Championship Norge klemmer til med en litt annerledes julekalender. Istedenfor konkurranser eller godteri, skal de 24.største talentene i Championship kåres. For å være en del av vurderingen må spilleren være født i 1992 eller senere. Spilleren må samtidig være eid av en av klubbene som spiller i Championship. Det vil si at lånespillere som for eksempel Jesse Lingard og Nick Powell ikke er en del av kåringen. For hver dag frem til julaften vil en ny spiller bli presentert. 

24.plass:
Navn:
 Callum Reilly
Alder: 20 år (03.10.93)
Posisjon: Defensiv Midtbanespiller
Klubb: Birmingham City
Kamper/Mål i årets Championship: 9/0

Det finnes flere interessante unge spillere i årets Birmingham, og blant dem finner vi Callum Reilly. Den 20-år gamle midtbanespilleren er definitivt ikke den som stjeler de fleste avisoverskriftene, men han legger alltid ned en god innsats som ryddegutt på midtbanen. Den unge engelskmannen ble oppvokst i Sollihull i Vest-Midlands, et sted som faktisk ble kåret til “The best place to live in UK” i en kåring av uSwitch Quality of Life denne høsten. Allerede som 7-åring kom han til Birmingham City,og har siden den gang bare spilt i den pene blå trøya til det beste laget i blått fra Birmingham. Han debuterte for Birmingham i en cupkamp mot Sheffield United i januar 2012. Senere det året signerte han sin første profesjonelle kontrakt, før han skulle få sitt gjennombrudd i den påfølgende sesongen. Det skulle dog ikke komme før midtveis i 2012/13-sesongen da skader og suspensjoner sentralt på midtbane førte til at Reilly fikk sjansen ved siden av Papa Bouba Diop i Birminghams startoppstilling mot Crystal Palace i desember i fjor. Etter den kampen ble det rikelig med spilletid, og i sin sjette ligakamp fra start kom hans første og eneste scoring på seniornivå. Han scoret blåtrøyenes eneste mål i 1-1 kampen borte mot Huddersfield forrige sesong. Totalt fikk han atten kamper forrige sesong, og i løpet av sommeren forlenget Birmingham kontraktem med Reilly frem til 2015. Selv om han er født og oppvokst i England, har han valgt å representere Irland på landslagssiden. Han fikk sin første kamp for Irlands U21-landslag i vår, og har nå rukket å spille åtte kamper for irene. Denne sesongen har han bare spilt ni kamper, hvorav åtte av kampene har vært fra start. Han kjennes godt igjen for sin styrke i lufta, samt gode taklinger. Forhåpentligvis får vi høre mye mer fra denne spilleren fremover.

About The Author

Leave a Reply