Championship Norge klemmer til med en litt annerledes julekalender. Istedenfor konkurranser eller godteri, skal de 24.største talentene i Championship kåres. For å være en del av vurderingen må spilleren være født i 1992 eller senere. Spilleren må samtidig være eid av en av klubbene som spiller i Championship. Det vil si at lånespillere som for eksempel Jesse Lingard og Nick Powell ikke er en del av kåringen. For hver dag frem til julaften vil en ny spiller bli presentert. 

11.plass:
Navn:
 James Husband
Alder: 19 år (03.01.1994)
Posisjon: Venstreback
Klubb: Doncaster Rovers
Kamper/Mål: 9/1

Doncaster er nok ikke den klubben som er best kjent for å fostre opp gode talenter, men denne sesongen har de ihvertfall en spiller som kan bli spennende å følge med på i årene som kommer. James Husband er fast inventar i forsvarsrekka til Donny,og du finner han som regel på venstrebacken. Forrige sesong vikarierte han litt på venstrekanten, men denne sesongen har han bare spilt i forsvar. Husband har Yorkshire-blod i årene, ettersom han er født og oppvokst i Leeds. Han spilte ungdomsfotball hos byens stolthet, Leeds United, og etter å ha gått gradene i deres akademi, valgte han å forlate klubben til fordel for lokalrival Doncaster Rovers i 2010. Da var han 16-år gammel, og han har nå fått tre år på Keepmoat å utvikle seg på. Han debuterte for Doncaster i slutten av 2011/12-sesongen, og han skulle få en viktig rolle på laget i den påfølgende sesongen. I løpet av opprykkssesongen 2012/13 spilte han hele førti kamper, og scoret tre mål. Samtlige mål kom etter at han hadde blitt flyttet fremover på banen. Han startet årets sesong meget bra, og klemte til med en fantastisk scoring mot Blackburn Rovers i starten av sesongen. Dessverre pådro han seg en lei skade i oktober, og er nok ikke tilbake i spill før utpå nyåret. Akkurat det er veldig synd, ettersom han viste svært lovende spill før skaden. Faktisk var han blant de aller beste hos Doncaster frem til oktober, og hvis han klarer holde det oppe når han returnerer fra skade, vil nok flere storklubber ha notert ned navnet hans på ønskelisten neste sommer.

About The Author

Leave a Reply