Etter snart to uker med abstinenser skal det endelig spilles fotball igjen i Championship. Fortsetter Dougie Freedman og Crystal Palace den fantastiske formen? Hvem vinner i det TV-sendte Yorkshire-derbyet mellom Sheffield Wednesday og Leeds United? I tillegg er det tre lag som har vikarierende managere denne runden. Det blir spennende å se hvordan det slår ut. Les deg opp foran alle kampene her.

Fredag 19.oktober.

Sheffield Wednesday – Leeds United
Kampstart: 20:45 (TV2 PL HD1)
Dommer: Eddie Ilderton
Skader og Suspensjoner: Vertene mangler Reda Johnson og Chris Lines til fredagens oppgjør. Utenom det har de ingen skader, men det har vært sykdom i troppen tidligere i uken, noe som kan påvirke lagoppstillingen. Hos gjestene er Rudolph Austin og Michael Tonge usikre. Paul Green er tilbake igjen og Ryan Hall kan få sin debut.

Først ut i den 11.serierunden er et realt Yorkshire-derby på Hillsborough mellom Sheffield Wednesday og Leeds United. Disse to lagene er blant de aller største i Championship med tanke på stadion og supportere. Hjemmelaget hadde ikke tapt under Dave Jones da sesongen startet, men siden det første tapet kom mot Crystal Palace i fjerde serierunde, har det ikke blitt flere seire. De har nemlig gått syv ligakamper uten seier, hvorav hele seks av kampene har endt med tap. Denne skrekkelige formen har ført uglene helt ned på en 22.plass. Deres to seire denne sesongen, har begge kommet på hjemmebane. Der står de med 2-0-3 og 8-11 etter fem kamper. Gjestene har vind i seilet for tiden. På de siste fire kampene i ligaen står Leeds med 3-1-0 og det skal legges til at motstanden har vært tøff. Lag som Nottingham Forest, Barnsley og Bristol City har blitt slått, mens ett poeng borte mot Bolton er mer enn godkjent. Dette gjør at Leeds ligger helt oppe på en 7.plass med kun fem poeng opp til serieleder Cardiff. På bortebane har Leeds 2-1-2 på sine fem kamper.

Tidligere møter mellom lagene:
23.07.2011: Sheff Wed – Leeds 1-1
03.03.2007: Leeds – Sheff Wed 2-3
27.08.2006: Sheff Wed – Leeds 0-1
21.01.2006: Leeds – Sheff Wed 3-0
13.09.2005: Sheff Wed – Leeds 1-0

Vurdering: Alt ligger til rette for en fantastisk fotballkamp fredag kveld. Mål, harde dueller og flott atmosfære er bare noen av stikkordene. Med den formen lagene er i, er det vanskelig å ikke tippe på bortelaget i kveld.

Vårt tips: B

________________________________________________________

Lørdag 20.oktober:

Crystal Palace – Millwall
Kampstart: 14:00 (TV2 Sport)
Dommer: Philip Dowd
Skader og Suspensjoner: Vertene mangler Jon Williams og Paddy McCarthy med skade. Hos gjestene er Paul Robinson ute.

Tidlig på lørdag kommer nok en godbit inn i stuen. London-derbyet mellom Crystal Palace og Millwall blir nemlig vist på norske tv-skjermer. Dougie Freedman har smurt Palace-maskineriet med den aller beste oljen og for øyeblikket ser det ikke ut til at ørnene skal stoppe sin marsj mot toppen av tabellen med det første. På de siste syv kampene står de med 6-1-0, noe som er ganske sykt med tanke på at de startet sesongen med tre strake tap. Den flotte formen har ført de opp på 4.plass på tabellen, kun tre poeng bak serieleder Cardiff. I landslagspausen ble Dougie Freedman og Glenn Murray kåret til månedens manager og spiller i september. Hjemme på Selhurst Park står Palace med 3-1-1  og 12-10 etter fem kamper. Gjestene har blitt spådd et hardt opphold i bunnen av tabellen denne sesongen og foreløpig gjør de ikke mye for å motbevise det. Med 3-2-5 så langt, ligger de plassert helt nede på 20.plass. Det må likevel legges til at det kun er tre poeng opp til 12.plass på tabellen. På de siste tre kampene har de spilt uavgjort i to tøffe bortekamper, før de vant 2-1 hjemme mot Bolton like før landslagspausen. På fremmed gress har de 1-2-2 og 8-11 på de fem kampene de har spilt.

Tidligere møter mellom lagene:
31.12.2011: Millwall – Crystal Palace 0-1
26.11.2011: Crystal Palace – Millwall 0-0
01.01.2011: Millwall – Crystal Palace 3-0
16.10.2010: Crystal Palace – Millwall 0-1
18.02.2006: Millwall – Crystal Palace 1-1

Vurdering: Denne kampen har potensiale til å bli en skikkelig godbit. Et Crystal Palace i nærmest historisk form møter et Millwall-lag som har vist tendenser på god form i de siste kampene. Det er en myte at det å bli kåret til månedens manager bringer ulykke og nå får vi se om Dougie Freedman & Co kan knuse den myten.

Vårt tips: H

 _________________________________________________________

Birmingham City – Leicester City
Kampstart:
 16:00
Dommer: Tony Bates
Skader og Suspensjoner: Vertene har David Murphy og Curtis Davies tilbake fra skade. Akwasi Asante er ute med skade. Hos gjestene er Jamie Vardy usikker pga. sykdom.

Lee Clark har vært en presset mann gjennom hele sesongstarten, mye takket være ustabile resultater og ett forferdelig 0-5 tap hjemme mot Barnsley. Birmingham har nemlig ikke vunnet to kamper på rad denne sesongen og kommer til lørdagens kamp med to strake tap. Hvis ikke resultatene forbedrer seg snart, skal man ikke se bort fra at  Birmingham blir den fjerde klubben som begynner på bokstaven “B”, som sparker manageren denne sesongen. De dårlige resultatene gjør at Birmingham ligger helt nede på en 21.plass på tabellen. Det er kun Ipswich som har scoret færre mål denne sesongen, noe som bør være svært urovekkende for Lee Clark. Hjemme på St Andrews har det blitt 2-1-2 og 4-8 på de første fem kampene. Gjestene kommer til lørdagens oppgjør med en solid form i ryggen. Det har nemlig blitt full pott på de siste fem kampene og nå er plutselig Nigel Pearson og hans mannskap helt oppe på 2.plass på tabellen. De som ropte på Pearsons avgang etter tredje serierunde bør kanskje rekke opp hånden og innrømme at de tok feil. Bortsett fra solid forsvar og keeperspill er det kanskje David Nugent og Anthony Knockaert som har vært mest toneangivende i denne flotte rekken med seire. På hjemmebane har ikke Leicester avgitt poeng denne sesongen, men på bortebane står de med 2-0-3 etter fem kamper på fremmed gress.

Tidligere møter mellom lagene:
13.03.2012: Leicester – Birmingham 3-1
16.10.2011: Birmingham – Leicester 2-0
29.07.2008: Leicester – Birmingham 2-3
17.04.2007: Leicester – Birmingham 1-1
30.09.2006: Birmingham – Leicester 1-1

Vurdering: Birmingham er ustabile og ikke i form. Leicester innehar en fantastisk form for tiden. Alt tilsier borteseier, men vi blir ikke overrasket om dette ender med poengdeling.

Vårt tips: B

 _________________________________________________________

Bolton Wanderers – Bristol City
Kampstart: 16:00
Dommer: Mark Brown
Skader og Suspensjoner: Hjemmelaget mangler reservekeeper Andy Lonergan, Stuart Holden, Josh Vela og David Wheater. Gjestene mangler Greg Cunningham.

Bolton er ett av tre lag som har midlertidig manager i denne serierunden. Jimmy Phillips og Sammy Lee skal styre skuta når Bristol City kommer på besøk til Reebok Stadium. Owen Coyle fikk som kjent fyken etter kun 11.poeng på de første ti kampene. Dette var ikke godt nok for Phil Gartside og det blir spennende å se hvem de får inn som erstatter. For øyeblikket ligger de på en 18.plass på tabellen, men det er ikke mer enn tre poeng opp til 12.plass. Hjemme på Reebok Stadium har det bare blitt ett tap i år. Det kom hjemme mot formsterke Crystal Palace. Gjestene startet sesongen strålende, men i det siste har det gått litt tregere. Det har ikke blitt en eneste seier på de siste fire kampene og mye av de fine tendensene fra starten av sesongen ser ut til å være borte nå. På fremmed gress har det bare blitt 1-1-3.

Tidligere møter mellom lagene:
13.04.1999: Bolton – Bristol City 1-0
23.10.1998: Bristol City – Bolton 2-1
10.12.1994: Bristol City – Bolton 0-1
20.08.1994: Bolton – Bristol City 0-2
26.03.1994: Bolton – Bristol City 2-2

Vurdering: Denne kampen er utrolig vanskelig å spå. Kanskje vil managerskiftet slå positivt ut for Bolton og kanskje vil usikkerheten med å ikke ha noen ny manager virke ødeleggende. Bristol City er uansett i dårlig form og derfor tror vi mest på hjemmeseier.

Vårt tips: H

 _________________________________________________________

Brighton & Hove Albion – Middlesbrough
Kampstart: 16:00
Dommer: Andy D’Urso
Skader og Suspensjoner: Brighton har fått de fleste spillerne tilbake igjen fra skade, men Vicente og Will Hoskins får nok ikke spilletid helt enda. Hos gjestene er Ishmael Miller, Lukas Jutkiewicz, Merouane Zemmama og Justin Hoyte ute med skader. Jonathan Woodgate og Adam Reach er usikre.

Gus Poyet og Brighton har vært solide så langt denne sesongen, men med 0-2-1 på de siste tre kampene er de nødt til å skjerpe seg hvis de ikke skal få en luke opp til lagene øverst på tabellen. For øyeblikket ligger måkene fra sørkysten på en femte plass med 18.poeng. Det er kun fire poeng bak serieleder Cardiff. Med 5-3-2 kan supporterne si seg fornøyd med sesongstarten. Det mest interessante med Brighton så langt, er at de bare har sluppet inn seks mål på de første ti kampene. Det er desidert minst  i ligaen og vitner om fantastisk forsvarsspill. Hjemme på Falmer Stadium har det blitt 2-2-1 på de fem kampene som har blitt spilt der. Gjestene ligger på 11.plass med 5-1-4 på de første ti kampene. De har gått fra seier til tap i nærmest annenhver kamp, noe som gjør de til et vanskelig lag å forutse. Forrige kamp tok den tre sterke poeng borte mot leiesoldatene til Watford. De står med 2-0-3 på fremmed gress denne sesongen.

Tidligere oppgjør:
31.03.2012: Brighton – Middlesbrough 1-1
10.12.2011: Middlesbrough – Brighton 1-0
24.09.2003: Middlesbrough – Brighton 0-0
20.04.1982: Middlesbrough – Brighton 2-1
05.09.1981: Brighton – Middlesbrough 2-0

Vurdering: Brighton har vist svakhetstegn de siste kampene, men hjemme mot Middlesbrough bør det bli tre poeng. 

Vårt tips: H

 _________________________________________________________

Charlton Athletic – Barnsley
Kampstart: 16:00
Dommer: Mick Russell
Skader og Suspensjoner: Vertene mangler Yann Kermorgant, Rhoys Wiggins og Matt Taylor til denne kampen. Johnnie Jackson ser derimot ut til å bli klar igjen. Barnsley har vært skadeplaget hele sesongen og til denne kampen mangler de Jim O’Brien, Mido og Toni Silva. Samtidig er Stephen Foster, Jim McNulty og Martin Cranie svært usikre.

Med kun 12-12 i målforskjell, er det tydelig at det sjeldent blir målrikt når Charlton skal spille kamp. Sesongstarten har vært så som så og for øyeblikket ligger man på en 16.plass med 3-3-4 etter de første ti kampene. I alle de fire tapene har de kun tapt med ett eneste mål, noe som gjerne kan indikere at marginene ikke er på Chris Powell og hans mannskap sin side. I forrige kamp tok de en fantastisk triumf på Bloomfield Road, da Blackpool ble slått 2-0 i sin egen lekegrind. Hjemme på The Valley har de skuffende 1-2-2, noe som helt klart må forbedres. Gjestene var blant favorittene til å rykke ned før sesongen startet, men et par gode kamper i sesongstarten gjorde at Keith Hill har høstet lovord fra de fleste ekspertene. Faktisk har det ført til at Hill har blitt linket til ledige managerjobber i klubber som Blackburn og Burnley. Det spørs likevel hvor mange lovord Hill ville fått om Barnsley ikke hadde vunnet 5-0 borte mot Birmingham. Nå ligger de på en 19.plass med kun tre poeng ned til Sheffield Wednesday som ligger under streken. Til lørdagens kamp kommer de med to strake tap i bagasjen, hvorav det ene hjemme mot Peterborough. På fremmed gress har de tapt samtlige bortekamper hvis man ser bort fra bragden på St Andrews.

Tidligere møter mellom lagene:
21.02.2009: Barnsley – Charlton 0-0
01.11.2008: Charlton – Barnsley 1-3
26.04.2008: Barnsley – Charlton 3-0
06.10.2007: Charlton – Barnsley 1-1
04.12.1999: Barnsley – Charlton 1-1

Vurdering: Charlton har levert brukbare kamper i de siste rundene. Barnsley ser ut til å være tappet for selvtillit. Det blir hjemmeseier i London.

Vårt tips: H

 _________________________________________________________

Derby County – Blackburn Rovers
Kampstart: 16:00
Dommer: Mark Haywood
Skader og Suspensjoner: Hos vertene er  førstekeeper Frank Fielding og Jamie Ward usikre. Hos gjestene er Fabio Nunes, Marcus Olsson og Simon Vukcevic ute med skade. Martin Olsson ble matforgiftet da han var på landslagsoppdrag, men han blir sannsynligvis klar i tide.

Nigel Clough har fått en fin start på sesongen med Derby. Med 3-4-3 på de første ti kampene, ligger de fint plassert på en 13.plass på tabellen. På de siste tre kampene står de med 1-2-0, hvor seieren kom borte mot erkerival Nottingham Forest. I de to siste kampene før landslagspausen ble det uavgjort mot både Brighton og Middlesbrough. Hjemme på Pride Park står de med 2-2-1, hvor tapet kom mot Burnley. Blackburn har fortsatt ikke funnet en ny manager, noe som er ganske overraskende siden det har gått hele 21 dager siden Steve Kean forlot klubben. Det betyr at Eric Black får en fjerde kamp som vikarierende manager hos Blackburn. På de tre kampene han har ledet så langt, har det blitt uavgjort borte mot Charlton og Nottingham Forest, før det ble tap hjemme mot Wolverhampton. Han ledet både Birmingham og Sunderland som vikarierende manager, men klarte ikke vinne med de heller. Blackburn har nå ikke vunnet siden de slo Barnsley i midten av september. Dette har ført Blackburn helt ned på en 9.plass, med seks poeng opp til serieleder Cardiff. På bortebane er de fortsatt ubeseiret etter 1-4-0 på de fem kampene de har spilt på fremmed gress.

Tidligere møter mellom lagene:
03.05.2008: Blackburn – Derby 3-1
30.12.2007: Derby – Blackburn 1-2
29.12.2001: Blackburn – Derby 0-1
18.08.2001: Derby – Blackburn 2-1
07.02.2001: Derby – Blackburn 2-5

Vurdering: Vanskelig kamp å spå. Derby har vært gode på hjemmebane, men Blackburn er ubeseiret på bortebane. I kampene under Eric Black har Blackburn vært fryktelig svake. Derfor markeres det hjemmeseier i denne kampen, selv om faren for uavgjort er svært høy.

Vårt tips: H

 _________________________________________________________

Huddersfield Town – Wolverhampton Wanderers
Kampstart: 16:00
Dommer: James Adcock
Skader og Suspensjoner: Vertene mangler Joel Lynch og Oscar Gobern. Gjestene mangler Stephen Hunt, Slawomir Peszko og Razak Boukari, Jamie O’Hara og Steven Mouyokolo. Dette åpner opp for Jermaine Pennant, som sannsynligvis får sin debut på lørdag.

Huddersfield har vært en av de mest positive overraskelsene i årets Championship. Mange trodde at de skulle få det tøft hvis de mistet Jordan Rhodes, men istedenfor har de bare blitt bedre. Etter ti serierunder ligger de på en 6.plass på tabellen med 5-2-3 og 15-11. Like før landslagspausen tapte de to strake hjemmekamper, men hentet seg flott inn da de vant 1-0 borte mot Birmingham i forrige runde. Hjemme på John Smith’s Stadium har de 2-1-2 og 6-6. Ståle Solbakken og hans Wolverhampton er i storform. I forrige runde tok de en kjempesterk 1-0 seier borte mot managerløse Blackburn, noe som resulterte i at Solbakken jublet entusiastisk foran de tilreisende bortesupporterne. På de siste seks kampene har de 5-1-0, hvor tapet kom hjemme mot formsterke Crystal Palace. Dette har ført ulvene opp på 3.plass på tabellen, kun tre poeng bak serieleder Cardiff. På bortebane har de vunnet sine tre siste kamper og står nå med 3-0-2 på de fem kampene som har blitt spilt på fremmed gress.

Tidligere møter mellom lagene:
07.04.2001: Wolves – Huddersfield 0-1
09.12.2000: Huddersfield – Wolves 3-0
04.03.2000: Huddersfield – Wolves 2-0
11.09.1999: Wolves – Huddersfield 0-1
27.02.1999: Wolves – Huddersfield 2-2

Vurdering: Huddersfield bør bygge videre på den flotte seieren på St Andrews, men et formsterkt Wolverhampton blir tøff utfordring. Generelt er dette en kamp en bør styre unna, men sannsynligheten for borteseier er i våre øyne større enn hjemmeseier eller poengdeling.

Vårt tips: B

 _________________________________________________________

Hull City – Ipswich Town
Kampstart: 16:00
Dommer: David Coote
Skader og Suspensjoner: Hjemmelaget mangler Alex Bruce og Robert Koren. Hos gjestene mangler Elliott Hewitt og Paul Taylor. Stephen Henderson og Nigel Reo-Coker kan debutere for Ipswich.

Hull City har fått en spesiell start på sesongen. De har gått fra sin beste sesongstart på lang tid, til å tape tre kamper på rad. Like før landslagspausen klarte de likevel å stoppe tapsrekken da de vant 1-0 borte mot Sheffield Wednesday. Med 5-1-4 på de første ti kampene, ligger tigrene på en 10.plass på tabellen. Hjemme på KC Stadium står de med 3-0-2 på de fem kampene de har spilt der. Gjestene har fått en forferdelig start på sesongen og har kun vunnet en kamp så langt. Den seieren kom borte mot Watford i andre serierunde. Det er med andre ord to måneder siden sist traktorgutta kunne juble for seier. Dette gjør at de ligger på nest sisteplass på tabellen og med fire poeng opp til sikker plass, er det viktig at man begynner å vinne kamper før det danner seg en luke. Før sesongen skrev vi at Ipswich er avhengig av en Michael Chopra i form for å prestere i år. Selv om han har vært skadet, er ikke to scoringer godt nok for den dyktige spissen. Kanskje snur det for han borte mot Hull?

Tidligere kamper mellom lagene:
10.03.2012: Hull – Ipswich 2-2
07.01.2012: Hull – Ipswich 3-1
13.08:2011: Ipswich – Hull 0-1
19.02.2011: Ipswich – Hull 1-1
20.11.2010: Hull – Ipswich 1-0

Vurdering: Blir svært overrasket hvis Ipswich plutselig drar frem en seier i denne kampen, men poengdeling kan de klare. Tipset går likevel til hjemmelaget.

Vårt tips: H

 _________________________________________________________

Nottingham Forest – Cardiff City
Kampstart: 16:00
Dommer: Darren Drysdale
Skader og Suspensjoner: Hos vertene er Daniel Ayala usikker, mens Dexter Blackstock er suspendert. Ingen nye skader hos gjestene, selv om Craig Bellamy, Jordon Mutch og Kim Bo-Kyung er usikre.

Nottingham Forest startet sesongen bra og det gikk hele syv kamper før noen klarte å slå dem. Dessverre stoppet den gode formen der. Nå står de med kun en seier på de siste seks kampene, noe som må forbedres hvis de ønsker å kjempe i toppen av tabellen. Forrige runde trodde de fleste, inkludert oss, at Forest skulle gå på en smell borte mot Peterborough. Det gjorde de ikke og kan derfor gå til denne kampen med selvtillit. For øyeblikket ligger de på en 12.plass med 3-5-2 og 11-10. Hjemme på City Ground har de 2-2-1 denne sesongen. Gjestene er serieleder og virker knallsterke for tiden. I vårt tabelltips spådde vi en topplassering for Cardiff og selv om det fortsatt er lenge igjen, ser det ganske bra ut for waliserne. På de siste syv kampene har de 6-0-1, hvor tapet kom borte mot formsterke Crystal Palace. På hjemmebane har de full pott, men på bortebane er det litt mer variabelt. 2-1-2 er status etter fem kamper på fremmed gress.

Tidligere møter mellom lagene:
31.12.2011: Forest – Cardiff 0-1
26.11.2011: Cardiff – Forest 1-0
19.02.2011: Forest – Cardiff 2-1
20.11.2010: Cardiff – Forest 0-2
05.04.2010: Forest – Cardiff 0-0

Vurdering: Forest er vanskelige å score på og tok en fin seier i forrige serierunde. Cardiff leder serien, men er ikke like sterke på bortebane som på hjemmebane. Vi prøver oss på en poengdeling. 

Vårt tips: U

 _________________________________________________________

Watford – Peterborough United
Kampstart: 16:00
Dommer: Geoff Eltringham
Skader og Suspensjoner: Hjemmelaget mangler Piccoli Neuton, John Eustace og Prince Buaben. Fernando Forestieri er tilbake fra suspensjon og Matej Vydra fikk mehold etter å ha anket sin suspensjon. Grant McCann blir sannsynligvis klar for gjestene, mens innlånte Saido Berahino kan få sin debut.

Gianfranco Zola og hans leiesoldater var i trøbbel en periode, men 2-0-1 på de tre siste kampene før landslagspausen har ført de helt opp på 14.plass på tabellen. Akkurat når Watford-fansen trodde de hadde en flott seiersrekke på gang, tapte de mot Middlesbrough i forrige runde. Det vil derfor være svært viktig å slå tilbake med seier så raskt som mulig. Hjemme på Vicarage Road har de skuffende 1-1-3. Det er faktisk bare to andre lag som er dårligere på hjemmebane enn Watford. Det ene er tilfeldigvis lørdagens motstander, Peterborough. De har nemlig tapt samtlige hjemmekamper denne sesongen, men på bortebane har de virkelig funnet formen. På de to siste bortekampene har de vunnet mot henholdsvis Hull og Barnsley. Forrige runde tapte de hjemme mot Nottingham Forest. Med svake 2-0-8 på de første ti kampene, er det ingen overraskelse at Posh ligger nederst på tabellen. Det skal likevel sies at de fremstår som et mye bedre lag nå enn tidligere i sesongstarten.

Tidligere møter mellom lagene:
21.04.2012: Peterborough – Watford 2-2
29.10.2011: Watford – Peterborough 3-2
13.03.2010: Watford – Peterborough 0-1
19.12.2009: Peterborough – Watford 2-1
04.03.1997: Peterborough – Watford 2-1

Vurdering: Vanskelig å vite hvor man har Watford, derfor er det også vanskelig å vurdere en kamp de er involvert i. Lørdagens motstander har funnet formen på bortebane og vi blir ikke overrasket om de klemmer til med en ny seier her. Hadde denne kampen vært på tippekupongen, ville H/B blitt spilt. Må man bare velge en markering, blir det hjemmeseier.

Vårt tips: H

________________________________________________________________

Burnley – Blackpool
Kampstart: 18:20 (TV2 PL HD2/TV2 Sport)
Dommer: Michael Oliver
Skader og Suspensjoner: Hos vertene er David Edgard usikker etter å ha vært på landslagsoppdrag for Canada.

Den 11.serierunden rundes av med en fyrverkeri av en fotballkamp da Lancashire-rivalene Burnley og Blackpool møtes på Turf Moor. Eddie Howe valgte å forlate et spennende Burnley-lag til fordel for Bournemouth. Det betyr at Terry Pashley skal lede hjemmelaget i dette TV-sendte oppgjøret. Burnley har frem til nå vært en fryd å se på. Målene har rent inn både for og i mot. Faktisk er det ingen lag i årets Championship som har scoret eller sluppet inn flere mål denne sesongen. Med 3-2-5 og 21-22 etter de ti første kampene, er det helt klart rom for forbedring. Kanskje trenger det ikke være så negativt at Eddie Howe valgte å forlate jobben på Turf Moor. På hjemmebane har Burnley 2-2-1 på sine fem kamper der. Gjestene så ut til å være en soleklar opprykksfavoritt da de høvlet over det som var av motstand i de første serierundene. Etter det har det blitt mer eller mindre bråstopp. Med tre tap på de siste fire kampene, nå sist hjemme mot Charlton, er langt ifra bra nok for The Seasiders. Akkurat nå ligger de på en 8.plass med 16.poeng. Det betyr at de har seks poeng opp til serieleder Cardiff. På bortebane har de 2-1-2 på sine turer så langt.

Tidligere møter mellom lagene:
21.04.2012: Blackpool – Burnley 4-0
29.10.2011: Burnley – Blackpool 3-1
03.03.2009: Blackpool – Burnley 0-1
16.09.2008: Burnley – Blackpool 2-0
01.01.2008: Blackpool – Burnley 3-0

Vurdering: Disse oppgjørene har en tendens til å bli målrike i tillegg til å ha en forrykende stemning. Denne kampen blir neppe noe unntak, og nærmest helt umulig å spå. Hjemmelaget får tipset pga. hjemmefordel. 

Vårt tips: H

About The Author

Leave a Reply