18.serierunde står for tur og denne gangen har vi flere godbiter på agendaen. Kamper som Ipswich Town og Peterborough United, Leeds United – Crystal Palace og Wolverhampton Wanderers – Nottingham Forest er alle svært interessante denne runden. Grunnen til at nettopp disse kampene er interessante, kan du lese om her. Du kan også lese om alle de andre kampene i helgens serierunde. 

Lørdag 24.november:

Barnsley – Cardiff City
Kampstart:16:00
Dommer: Dean Whitestone
Skader og Suspensjoner: Hjemmelaget mangler David Perkins. Ben Turner og Kevin McNaughton er ute hos gjestene.

Keith Hill er ingen glad mann for tiden. På de siste seks kampene har det bare blitt to poeng. Dette har ført Barnsley helt ned til 20.plass på tabellen med bare tre poeng ned til nedrykk. I forrige serierunde tok de et veldig imponerende poeng på Reebok Stadium i 1-1 kampen mot Bolton. Før sesongen skrev vi at Barnsley vil være avhengig av at Craig Davies putter jevnt og trutt, hvis de skal overleve i divisjonen. I Bolton-kampen scoret han endelig igjen. Det var hans første mål siden han scoret fire mål borte mot Birmingham i 7.serierunde. Kanskje var dette målet han trengte? Hjemme på Oakwell har Barnsley 2-3-3, men forrige seier på hjemmebane kom 1.september. Cardiff City vant toppoppgjøret mot Middlesbrough i forrige runde. Derfor ligger de på direkte opprykk med to poeng opp til serieleder Crystal Palace. Hjemme på Cardiff City Stadium har de vunnet samtlige kamper denne sesongen, men på bortebane har det gått litt verre. Der står de med 2-1-5 etter åtte kamper denne sesongen. Faktisk er det bare seks lag i hele ligaen som har gjort det dårligere på bortebane enn waliserne.

Tidligere møter mellom lagene:
14.04.2012: Barnsley – Cardiff 0-1
22.10.2011: Cardiff – Barnsley 5-3
13.03.2011: Cardiff – Barnsley 2-2
02.10.2010: Barnsley – Cardiff 1-2
20.02.2010: Cardiff – Barnsley 0-2

Vurdering: Ut fra tabell og form bør dette ende med borteseier. Likevel må man ikke glemme den forferdelige bortestatistikken til Cardiff. På grunn av det går vi for poengdeling.

Vårt tips: U

________________________________________________________

Blackburn Rovers – Millwall
Kampstart: 16:00
Dommer: Eddie Ilderton
Skader og Suspensjoner: Hjemmelaget mangler bare David Dunn og Leon Best. Hos gjestene er Paul Robinson ute og Liam Trotter usikker.

Blackburn leverte sin beste kamp på flere år i forrige runde. Peterborough ble utspilt og Blackburn var imponerende i alle ledd. Etter kampen kom lokalavisen i Peterborough med følgende påstand: “You’d have to be a football debater with the ignorance of Piers Morgan to truly believe Posh can beat Blackburn in a Championship contest”. Blackburn spiller nå en helt annen type fotball enn tidligere og spillere som Ruben Rochina, Mauro Formica og Danny Murphy presterer mye bedre. Spesielt førstnevnte har vært i en helt annen klasse etter Berg kom inn. Blackburn ligger nå på 6.plass på tabellen og har åtte poeng opp til serieleder Crystal Palace. Hjemme på Ewood Park har de 5-1-2 i år, men har bare scoret ni mål på åtte kamper. Gjestene er inne i en helt fantastisk form for tiden. Kenny Jackett er den manageren i årets Championship som har sittet lengst og nå fortjener han virkelig ros. De har nemlig ikke tapt på de siste ti kampene. 5-5-0 er fasiten fra 29.september frem til i dag. Dette har ført Millwall opp på en brukbar 9.plass. I forrige runde imponerte de ikke noe særlig, men klarte til slutt ta med seg alle tre poengene hjemme mot Leeds. På The Den har de 5-1-3 denne sesongen.

Tidligere møter mellom lagene:
26.01.2002: Millwall – Blackburn 0-1

Vurdering: To lag som for øyeblikket bobler over av selvtillit og optimisme. Med tanke på Blackburns imponerende kamp borte mot Peterborough, klarer vi ikke unngå hjemmeseier her. Det skal likevel sies at det sjeldent er dumt å tippe i mot et lag som har gått ti kamper på rad uten tap.

Vårt tips: H

 _________________________________________________________

Blackpool – Watford
Kampstart:
 16:00
Dommer: Kevin Wright
Skader og Suspensjoner: Hjemmelaget mangler sannsynligvis Gary-Taylor Fletcher og Matt Phillips til denne kampen. Gjestene mangler Lloyd Doyley, John Eustace, Nyron Nosworthy og Jonathan Hogg.

Michael Appleton jakter fortsatt på sin første seier som Blackpool-manager. Det har endt med poengdeling i begge kampene han har vært involvert i, men nå er tiden kommet for seier. “The Seasiders” har faktisk falt helt ned til 12.plass på tabellen, noe som må være skuffende med tanke på lagets fantastiske start på sesongen. Hjemme på Bloomfield Road har de 3-3-2, hvor det har blitt poengdeling på de tre siste kampene. Watford kommer til denne kampen med stor selvtillit etter sterke gevinster mot henholdsvis Leicester, Leeds og Wolverhampton. Det må likevel legges til at de spilte med en mann mer i store deler av kampene mot Leeds og Wolves. Denne gode formen har løftet dem opp på 11.plass. På fremmed gress har Watford 4-0-4.

Tidligere møter mellom lagene:
06.04.2012: Watford – Blackpool 0-2
17.12.2011: Blackpool – Watford 0-0
23.01.2010: Blackpool – Watford 3-2
22.08.2009: Watford – Blackpool 2-2
21.02.2009: Blackpool – Watford 0-2

Vurdering: Blackpool har ikke overbevist under Appleton. Watford er i fin form. Watford har ikke spilt uavgjort på bortebane i år, men en gang må bli den første. Poengdeling på Bloomfield Road.

Vårt tips: U

 _________________________________________________________

Brighton & Hove Albion – Bolton Wanderers
Kampstart: 16:00
Dommer: Mark Haywood
Skader og Suspensjoner: Wayne Bridge er usikker hos hjemmelaget. Hos gjestene er Stephen Warnock usikker.

Gus Poyet sa en gang at Will Buckley er en bedre spiller enn Wilfried Zaha. En uttalelse han har blitt hånet med mange ganger i løpet av årets sesong. I de to siste kampene har Buckley likevel imponert med tre scoringer på to kamper. Etter en forferdelig periode for klubben har de endelig funnet formen igjen og ligger nå på en 7.plass med ett poeng opp til kvalifisering. På de siste fem kampene står de med 2-3-0. Hjemme på Falmer Stadium har Brighton likevel ikke vært noe særlig imponerende. Med 3-3-2 er de bare det 16 beste hjemmelaget i ligaen. Tapene har kommet mot henholdsvis Birmingham og Middlesbrough. Gjestene har nok kanskje ikke fått helt den beste starten under Dougie Freedman, men de har ihvertfall ikke tapt enda. Etter at den tidligere Palace-sjefen tok over roret på Reebok Stadium har det blitt en seier og tre poengdelinger. En ny manager trenger som sagt tid for å få sitt system til å fungere, sånn sett kan man si at starten har vært bra. For øyeblikket ligger Bolton på en 17.plass på tabellen, men veien opp til kvalifisering er ikke skremmende lang. I forrige kamp ble det en skuffende poengdeling hjemme mot Barnsley. På bortebane er det faktisk bare ett eneste lag som er dårligere enn Bolton. De står nemlig med 1-2-5 på fremmed gress denne sesongen. Seieren kom borte mot Sheffield Wednesday.

Tidligere møter mellom lagene:
21.01.1980: Bolton – Brighton 0-2
01.09.1979: Brighton – Bolton 3-1

Vurdering: Brighton ser ut til å være på gang igjen. Bolton er ikke helt overbevisende enda, samtidig som de er elendige på bortebane. Hjemmeseier på Falmer Stadium.

Vårt tips: H

 _________________________________________________________

Charlton Athletic – Huddersfield Town
Kampstart: 16:00
Dommer: Lee Collins
Skader og Suspensjoner: Emmanuel Frimpong kan få sin debut for hjemmelaget. Jermaine Beckford og Sean Scannell er usikre for gjestene. James Vaughan er fortsatt ute med skade.

Tre seiere på rad og de trofaste supporterne på The Valley stråler av glede. Cardiff, Bristol City og Burnley er lagene som har blitt slått i de siste tre kampene. Disse resultatene har ført de opp til 14.plass med 23.poeng. Hjemme på The Valley har de ikke vært særlig imponerende i år og står der med 2-2-4 denne sesongen. Lørdagens gjester er i det ustabile hjørnet for tiden. De har gått fra å vinne borte mot Barnsley til å tape hjemme mot Brighton. Sesongstarten har likevel vært svært imponerende og for øyeblikket ligger “The Terriers” på en 8.plass på tabellen. Huddersfield er det femte beste bortelaget i ligaen med 4-1-3 denne sesongen. Simon Church forlenget i går lånet sitt og ønsker nok å feire det med en god prestasjon i denne kampen.

Tidligere møter mellom lagene:
24.03.2012: Huddersfield – Charlton 1-0
28.11.2011: Charlton – Huddersfield 2-0
16.04.2011: Charlton – Huddersfield 0-1
28.08.2010: Huddersfield – Charlton 3-1
27.03.2010: Huddersfield – Charlton 1-1

Vurdering: Skummel kamp med tanke på tipping. Charlton i fin form, men Huddersfield er et bra bortelag. Valget havner på hjemmeseier, men dette kan vippe begge veier.

Vårt tips: H

 _________________________________________________________

Hull City – Burnley
Kampstart: 16:00
Dommer: Gary Sutton
Skader og Suspensjoner: Paul McShane er usikker hos hjemmelaget. Hos Burnley er Kieran Trippier suspendert.

Hull City slutter ikke å imponere denne sesongen. Etter 17.serierunder ligger de helt i toppen av tabellen og spillere som blant annet Sone Aluko leverer fantastiske prestasjoner nærmest hver serierunde. Det spesielle med Hull er at de sjeldent spiller uavgjort. Kun en gang har det endt med poengdeling for tigrene, noe som gjør det mulig for de å ligge  på en 4.plass med hele seks tap. Det er faktisk like mange tap som Bolton har og de ligger på 17.plass. I forrige runde vant Hull 3-2 borte mot Birmingham, noe som helt klart er imponerende. På de siste åtte kampene har Hull imponerende 6-0-2. På hjemmebane står de også med 6-0-2 denne sesongen. Gjestene fikk en fin start under deres nye manager, Sean Dyche. Nå har de likevel møtt veggen med tap borte mot Ipswich og hjemme mot Charlton. Med årets høydepunkt (East Lancashire-derby) om en ukes tid, er dette et dårlig tidspunkt for en formsvikt. Foran denne kampen ligger de på en 15.plass med 23.poeng. På bortebane har de 2-0-6 og hele 21 baklengsmål. Det er 2,65 baklengsmål i snitt hver bortekamp. I de to foregående kampene har Charlie Austin gått målløs av banen, det må det bli en endring på.

Tidligere møter mellom lagene:
31.12.2011: Burnley – Hull 1-0
26.11.2011: Hull – Burnley 2-3
08.03.2011: Hull – Burnley 0-1
28.09.2010: Burnley – Hull 4-0
10.04.2010: Hull – Burnley 1-4

Vurdering: Umulig å se noe annet utfall enn hjemmeseier på KC Stadium.

Vårt tips: H

 _________________________________________________________

Ipswich Town – Peterborough United
Kampstart: 16:00
Dommer: Mark Halsey
Skader og Suspensjoner: Paul Taylor ble hentet fra Peterborough i august og Tyrone Barnett kom på lån fra Peterborough denne uken. Begge er likevel utilgjengelige for denne kampen. Bortsett fra det ser det bra ut for hjemmelaget. Tommy Rowe er usikker for gjestene, mens innlånte George Thorne sannsynligvis får sin debut.

Rundens kanskje mest interessante kamp finner vi på Portman Road. Det er knyttet stor spenning til bunnoppgjøret mellom Ipswich og Peterborough. Begge lagene kommer til denne kampen med blåmerker og skrubbsår. De fikk nemlig skikkelig bank i forrige serierunde og nå gjenstår det å se hvem som klarer legge det tapet bak seg. Ipswich tapte hele 6-0 borte mot Leicester i en kamp hvor de klarte få Lloyd Dyer til å fremstå som en krysning av Leo Messi og Cristiano Ronaldo. Bradley Orr debuterte på høyrebacken og fikk en mildt sagt forferdelig kamp. Det betyr at Ipswich har 0-11 i målforskjell på de to siste bortekampene. Etter at Mick McCarthy tok over på Portman Road har det blitt to seire og to tap. De ligger nå på en 22.plass med to poeng opp til sikker plass. De er ligaens dårligste hjemmelag med 1-2-5, hvor deres eneste seier kom i forrige hjemmekamp. Gjestene var sjanseløse mot et dyktig Blackburn i forrige runde. Etter den kampen har både Tyrone Barnett og Emile Sinclair blitt lånt ut. Det ser med andre ord tynt ut på topp hos Peterborough. Foran denne kampen har Peterborough fire strake tap og ligger ikke overraskende helt nederst på tabellen med ett poeng opp til lørdagens motstander. De har 2-0-6 på bortebane denne sesongen.

Tidligere møter mellom lagene:
17.03.2012: Ipswich – Peterborough 3-2
20.08.2011: Peterborough – Ipswich 7-1
16.02.2010: Peterborough – Ipswich 3-1
08.12.2009: Ipswich – Peterborough 0-0
25.08.2009: Peterborough – Ipswich 2-1

Vurdering: Ipswich reiste seg etter å ha blitt knust av Crystal Palace og derfor tror vi de reiser seg igjen her. Hjemmeseier på Portman Road.

Vårt tips: H

 _________________________________________________________

Leeds United – Crystal Palace
Kampstart: 16:00
Dommer: David Coote
Skader og Suspensjoner: Luke Varney er ute med suspensjon hos Leeds. Rudolph Austin er fortsatt ute med skade og det er usikkert om Ross McCormack er i stand til å spille 90 minutter. Darcy Blake, Jonathan Williams og Paddy McCarthy er ute hos gjestene.

Leeds-fansen kan endelig gå på kamp med et optimistisk humør igjen, etter at oppkjøpet gikk i orden tidligere denne uken. Det trengs virkelig! Leeds har nemlig 0-3-4 på de siste syv kampene i ligaen og bør vinne kamper igjen snart. Denne dårlige formen gjør at de nå ligger helt nede på en 18.plass på tabellen. Skulle det snu for Neil Warnock og hans mannskap, er det ikke mer enn åtte poeng opp til kvalifisering. Hjemme på Elland Road har de 3-2-3 denne sesongen, noe som ikke er bra nok hvis man ønsker å kjempe i toppen av tabellen. Foran denne kampen har man hentet inn leiesoldatene Alan Tate fra Swansea og Jerome Thomas fra West Bromwich. Sistnevnte er av typen som kan skape sjanser helt på egenhånd og er dermed en veldig spennende signering. Det finnes knapt superlativer igjen for å beskrive Crystal Palace for tiden. Nå har de gått fjorten kamper på rad uten å tape og de er langt ifra et “One man team” som flere mener. Spillere som Yannick Bolasie, Glenn Murray og Mile Jedinak har nesten vært bedre enn Zaha i de siste kampene. De leder serien med to poeng ned til Cardiff som ligger på andreplass. I forrige serierunde ble det 3-0 hjemme mot Derby. De er ligaens beste bortelag med 5-1-2 på sine kamper på fremmed gress denne sesongen. Skal Palace forlenge rekken med kamper uten tap til femten, eller stopper det på Elland Road? Det finner vi ut på lørdag!

Tidligere kamper mellom lagene:
14.01.2012: Crystal Palace – Leeds 1-1
10.09.2011: Leeds – Crystal Palace 3-2
25.04.2011: Crystal Palace – Leeds 1-0
04.12.2010: Leeds – Crystal Palace 2-1
26.08.2008: Leeds – Crystal Palace 4-0

Vurdering: Ut ifra lagenes form markerer vi for borteseier, men vårt beste tips er å ikke tippe på denne kampen. Man skal nemlig ikke undervurdere den optimismen som er rundt Leeds etter at oppkjøpet gikk i boks. 

Vårt tips: B

 _________________________________________________________

Middlesbrough – Bristol City
Kampstart: 16:00
Dommer: Neil Swarbrick
Skader og Suspensjoner: Faris Haroun, Jonatahn Woodgate og George Friend er usikre hos hjemmelaget. I tillegg har de et par langtidsskader. Hos gjestene er Greg Cunningham, Stephen McManus, Jon Stead og Lewis Nyatanga ute. Derfor passer det bra at de har fått inn Danny Wilson på lån.

Middlesbrough er rett og slett et lite eventyr denne sesongen. Lønningene er lavere og kollektivet er bedre. Tony Mowbray har virkelig gjort en flott jobb med dette laget. Foran denne kampen ligger de på en 3.plass på tabellen med bare fire poeng opp til serieleder Crystal Palace. I forrige runde tapte de knepent borte mot Cardiff, men det hadde ikke vært noe å si på om de hadde tatt med seg poeng i den kampen. Før det tapet hadde Boro gått åtte kamper uten tap. Hjemme på Riverside Stadium har de imponerende 6-1-1, hvor tapet kom mot Leicester. Gjestene så ut til å ta sin første seier på lang tid da de ledet 1-0 på overtid mot Blackpool i forrige runde. Et straffespark på overtid av Tom Ince ødela likevel det håpet. Foran den kampen hadde City tapt syv kamper på rad og har nå elleve kamper på rad uten seier. På grunn av dette er det bare ett mål som skiller City fra tabelljumbo Peterborough. På fremmed gress er City det dårligste bortelaget i ligaen. De har nemlig 1-1-6 på bortebane, hvor seieren kom mot Peterborough.

Tidligere møter mellom lagene:
24.03.2012: Middlesbrough – Bristol City 1-1
03.12.2011: Bristol City – Middlesbrough 01
15.01.2011: Bristol City – Middlesbrough 0-4
30.10.2010: Middlesbrough – Bristol City 1-2
30.01.2010: Middlesbrough – Bristol City 0-0

Vurdering: Rundens sikreste hjemmeseier.

Vårt tips: H

 _________________________________________________________

Sheffield Wednesday – Leicester City
Kampstart: 16:00
Dommer: Paul Tierney
Skader og Suspensjoner: Chris O’Grady er svært usikker, samtidig som Miguel Llera er suspendert hos hjemmelaget. Gjestene mangler toppscorer David Nugent, men Jamie Vardy er tilbake igjen.

Man trodde kanskje at Dave Jones hadde funnet seiersresepten igjen når de vant to kamper på rad i månedsskiftet oktober/november, men det hadde han på ingen måter gjort. Etter det har det nemlig blitt tre strake tap og nå ligger de bare to poeng over nedrykk. I forrige runde ble det 1-0 tap borte mot Nottingham Forest. Hjemme på Hillsborough har de bare vunnet en av sine seks siste hjemmekamper og står der med 3-1-4. Gjestene ligger helt oppe på en 5.plass på tabellen og Nigel Pearson har virkelig hevet laget etter den dårlige sesongstarten.  I forrige runde ble det hele 6-0 hjemme mot Ipswich og fansen er nok svært optimistiske foran denne kampen. På bortebane har de 2-2-4 denne sesongen, noe som må forbedres hvis de skal kjempe i toppen.

Tidligere møter mellom lagene:
06.03.2010: Sheff Wed – Leicester 2-0
12.12.2009: Leicester – Sheff Wed 3-0
26.04.2008: Leicester – Sheff Wed 1-3
06.10.2007: Sheff Wed – Leicester 0-2
02.12.2006: Leicester – Sheff Wed 1-4

Vurdering: Spennende oppgjør på Hillsborough. Leicester er favoritter og får tipset, men denne kampen er nok ikke den beste å tippe på.

Vårt tips: B

________________________________________________________________

Wolverhampton Wanderers – Nottingham Forest
Kampstart: 16:00 (TV2 Sport 2/TV2 Sumo)
Dommer: Roger East
Skader og Suspensjoner: Karl Henry er fortsatt suspendert for Wolves. Bortsett fra det har de en lang skadeliste med spillere som Razak Boukari, Stephen Hunt, Georg Margreitter, Slawomir Peszko, Stephen Mouyokolo, Wayne Hennessey og Jamie O’Hara. Forest har fått tilbake de fleste fra skade i tillegg til at Alan Hutton har blitt hentet inn.

For en kamp vi har i vente på Molineux. Heldigvis blir den TV-sendt. Stikkordene for kampen blir nok Ståle Solbakken, Greg Halford og Adlene Guedioura. Ståle Solbakken fordi han har gått syv kamper på rad uten å vinne. Dette har ført Wolves ned til 16.plass på tabellen, noe som helt klart ikke er bra nok. Det er likevel såpass jevnt i Championship at en opptur i formen kan gjøre underverker på tabellplasseringen. I de siste kampene har dommeravgjørelser spilt en rolle, da Wolves har måttet spille med ti mann i mesteparten av de to siste kampene. I forrige runde fikk Chris Berra et latterlig rødt kort som ødela kampen, men han har i etterkant fått fjernet suspensjonen. Greg Halford spilte tidligere i Wolverhampton og mener nok selv at han ble urettferdig behandlet i klubben. I etterkant har han aldri latt muligheten til å hetse sin tidligere arbeidsgiver gå fra seg. I tillegg er det en historie om at han en gang ødela en overgang for Steve Sidwell til Wolverhampton gjennom å tvitre at Mick McCarthy var i møte med Sidwell. Det førte til at Fulham kom inn og “stjal” Sidwell foran nesten på McCarthy. Man kan gjerne konkludere med at Halford på ingen måter kommer til å få en flott velkomst på Molineux, noe han er fullt klar over det selv med tanke på denne twittermeldingen han la ut tidligere i uken: “Can’t wait to return to molineux at the weekend! #standingovation#heroesreturn ahahahahahaha”.

Adlene Guedioura spilte i Wolverhampton før han gikk til Nottingham Forest. På City Ground har han sett veldig bra ut, men har slitt litt med disiplinen. Nettopp dette har Sean O’Driscoll allerede tatt opp med han. På en pressekonferanse på fredag kunne O’Driscoll fortelle at han hadde gitt klar beskjed til Guedioura om at han må styre følelsene sine hvis han skal spille. Han har nemlig pådratt seg hele fire gule kort og to røde kort denne sesongen. Han er med andre ord den største råtassen i Championship. Foran denne kampen ligger Forest på en 10.plass med 26.poeng. På de siste ni kampene har det bare blitt ett tap. I forrige runde vant de 1-0 hjemme mot Sheffield Wednesday. På fremmed gress har de 2-5-1. Wolverhampton har 3-4-1 på hjemmebane og derfor bør man ikke bli overrasket om dette ender med poengdeling.

Tidligere møter mellom lagene:
21.03.2009: Nottingham Forest – Wolverhampton 0-1
30.08.2008: Wolverhampton – Nottingham Forest 5-1
06.11.2004: Wolverhampton – Nottingham Forest 2-1
15.10.2004: Nottingham Forest – Wolverhampton 1-0
11.04.2003: Nottingham Forest – Wolverhampton 2-2 

Vurdering: Denne kampen kommer utvilsomt til å leve sitt eget liv. Ser ikke bort fra utvisninger. Derfor er dette nok en kamp man bør styre unna på kupongen. Hvis man derimot blir tvunget til å sette penger på denne kampen er poengdeling det beste tipset.

Vårt tips: U

_______________________________________________________________________________________________________

Derby County – Birmingham City
Kampstart:18:20 (TV2 Sport 2 og TV2 Sumo)
Dommer: Nigel Miller
Skader og Suspensjoner: Jamie Ward ser ikke ut til å rekke denne kampen heller for Derby. Hos Birmingham nærmer Paul Caddis seg et comeback, men denne kampen kommer nok for tidlig. David Murphy har gjennomgått en operasjon og er sammen med Stephen Carr utilgjengelig til denne kampen.

Derby har vært en positiv overraskelse denne sesongen. Vi trodde de skulle få en tøff sesong langt nede på nedre halvdel, men foreløpig har de motbevist den spådommen. Foreløpig ligger de på 13.plass med fem poeng opp til kvalifisering. På de to siste kampene har de møtt de to beste formlagene i Championship, nemlig Millwall og Crystal Palace. Det endte med tap mot begge London-lagene. Hjemme på Pride Park har de bare tapt en kamp denne sesongen og det var når Burnley kom på besøk. Totalt står de med 4-3-1 på hjemmebane. Gjestene er fryktelig ustabile under Lee Clark. På de siste kampene har de gått fra å tape hjemme mot Ipswich, til å ta poeng borte mot Blackburn til å tape igjen hjemme mot Hull. Dette gjør at Birmingham ligger på en 19.plass på tabellen. De har likevel syv poeng ned til nedrykk. På bortebane har de 2-3-3.

Tidligere møter mellom lagene:
03.03.2012: Birmingham – Derby 2-2
06.08.2011: Derby – Birmingham 2-1
13.02.2010: Derby – Birmingham 1-2
27.01.2009: Birmingham – Derby 1-0
30.09.2008: Derby -Birmingham 1-1

Vurdering: Vanskelig å vite hvor man har Birmingham, men Derby får uansett tipset. Uansett blir det nok et jevnt oppgjør.

Vårt tips: H

About The Author

Leave a Reply