Noe av det mest spennende jeg visste om da jeg var liten, var  å gå inn på side 295 på TV2 sine tekst-tv sider. Der fant man noe som heter “Clowns”, som leverte massevis av rykter om de forskjellige Premier League-klubbene. Setningene var korte, men likevel veldig interessante. Til denne sommeren ønsker jeg å gjenskape noe av det for Championship-fansen, og daglig vil det komme en oppdatering med overgangsrykter og litt til fra samtlige lag i verdens herligste liga. Forhåpentligvis vil det falle i smak!

AFC Bournemouth:
Eddie Howe ønsker seg Coventry-spissen Callum Wilson som erstatter hvis Lewis Grabban blir solgt i sommer.

Birmingham City: 
The Blues kan endelig få nye eiere. Tirsdag bekreftet fungerende styreformann Peter Pannu at Birmingham International Holdings Limited er i samtaler med et britisk konsortium om et potensielt oppkjøp.

Blackburn Rovers:
Manager Gary Bowyer ønsker å hente Manchester United-spilleren Michael Keane permanent.

Blackpool:
Tom Ince er fortsatt på Europa-turne for å finne ny klubb, og Inter Milan ser ut som en realistisk destinasjon. Managerjakten fortsetter, og tidligere Doncaster-sjef Brian Flynn så ut til å være øverst på ønskelisten, men plutselig har klubben bestemt seg for å ikke gå for Flynn som ny sjef.

Bolton Wanderers:
Sommerens første handel er i boks etter at The Trotters sikret seg Charlton-stopperen Dorian Dervite.

Brentford:
The Bees skal ha tilbudt Clayton Donaldson en ny kontrakt, imens Stevenage skal være interessert i å hente den unge spissen Luke Norris.

Brighton & Hove Albion:
Leicester City skal være interesserte i Albion-spissen Leonardo Ulloa, og prislappen skal være på opp mot £7m. Både Bobby Zamora og Glenn Murray har blitt nevnt som potensielle erstattere. Begge har spilt for The Seagulls tidligere.

Cardiff City:
Ole Gunnar Solskjær er ikke fornøyd med spissplassen. Javi Guerra og Federico Macheda har kommet inn, og nå ser det ut som om Reading-spissen Adam Le Fondre også blir å finne på Cardiff City Stadium neste sesong.

Charlton Athletic:
Bob Peeters ble ansatt som ny hovedtrener på tirsda, og samtidig skal The Addicks ha blitt enig med Barnsley om en overgangssum for Tykes-spissen Chris O’Grady.

Derby County:
Reservekeeper Adam Legzdins forlater klubben, noe som kan åpne døren for norske Mats Mørch. Samtidig ønsker Steve McClaren å sikre leiesoldat George Thorne på permanent basis.

Fulham:
Galatasaray skal være interesserte i å hente den greske spissen Kostas Mitroglou. De skal være villige til å gi opp mot £11m for hans tjenester.

Huddersfield Town:
Coventry-keeper Joe Murphy skal være på vei til John Smith’s Stadium. Sannsynligvis som reservekeeper, men muligens som førstekeeper hvis Alex Smithies blir solgt i sommer.

Ipswich Town:
Spissen David McGoldrick blir linket til Fulham, imens venstreback Aaron Cresswell visstnok er ønsket hos West Bromich Albion. Inn ønsker visstnok Mick McCarthy å hente Yeovil-duoen Luke Ayling og Byron Webster.

Leeds United:
Brian McDermott skal være interessert i å hente Crystal Palace-backen Dean Moxey. Hans kontrakt går ut denne sommeren, og den vil ikke bli fornyet hos Palace. På eiersiden skal Massimo Cellino nå ha solgt sin italienske klubb Cagliari.

Middlesbrough:
Boro skal være interesserte i å hente Wolverhampton-backen Stephen Ward. Samtidig har Marvin Emnes fått beskjed om at han må komme i bedre form hvis han ønsker å returnere til Riverside Stadium.

Millwall:
Ian Holloway skal være svært interessert i å hente Yeovil-stopperen Byron Webster, men vil få tøff kamp av blant annet Leeds United. 

Norwich City:
Arsenal skal være interesserte i å hente John Ruddy for hele £6m. Samtidig skal Hull City ha kastet seg inn i kampen om Robert Snodgrass.

Nottingham Forest:
Forest skal ha lagt inn bud på den høyreiste nederlandske spissen Lars Weldwijk som spiller for Excelsior. Samtidig har de sluppet syv spillere deriblant Jonathan Greening, Matt Derbyshire, Gonzalo Jara og Ishmael Miller.

Reading:
Adam Le Fondre ser ut til å forlate klubben til fordel for ligarival Cardiff City. Samtidig skal Arsenal være interesserte i å hente den dyktige målvakten Alex McCarthy.

Rotherham United:
Steve Evans har bestemt seg for hvem som ikke får bli med videre med The Millers. Blant disse spillerne finner vi Kayode Odejayi, Scott Shearer, Danny Schofield, samt fire andre.

Sheffield Wednesday:
Manager Stuart Gray ønsker å hente Matty Fryatt fra Hull City og Leon Best fra Blackburn Rovers, men frykter at Fryatt vil skrive under på ny kontrakt med Hull, samtidig som Best har for høy lønn hos Rovers.

Watford:
Tidligere Doncaster-stopper Gabriel Tamas ble hentet til klubben på tirsdag. De ønsker nå å sikre seg Napoli-spissen Emanuele Calaio. 

Wigan Athletic:
Manager Uwe Rösler skal være ønsket hos Celtic. På overgangsfronten ønsker de å hente inn Nick Powell på lån igjen fra Manchester United.

Wolverhampton Wanderers:
Ulvene ønsker å hente spillere tidlig i sommer. Express & Star melder at Wolves kan komme til å hente fem spillere denne sommeren. Coventrys Franck Moussa og Sheffield Uniteds Harry Maguire skal være på ønskelisten.

About The Author

2 Responses

  1. Espen B. Risanger

    Genialt! Ettersom jeg føler det er vanskelig å holde den røde tråden hos de respektive klubbene over sommeren, har jeg pleid å starte noe fra scratch i august. Not anymore.

Leave a Reply