Kan Brentford ta sin sjette strake seier? Vil Watford eller Wolverhampton stoppe sin fæle tapsrekke? Her kan du lese deg opp foran 20.serierunde i Championship. 

Skrevet av: Eirik Aase

 

 

Rundens TV-kamper:
Fredag:
20.45: Fulham – Watford (TV2 Sport Premium)
Lørdag:
16.00: Huddersfield Town – Brentford (Tv2 Sport Premium 2)

Rundens oddskupong:
Oddsen er hentet fra Nordicbet.
Cardiff City – Rotherham United (Hjemmeseier) 1,84
Derby County – Brighton & Hove Albion (Hjemmeseier) 1,81
Totalodds: 3,33 

nordicbetnylogo

_________________________________________________________________________________________________________________

Fulham – Watford
Kampstart: 20.45
Skader og Suspensjoner: Dan Burn og Sean Kavanagh er tilbake for vertene. Hos gjestene skal Gomes være skadefri, noe som passer bra ettersom reservekeeper Jonathan Bond er usikker. Gabriel Tamas er fortsatt ute med skade hos gjestene. 

Det var ikke fredagsfotball fra Championship forrige helg, og savnet var stort. Det er ikke mye som er bedre enn å starte helgen med fotballkamp fra det nest øverste nivået i England, men heldigvis får vi den gleden igjen denne helgen. Fulham inviterer til fest på sin koselige hytte, og gjester er  Watford. Det er et møte mellom to lag som har hatt helt forskjellige sesonger så langt. Mens Watford startet meget bra, men nå nylig har begynt å falle på tabellen, har Fulham gjort det helt motsatte. De startet sesongen med bare ett fattig poeng på sine åtte første kamper, men etter at Felix Magath fortjent fikk sparken, har det bare gått en vei for The Cottagers. På de åtte siste kampene har de bare tapt en kamp, og det var borte mot Brentford i den TV-sendte kampen for to uker siden. Forrige helg slo de tilbake med seier da de reiste til sørkysten for å møte et formsvakt Brighton & Hove Albion. Darren Bent åpnet ballet mot gamleklubben i sin debut for Brighton, men Fulham slo tilbake med to scoringer hvor Lasse Vigen Christensen spilte en viktig rolle. Han var først servitør på utligningsmålet, før han på litt heldig vis styrte inn 2-1 målet på egenhånd. Med den seieren hoppet Fulham opp på en 16.plass med 22 poeng, og har nå ni poeng opp til kvalifiseringsplass. Nedover på tabellen er det bare fire poeng ned til nedrykk, men det er det ikke mange Fulham-supportere som bryr seg om slik som formen er nå. Hjemme på Craven Cottage startet de sesongen forferdelig uten seier på de fire første hjemmekampene, mens det har vært en helt annen vise under Kit Symons ledelse. De er nemlig ubeseiret på de fem siste kampene på Craven Cottage, og hele fire av de fem kampene har endt med seier. På disse fire seirene har de fantastiske 11-1 i målforskjell, hvor blant annet Bolton Wanderers ble slått 4-0 og Charlton Athletic ble slått 3-0. Når du møter en angrepsrekke bestående av Ross McCormack, Hugo Rodallega og Bryan Ruiz, kan det fort bli vanskelig å forsvare seg. Spesielt når samspillet mellom disse begynner å sitte. McCormack og Rodallega ser ut til å finne tonen mer og mer for hver kamp som spilles, og det virker nesten som om McCormack alltid vet nøyaktig hvor Rodallega befinner seg i boksen. Et slikt spisspar kan være avgjørende dersom man har planer om å være med i toppen.

Fulhams siste kamper:
Brighton – Fulham 1-2 (Christensen, Rodallega)
Brentford – Fulham 2-1 (Rodallega)
Fulham – Huddersfield 3-1 (Christensen, Rodallega, McCormack)
Fulham – Blackpool 2-2 (Ruiz, Parker)
Wigan – Fulham 3-3 (Ruiz x2, Christensen)

Hva er det som skjer med Watford for tiden? Tidligere i høst sparket de og mistet de en manager annenhver uke, og likevel plukket de poeng jevnt og trutt. På et tidspunkt var de helt oppe i toppen, men så fort man fikk stabilitet på sidelinjen, begynte ting å lugge på banen. Forrige runde fikk de besøk av Cardiff City på Vicarage Road, og der klarte de ikke unngå et nytt tap etter at Adam Le Fondre scoret kampens eneste mål. Med tap i forrige runde, er The Hornets nå oppe i fire strake tap i ligaen. Det er ganske fælt for et lag som har ambisjoner om  å være med i toppen, og dersom det ikke snur seg, vil det nok ikke overraske noen om Watford vil bli nødt til å bytte hovedtrener for fjerde gang denne sesongen. Enkelte bookmakere har i hvert fall Hornets-sjef Slavisa Jokanovic som favoritt til å bli neste mann som får sparken, og det var en meget resignert mann som møtte pressen etter tapet i forrige serierunde. Nå skal Watford forsøke å stoppe denne fæle tapsrekken, men de kunne knapt drømt om en verre motstander enn et hjemmesterkt Fulham i form. Når man i tillegg legger til at Watford bare har en seier på de fem siste bortekampene, er det ikke stor grunn til optimisme blant bortefansen. Den seieren kom mot Sheffield Wednesday i midten av oktober, mens de i de to siste bortekampene har tapt mot Ipswich Town og Birmingham City. Toppscorer Matej Vydra har syv mål for gultrøyene denne sesongen, men har vært litt ut og inn av startoppstillingen de siste kampene. Troy Deeney på sin side har heller ikke så mye å skryte av for tiden, med bare ett mål på de ti siste kampene. Det har vært litt skuffende fra det som i mine øyne er ett av ligaens beste spisspar, og nøkkelen for Watford er etter min mening å få disse to i gang igjen. Watford skaper såpass mange sjanser i hver kamp, at det ofte bare er effektiviteten det står på. Foran denne kampen ligger Watford på en 7.plass med 29 poeng. De har bare to poeng opp til kvalifiseringsplass, og fem poeng opp til direkte opprykk. Det er med andre ord alt annet enn krise for Hornets, og det sier kanskje litt om hvor jevn denne ligaen er for øyeblikket. Det blir spennende å se om Watford kan slå tilbake her på en stadion de ikke har vunnet på siden våren 1998.

Watfords siste kamper: 
Watford – Cardiff 0-1
Watford – Derby 1-2 (Munari)
Ipswich – Watford 1-0
Birmingham – Watford 2-1 (Forestieri)
Watford – Millwall 3-1 (Vydra, Munari, Toszer)

Vurdering: Fulham i flott form, og med fire seire på de fem siste hjemmekampene. Her møter de et Watford-lag som har fire strake tap. Som du sikkert forstår er jeg sikker i troen på at dette ender med ny hjemmeseier for Fulham. Jeg ser for meg at Watford fint kan komme til å få holde ballen en del i laget, noe som vil passe Fulham godt. De kan ta kjøre på med raske kontringer, hvor spissene Hugo Rodallega og Ross McCormack kan fikse målsjanser ved hjelp av herlige kombinasjoner.

Tips: H

____________________________________________________________________________________________

Wigan Athletic – Norwich City
Kampstart: 16.00
Skader og Suspensjoner: Latics håper at Shaun Maloney er klar, mens Andy Delort kan få spille etter å ha scoret for reservene i midtuken. Bradley Johnson returnerer fra suspensjon hos gjestene, mens Alexander Tettey skal være spilleklar etter en skade. 

Malky Mackay var en meget omdiskutert ansettelse av Wigan-eier Dave Whelan, og den tidligere Cardiff-sjefen har ikke fått den starten som han hadde håpet på. I sin første kamp som sjef på DW Stadium ble det uavgjort hjemme mot Middlesbrough, før det ble et skuffende tap borte mot Sheffield Wednesday i forrige serierunde. I motsetning til hans forgjenger Uwe Rösler, har Mackay stor valgfrihet når det kommer til å sette opp laget. Han har nemlig ikke noen skader å bekymre seg over, og derfor skulle mye ligge tilrette for en umiddelbart suksess. Så enkelt er det riktignok ikke med fotball, men til denne kampen forventer hjemmefansen tre viktige poeng. Nå ligger Wigan Athletic på en fæl 23.plass på tabellen, men heldigvis er det bare to poeng opp til trygg grunn. På de ti siste kampene har The Latics bare én seier, og den kom ironisk nok borte mot serieleder Derby County. Hele seks av de ti siste kampene har endt uavgjort, og dersom man ser nærmere på hjemmestatistikken vil man se noe merkelig. De fem siste hjemmekampene har alle endt uavgjort, og tre av disse uten scoringer. Totalt har de 2-6-1 på eget gress denne sesongen, hvor Ipswich Town er det eneste laget som har reist hjem med tre poeng. Det blir interessant å se om Wigan kan unngå en sjette strake uavgjort mot et formsvakt Norwich City.

Wigans siste kamper:
Sheff Wed – Wigan 2-1 (McCann)
Wigan – Boro 1-1 (Maloney)
Bolton – Wigan 3-1 (McManaman)
Brighton – Wigan 1-0
Wigan – Fulham 3-3 (Maloney, Forshaw, Espinoza)

Det er nærmest krisestemning i Norfolk for tiden. En flott sesongstart fikk fansen til å drømme om opprykk til Premier League gjennom fantastisk festfotball, men du kan trygt si at Norwich-fansen har fått beina planta godt ned på jorden igjen. Neil Adams som tidligere i høst ble sett på som en frelser av enkelte, blir nå sett på som en av de største favorittene i Championship til å være neste mann som får sparken. I likhet med Wigan Athletic har Norwich City også bare én seier på de ti siste kampene, og den kom hjemme mot Bolton Wanderers i en TV-sendt fredagskamp. Forrige runde ble det et flaut tap hjemme mot Reading hvor gjestene fikk score to ganske like mål på hjørnespark. Det er utilgivelige feil som ikke gir opprykk, og nå har The Canaries falt helt ned til en 11.plass på tabellen med 27 poeng. Veien til toppen er fortsatt ikke særlig lang, og i skrivende stund skiller det bare åtte poeng fra serieleder Derby County og ned til gultrøyene. Det spørs dog om ikke luken kan bli for stor dersom resultatene ikke bedrer seg snart for Neil Adams & Co. På bortebane har Norwich 4-1-4 denne sesongen, men det må nevnes at de har svake 0-1-3 på de fire siste på fremmed gress. Ett av de tapene kom borte mot Middlesbrough, i en kamp som endte med hele 4-0 til Boro. I slike stunder er det viktig å finne noe positivt å fokusere på, og den positive tingen er Gary Hooper. Han startet sesongen i svært dårlig forfatning, men har kommet seg i form utover i sesongen. Nå har han scoret i to kamper på rad, og kanskje kan han fikse tre poeng ved hjelp av en ny scoring på lørdag?

Norwichs siste kamper:
Norwich – Reading 1-2 (Hooper)
Norwich – Brighton 3-3 (Martin, Howson, Hooper)
Forest – Norwich 2-1 (Howson)
Middlesbrough – Norwich 4-0
Norwich – Bolton 2-1 (Jerome x2)

Vurdering: Wigan i dårlig form, men med ny manager i Malky Mackay. Gjestene i elendig form og med en presset manager på sidelinjen. Uavgjortfaren er enorm her, men jeg sitter med følelsen av at vertene kommer til å vinne denne kampen.

Tips: H

______________________________________________________________________________________________________

Blackburn Rovers – Sheffield Wednesday
Kampstart: 16.00
Skader og Suspensjoner: Grant Hanley er usikker, Tom Cairney er tilbake ,mens Tommy Spurr er skadet. Joe Mattock kan være tilbake for Wednesday, mens Jose Semedo er suspendert. Giles Coke, Kamil Zayatte, Sam Hutchinson og Lewis Buxton er alle skadet hos gjestene. 

Hadde du fortalt meg at et av sesongens store høydepunkter ville være et utligningsmål mot Middlesbrough, ville jeg sagt du var gal. Slik var det likevel da Rovers tok turen til Teesside forrige helg. Boro hadde styrt hele kampen, og burde strengt tatt ledet med et par mål, før de endelig traff nettmaskene syv minutter før slutt. De aller fleste var da sikre på at det hele skulle ende med hjemmeseier, men gjestene ville det annerledes. Først headet Shane Duffy i stolpen, før utligningen kom fem minutter på overtid. Etter en tøff duell i feltet som skulle ha blitt avblåst, falt ballen ned til Rudy Gestede som feiet ballen i mål. Jubelscenene i etterkant må rett og slett bare nytes, for sjeldent har det nok smakt så godt med uavgjort. Ettersom Rovers unngikk tap i den kampen er de nå oppe i hele ni ligakamper på rad uten nederlag, og man må tilbake til september for å finne forrige gang Lancashire-klubben gikk på et tap. Hjemme på Ewood Park har de solide 5-3-1, hvor deres eneste nederlag kom mot serieleder Derby County. Samtlige av deres tre siste hjemmekamper har endt med seier, og med en fjerde strake hjemmeseier vil Rovers ha muligheten til å innta opprykksplass på tabellen. De ligger nå på en 6.plass med 31 poeng, og opp til serieleder Derby County skiller det fire poeng.

Blackburns siste kamper:
Middlesbrough – Blackburn 1-1 (Gestede)
Blackburn – Leeds 2-1 (Rhodes x2)
Brighton – Blackburn 1-1 (Gestede)
Millwall – Blackburn 2-2 (Duffy, Gestede)
Blackburn – Reading 3-1 (Gestede x2, Marshall)

Endelig løsnet det for Stuart Gray og hans Sheffield Wednesday. Etter ti kamper på rad uten seier, klarte de endelig gå av banen med alle tre poengene i lommen da Wigan Athletic kom på besøk forrige helg. Det så dårlig ut i starten da gjestene tok ledelsen på en dødball, men plutselig våknet Stevie May til live igjen. Den lovende spissen imponerte tidligere i høst, og ble tatt ut på det skotske landslaget, men i den siste tiden har det lugget litt. Mot Wigan scoret han begge Sheffield Wednesdays mål da de vant 2-1, og nå håper fansen at de kan gå inn i julen med god form. Nå ligger Wednesday på en 13.plass med 25 poeng, og har dermed seks poeng opp til lørdagens motstander som ligger på kvalifiseringsplass, og syv poeng ned til nedrykksplass. De ligger enkelt og greit midt på tabellen, og det skyldes deres solide forsvarsspill. Bare femten baklengsmål har de sluppet inn denne sesongen, noe som er meget imponerende sammenlignet med de 26 baklengsmålene Blackburn har. Fremover på banen har det derimot lugget, og bare Blackpool har færre scoringer enn de fjorten målene til Wednesday. Kanskje kan det endre seg nå som May har funnet nettmaskene igjen. På bortebane har Wednesday 3-5-1, og ingen av de fem siste kampene har endt med seier. De fire siste bortekampene har dog endt med poengdeling, og slik endte det faktisk i begge oppgjørene mellom disse lagene forrige sesong.

Wednesdays siste kamper:
Sheff Wed – Wigan 2-1 (May x2)
Huddersfield-  Sheffield Wednesday 0-0
Sheffield Wednesday – Rotherham 0-0
Sheffield Wednesday – Bournemouth 0-2
Charlton – Sheffield Wednesday 1-1 (Drenthe)

Vurdering: Blackburn imponerer med å unngå tap, men spiller en del uavgjort. Sheff Wed har slitt med å vinne, men det løsnet forrige helg. De spiller svært mye uavgjort, og jeg tror dette blir en ny jevn kamp. Uavgjort.

Tips: U

____________________________________________________________________________________________

Blackpool – Birmingham City
Kampstart: 16.00
Skader og Suspensjoner: Tony McMahon er tilbake fra suspensjon hos vertene, mens Jose Cubero, Tom Barkhuizen og Gary MacKenzie er skadet. Wes Thomas er suspendert hos gjestene, mens Matt Green, Gavin Gunning og Jonathan Spector er skadet.

Det synkende skipet Blackpool er fortsatt på vei ned i sjøen, men i motsetning til å få alle mann i livbåtene, har man hentet opp en del ekstra passasjerer. De siste ukene har det strømmet inn med gratis spillere, samt lånespillere. Samtidig klarer ikke Blackpool vinne fotballkamper, og veien opp til de andre lagene blir ikke kortere. I skrivende stund ligger de på en jumboplass med bare ni poeng, og opp til trygg plass er det en ti poengs luke. Man har ikke vunnet en fotballkamp siden 3.oktober, noe som betyr at de har åtte kamper på rad uten seier. Dersom denne formen fortsetter inn mot jul, vil det se skremmende stygt ut før vi tar fatt på det nye året. Dersom de da klarer snu det rundt og sikre plassen, vil det være tidenes “Great escape”. Dessverre har jeg liten tro på det, og tror det bare vil fortsette å gå dårlig. Det er ganske skummelt med tanke på at det vel knapt er en eneste spiller som har kontrakt lenger enn til sommeren. Det betyr at man kan få oppleve det samme kaoset som man hadde forrige sommer, bare at de denne gangen skal forberede seg foran en sesong i League One. Da kan det bli vanskeligere å få tak i gode spillere, og når man ser på fasilitetene Blackpool har å lokke med, er det helt klart grunn til bekymring med tanke på klubbens fremtid. Hjemme på Bloomfield Road har de tatt sesongens eneste seier, men likevel har de ikke noen bra statistikk å vise til. 1-2-6 er status etter ni hjemmekamper, og det spørs om de klarer pynte på den mot et formsterkt Birmingham.

Blackpools siste kamper:
Rotherham – Blackpool 1-1 (Davies)
Blackpool – Bolton 1-1 (Murphy)
Leeds – Blackpool 3-1 (Ranger)
Fulham – Blackpool 2-2 (Murphy, Miller)
Blackpool – Ipswich 0-2

Birmingham-legenden Trevor Francis ble hedret under blåtrøyenes hjemmekamp mot Nottingham Forest forrige helg, men mannen som stjeler alle overskrifter i den blå delen av “The second city”, er definitivt Gary Rowett. Han har kommet inn i klubben, gjort ting enkelt, fått laget til å fremstå mer solide, og samtidig fått med seg gode resultater. Siden Rowett kom fra Burton Albion har faktisk ikke Birmingham tapt en eneste kamp. De er ubeseiret på de fem siste kampene, og tre av disse har endt med seier. Forrige helg slo de Nottingham Forest på hjemmebane, og sørget dermed for sin andre strake seier. Før Rowett hadde ledet Birmingham i en eneste kamp, var jeg spent på om han ville gjøre Birmingham like solide og tøffe å møte som det Burton Albion har vært, og det har han definitivt klart. Bare to baklengsmål på de fem siste kampene beviser det, og Lee Clark kan nok ikke fatte og begripe hva Rowett holder på med. Nå ligger blåtrøyene på en 17.plass med tjueto poeng, har dermed ni poeng til kvalifiseringsplass, og fire poeng til nedrykk. På bortebane har de 2-4-3, og bare ett tap på de seks siste på fremmed gress. Det blir spennende å se om dette bare er den typiske oppturen lag får under en ny manager, eller om det faktisk er noe stort på gang på St Andrews.

Birminghams siste kamper:
Birmingham – Forest 2-1 (Cotterill, Caddis)
Rotherham – Birmingham 0-1 (Donaldson)
Birmingham – Cardiff 0-0
Birmingham – Watford 2-1 (Donaldson x2)
Wolves – Birmingham 0-0

Vurdering: Blackpool er meget svake, og møter her et formsterkt Birmingham City. Jeg er sikker på at gjestene får med seg poeng herfra, men spørsmålet er om de klarer ta alle. Magefølelsen min sier ja, og derfor prøver jeg meg på borteseier.

Tips: B

_______________________________________________________________________________________________________

Cardiff City – Rotherham United
Kampstart: 16.00
Skader og Suspensjoner: C

Russell Slade gikk tidlig ut med kritikk myntet mot Ole Gunnar Solskjær på grunn av Cardiffs store spillerstall, men det har likevel ikke påvirket prestasjonene. Så langt har managerskiftet vært en stor suksess, og veien mot toppen er ikke lang. Forrige helg tok de tre svært sterke poeng borte mot Watford etter at Adam Le Fondre kunne spasere inn kampens eneste mål, og dermed er de nå oppe på en 8.plass med 29 poeng. Opp til kvalifiseringsplass er det bare to poeng, og opp til opprykksplass er det bare fem poeng. Situasjonen er med andre ord meget bra med tanke på den trøblete høsten, og bare to av de åtte siste kampene har endt med tap. På hjemmebane har waliserne vært fantastiske, og samtlige av de fem siste hjemmekampene har endt med seier. Totalt har de 7-0-2 på hjemmebane denne sesongen, og det gjør de til ligaens nest beste hjemmelag. Kanskje er det mer jubel i vente på lørdag?

Cardiffs siste kamper: 
Watford – Cardiff 0-1 (Le Fondre)
Cardiff – Reading 2-1 (Selvmål, Whittingham)
Birmingham – Cardiff 0-0
Bolton – Cardiff 3-0
Cardiff – Leeds 3-1 (Jones, Macheda, Ecuele Manga)

Steve Evans begynner å merke nivåforskjellen fra League One til Championship, og nå har hans Rotherham United spilt hele syv kamper på rad uten å vinne. The Millers har dermed falt nedover på tabellen, og ligger nå på en 21.plass med nitten poeng. Det er bare ett poeng ned til nedrykk, og to poeng ned til Wigan Athletic som ligger nest sist på tabellen. Forrige helg tok de i mot den soleklare tabelljumboen Blackpool, men klarte likevel ikke vinne. Foran den kampen valgte Evans å gjøre hele syv(!) endringer på lagoppstillingen, men det ga ikke uttelling. Rotherham styrte kampen, og burde nok vunnet, men måtte til slutt innse at det ikke ville bli mer enn ett poeng takket være en enorm keepertabbe av Adam Collin. På bortebane har Rotherham 1-4-4 denne sesongen, hvor deres eneste seier kom i bortekampen mot Millwall tilbake i august. De har nå syv kamper på rad uten seier på bortebane, og det spørs om de klarer stoppe den rekken mot et fantastisk hjemmelag som Cardiff.

Rotherhams siste kamper:
Rotherham – Blackpool 1-1 (Bowery)
Rotherham – Birmingham 0-1
Sheff Wed – Rotherham 0-0
Reading – Rotherham 3-0
Rotherham – Middlesbrough 0-3

Vurdering: Rotherham spiller en del uavgjort, men likevel er dette rundens klareste hjemmeseier i mine øyne.

Tips: H

_______________________________________________________________________________________________________

Derby County – Brighton & Hove Albion
Kampstart: 16.00
Skader og Suspensjoner: Richard Keogh er meget usikker hos vertene, og Zak Whitbread er ute med skade. Hos gjestene er Dale Stephens, Kazenga LuaLua og Andrew Crofts ute. Samtidig er kaptein Gordon Greer skadet og Adrian Colunga suspendert.

Serieleder Derby County er – og forblir – den største opprykksfavoritten i Championship. Derfor er det artig for spenningens skyld, og for alle andre lag at The Rams stadig går på smeller i blant. Forrige helg møtte de et Leeds-lag som har vært gjennom mye trøbbel denne høsten, men måtte reise hjem til East Midlands uten poeng. I månedsskiftet oktober/november tapte de også kamper mot Wigan Athletic og Brentford, og slike nederlag gjør at vi få en svært underholdene og interessant opprykksstrid. Forhåpentligvis fortsetter det slik, ettersom jeg har lenge fryktet at Derby bare vil kjøre avgårde på samme måte som Leicester City og Cardiff City har gjort utover i de to foregående sesongene. Det var omtrent på denne tiden her Leicester begynte å vise seg frem som det topplaget de var, og det blir interessant å se om Derby klarer gjøre det samme. Nå ligger de som nevnt på tabelltopp med 35 poeng, men innenfor fire poengs radius finner vi hele fem lag. Hjemme på Pride Park har de 5-3-1 denne sesongen, og det ene tapet kom mot Wigan Athletic. Begge de to siste hjemmekampene har endt med seier, og totalt har de scoret åtte mål på disse kampene. De blir naturligvis favoritter når et formsvakt Brighton kommer på besøk.

Derbys siste kampar: 
Leeds – Derby 2-0
Watford- Derby 1-2 (Bryson, Ibe)
Derby – Wolves 5-0 (Hendrick x2, Russel x2, Shotton)
Derby – Huddersfield 3-2 (Ibe, Russell, Dawkins)
Brentford – Derby 2-1 (Martin)

Tidligere i uken kom nyheten om at Brighton & Hove Albion har levert inn økonomisk rapport for det siste året, og ikke har noen problemer med å imøtekomme Financial Fair Play-kravene. Det er for så vidt meget gode nyheter, men dessverre ble det ikke særlig godt mottatt av Brighton-fansen. De føler nemlig at klubben har solgt seg fra opprykksjanser for å imøtekomme kravene, og skulle gjerne sett at klubben hadde vist mer ambisjoner. Denne misnøyen skyldes selvsagt lagets elendige form denne høsten, og spørsmålet er hvor lenge Liverpool-legenden Sami Hyypiä faktisk får lov til å beholde jobben. Nå har Brighton bare én seier på de femten siste ligakampene, og det er enkelt og greit ikke bra nok for et lag som hadde ambisjoner om å kjempe i motsatt ende av tabellen. Forrige uke ble Darren Bent hentet inn til klubben på lån fra Aston Villa, men selv om han scoret i debuten mot Fulham forrige helg, endte det med tap hjemme på Falmer Stadium. Brighton ligger nå nede på en nedrykksplass med atten poeng, men har bare ett poeng opp til trygg plass. På bortebane har de fæle 1-4-4, men bare én av de fem siste bortekampene har endt med tap. De er med andre ord ikke enkle å møte, men stadig går marginene i mot. Kanskje kan ballen endelig sprette Brightons vei når de tar uten til serielederen?

Brightons siste kamper:
Brighton – Fulham 1-2 (Bent)
Norwich – Brighton 3-3 (Bruno, LuaLua, Colunga)
Brighton – Blackburn 1-1 (Gardner)
Brighton – Wigan 1-0 (Gardner)
Bournemouth – Brighton 3-2 (Baldock, Colunga)

Vurdering: Derby er storfavoritter her, men man skal ikke undervurdere Brighton. De har gitt tøff motstand til flere lag, og kan fort finne på noe sprell her også. Sannsynligheten for det er dog ikke alt for stor, og jeg er ikke i tvil om at vertene skal få tipset i denne kampen.

Tips: H

________________________________________________________________________________________________________

Huddersfield Town – Brentford
Kampstart: 16.00
Skader og Suspensjoner:  Joel Lynch er usikker, mens Harry Bunn mest sannsynlig er ute hos vertene. Gjestene mangler fortsatt Scott Hogan og Alan McCormack. 

Tidligere i uken kom beskjeden om at BBC skal ha dette oppgjøret som “Feature” kamp på Football League Show, og dermed ble kampen satt opp som TV-kamp. Det betyr at vi får se et Huddersfield-lag som sliter med dårlig form, forsøke å måle krefter mot ligaens store formlag. Forrige helg tok Huddersfield turen til Macron Stadium for å møte Bolton Wanderers, og endte ikke overraskende opp uten poeng i det oppgjøret. Det betyr at The Terriers nå har fire kamper på rad uten seier, og hele tre av kampene har endt med tap. Dette er skuffende for et Huddersfield-lag som gikk gjennom hele oktober uten å tape en eneste kamp. Nå har Huddersfield falt ned til 19.plass på tabellen med sine tjueen poeng, og har bare tre poeng ned til nedrykk. Hjemme på John Smith’s Stadium har de 3-4-2 denne sesongen, og de har ikke tapt en eneste av de seks siste hjemmekampene. Man må helt tilbake til midten av september for å finne forrige gang Huddersfield gikk av eget gress uten poeng i lommen, men kanskje skjer det igjen når formsterke Brentford kommer på besøk?

Huddersfields siste kamper:
Bolton – Huddersfield 1-0
Huddersfield – Sheff Wed 0-0
Fulham – Huddersfield 3-1 (Lynch)
Derby – Huddersfield 3-2 (Hudson, Bunn)
Huddersfield – Forest 3-0 (Holt, Wells, Lynch)

Det finnes knapt ord for å forklare hvor fantastiske Brentford er for tiden, og ikke minst hvor utrolig imponerende manager Mark Warburton er. Mannen som bestemte seg for å gi opp en bra betalt jobb som aksjemegler, for å bli noe innen fotballen, ser ut til å ha lykkes meget bra med det. Det hele er nærmest en eventyrhistorie, og nå er spørsmålet om det vil få en lykkelig slutt. Før sesongen var det ingen som snakket om Premier League, men slik situasjonen er nå, blir det helt naturlig å drømme om opprykk til pengeriket. November ble en drømmemåned for The Bees, med seier i samtlige fem kamper. Dette har ført London-klubben opp på en 3.plass på tabellen med 34 poeng, med bare ett poeng opp til serieleder Derby County. Forrige helg knuste de Wolverhampton Wanderers hele 4-0 hjemme på Griffin Park, og optimismen i klubben er naturligvis på topp. På bortebane har Brentford 4-1-4 denne sesongen, og det må legges til at begge de to siste bortekampene har endt med seier. Det blir spennende å se om Brentford kan ta sin sjette strake seier.

Brentfords siste kamper:
Brentford – Wolves 4-0 (Judge, Dallas, Gray, Jota)
Brentford – Fulham 2-1 (Jota, Dean)
Millwall – Brentford 2-3 (Gray x2, Selvmål)
Forest – Brentford 1-3 (Toral, Pritchard, Gray)
Brentford – Derby 2-1 (Saunders, Gray)

Vurdering: Huddersfield er gode på hjemmebane, men har slitt litt med formen den siste tiden. Nå møter de et formsterkt Brentford. Dette blir en meget artig kamp, og det er vanskelig å spå hvordan dette kommer til å ende. Med tanke på formen til Brentford er det likevel vanskelig å ikke gå for borteseier her.

Tips: B

_______________________________________________________________________________________________________

Ipswich Town – Leeds United
Kampstart: 
16.00
Skader og Suspensjoner: Jack Collison og Kevin Bru er ute hos vertene, men Chris Berra returnerer. Noel Hunt kan ikke spille mot sin egen klubb. Gjestene har ingen nye skader eller suspensjoner å melde om.

Dersom du hadde satt penger på det som skjedde med Ipswich Town forrige helg, hadde du nok vært millionær nå. At Noel Hunt som ikke hadde scoret i ligaen på over to år plutselig skulle bli stående som kampens eneste målscorer borte mot Charlton Athletic, var intet annet enn meget overraskende. At målet kom fem minutter på overtid, gjør det hele bare enda mer utrolig. Dette var Charltons første tap på hjemmebane denne sesongen, og det sier litt om hvor bra Ipswich er denne sesongen. De ligger nå på en 2.plass på tabellen med 34 poeng, og fansen drømmer naturligvis om opprykk. Det er helt klart forståelig med tanke på hvor lenge blåtrøyene har vært på dette nivået. Siden 2003 har Ipswich holdt seg på det nest øverste nivået i engelsk fotball, mens samtlige av de tjuetre andre lagene i Championship har enten rykket opp eller rykket ned siden 2007. Traktorgutta er nå ubeseiret på de seks siste kampene, og fire av de fem siste kampene har endt med seier. Hjemme på Portman Road har de solide 6-2-1 denne sesongen, og man må helt tilbake til august for å finne deres eneste tap denne sesongen. Det flyter bra for Jonathan Parr & Co, og med seier i helgens runde kan de plutselig ligger på tabelltopp.

Ipswichs siste kamper:
Charlton – Ipswich 0-1 (Hunt)
Bournemouth – Ipswich 2-2 (Bishop, Anderson)
Ipswich – Watford 1-0 (Smith)
Ipswich – Wolves 2-0 (Murphy x2)
Blackpool – Ipswich 0-2 (McGoldrick, Murphy)

Sirkus-Leeds ruller videre. Forrige helg klemte de til med sesongens kanskje mest imponerende seier da Derby County ble slått på Elland Road,, men likevel har den påfølgende uken handlet om alt annet enn den imponerende seieren. Først var det den brasilianske juvelen Adryans filming i kampen mot Derby som gikk som en farsott på sosiale medier, før Massimo Cellino havnet i trøbbel igjen. Football League mottok dokumenter fra det italienske rettssystemet som sa at Cellino var skyldig i skatteunndragelse. De valgte derfor å utestengte Cellino til mars, og han har nå fått fjorten dager til å anke avgjørelsen på. Om dette kommer til å ha noe påvirkning på helgens kamp tviler jeg på, og det bør den absolutt ikke ha. Oppgjøret er nemlig meget viktig for Leeds, ettersom de med en seier vil nærme seg toppen av tabellen, samtidig som selvtilliten og moralen i klubben vil skyte til værs. Nå ligger Yorkshire-klubben på en 15.plass med tjuetre poeng, og har dermed åtte poeng opp til kvalifiseringsplass, og fem poeng ned til nedrykksplass. På de fire siste kampene har de bare tapt en gang, og det var for to uker siden da de var svært uheldige borte mot Blackburn Rovers. Formen er med andre ord ikke alt for dårlig, og man håper at Neil Redfearn igjen skal ha fått gang på spillerne sine, slik som han hadde før Darko Milanic ble ansatt. På bortebane har Leeds svake 1-2-6, hvor deres eneste borteseier kom mot AFC Bournemouth tilbake i september. Den gangen var det Redfearn som ledet laget, og kanskje kan han igjen lede laget til seier på bortebane. Det hadde i hvert fall den imponerende bortefansen til Leeds fortjent.

Leeds siste kamper:
Leeds – Derby 2-0 (Antenucci x2)
Blackburn – Leeds 2-1 (Doukara)
Leeds – Blackpool 3-1 (Cooper, Doukara, Antenucci)
Leeds – Charlton 2-2 (Mowatt x2)
Cardiff – Leeds 3-1 (Mowatt)

Vurdering: Ipswich imponerer stort, og er i fantastisk form. Her møter de et Leeds-lag som viser brukbare takter for tiden, men som sliter på bortebane. Det er vanskelig å ikke gå for hjemmeseier her, men det må nevnes at Leeds har vist mye bra den siste tiden.

Tips: H

______________________________________________________________________________________________________________

Millwall – Middlesbrough
Kampstart:
 16.00
Skader og Suspensjoner: Lee Martin er usikker hos vertene, mens Andy Wilkinson returnerer fra suspensjon. Hos gjestene er Dani Ayala, Patrick Bamford og Adam Clayton usikre. Målvakt Dimitros Konstantopoulous er også meget usikker, mens Ryan Fredericks er ute.

Ting har kanskje ikke gått helt Millwalls vei denne sesongen, men en ting skal de virkelig ha for. De er utrolig gode til å komme tilbake i kamper som ser tapte ut, og det fikk vi se igjen forrige helg. De lå da under 2-0 borte mot meget sterke AFC Bournemouth, og det hele så ut til å ende med en oppskriftsmessig seier for vertene. Da slo Millwall tilbake med to scoringer mot slutten av kampen, og tok med seg et sterkt poeng nordover. Tidligere i sesongen har de kommet tilbake fra 0-3 mot Wolves og sikret poeng, samt 0-2 mot Blackburn Rovers med ti mann på banen og sikret seg poeng. Det sier en del om moralen i laget, og at de ikke gir seg før det over. Den egenskapen er utrolig viktig å ha i denne ligaen, og disse tre poengene de har sikret seg kan vise seg å være utslagsgivende ved sesongslutt. Nå ligger Millwall på en 20.plass med tjue poeng, og bare en seier på de ti siste kampene. Den seieren kom mot Cardiff City i slutten av oktober, og nå er det snart på tide med tre nye poeng. Hjemme på The Den har de 3-3-3 denne sesongen, og bare en av de seks siste kampene på The Den har endt med seier. På de fem hjemmekampene de har møtt motstand fra øvre halvdel av tabellen, har samtlige endt med uavgjort. Kanskje vil det skje igjen her?

Millwalls siste kamper:
Bournemouth – Millwall 2-2 (Upson, Gueye)
Charlton – Millwall 0-0
Millwall – Brentford 2-3 (Shittu, Dunne)
Millwall – Blackburn 2-2 (Williams, Martin)
Watford – Millwall 3-1 (Woolford)

Middlesbrough hadde seieren i lommen mot Blackburn Rovers forrige helg, men rotet den bort fem minutter på overtid. Blackburn-spiss Rudy Gestede satte inn 1-1 målet på en dødball, hvor Boro skulle hatt frispark i forkant. Det fikk Boro-sjef Aitor Karanka til å koke over, og han reagerte med å dytte fjerdedommer i sin frustrasjon. Han ble da sendt opp på tribunen, og vil bli straffet av forbundet. Et par dager senere kom nyheten om at Craig Hignett var ferdig som assistent manager i klubben, etter en angivelig het diskusjon i kaoset etter kampslutt forrige helg. Det har vært mye action på Riverside Stadium, men Boro-fansen kan trøste seg med at de fortsatt ligger godt plassert på tabellen. Foran denne kampen ligger de på en 5.plass med 33 poeng, og har bare to poeng opp til serieleder Derby County. De er ubeseiret på de seks siste kampene, og på bortebane har de meget solide 5-2-2. Det gjør de til det nest beste bortelaget i ligaen, og kanskje kan de gå helt til topps etter lørdagens kamp mot Ian Holloway & Co.

Boros siste kamper:
Boro – Blackburn 1-1 (Bamford)
Wigan – Boro 1-1 (Bamford)
Boro – Bournemouth 0-0
Boro – Norwich 4-0 (Bamford, Leadbitter x2, Wildschut)
Rotherham – Boro 0-3 (Tomlin, Wildschut, Bamford)

Vurdering: Boro har ikke tapt på en god stund, og imponerer for tiden. Var veldig uheldig forrige helg, men er nok revansjelystne her. Møter et Millwall-lag som ikke er enkle å slå. Jeg holder gjestene som favortter, men har størst tro på uavgjort.

Tips: U

______________________________________________________________________________________________________________

Nottingham Forest – Charlton Athletic
Kampstart: 
16.00
Skader og Suspensjoner: Toppscorer Britt Assombalonga er suspendert hos vertene. Hos gjestene er Franck Moussa usikker, mens Rhoys Wiggins, Stephen Henderson, Simon Church og Yoni Buyens er ute.

Det var mye man kunne diskutere etter Forests 2-1 tap mot Birmingham City forrige helg. Det store samtaleemnet var likevel det røde kortet til Britt Assombalonga. Ligaens toppscorer reddet nemlig en ball fra å gå i mål med hånda, og lurte dommeren til å tro at det bare skulle være hjørnespark. Etter mye om og men valgte dommeren å snakke med fjerdedommer, som kunne fortelle at Assombalonga skulle bli utvist og at Birmingham skulle ha straffespark. Dommeren valgte å gjøre som fjerdedommeren sa, og det endte med en suspendert Assombalonga og null poeng til rødtrøyene. I etterkant har det blitt diskutert hvor involvert fjerdedommeren egentlig kan være. Stuart Pearce har vært fornuftig i all debatten, og fokusert på lagets neste kamp mot Charlton Athletic. Forest må opp på samme nivået som det de var på da de møtte Wolverhampton Wanderers, men nå må de altså klare det uten Britt Assombalonga på topp. Forest har nå to seire på de tre siste kampene, og en ny seier på lørdag kan føre dem opp på en kvalifiseringsplass. Nå ligger de på en 9.plass med 28 poeng, og opp til direkte opprykk skiller det seks poeng. På hjemmebane har de 4-3-2 denne sesongen, hvor Blackburn Rovers og Brentford er lagene som har klart å vinne. Bare en av Forests fem siste hjemmekamper har endt med seier, og det skjedde i forrige hjemmekamp mot Norwich City. Kan hjemmefansen på City Ground få mer å juble for her?

Forest siste kamper:
Birmingham – Forest 2-1 (Assombalonga)
Wolves – Forest 0-3 (Fryatt, Assombalonga, Lansbury)
Forest – Norwich 2-1 (Antonio, Assombalonga)
Forest – Brentford 1-3 (Antonio)
Huddersfield – Forest 3-0

Charlton Athletic har vært et svært vanskelig lag å slå denne sesongen,og til tross for et surt tap forrige runde, er de fortsatt det laget som har færrest tap i ligaen denne sesongen sammen med Ipswich Town. Det kunne vært enda bedre dersom de ikke hadde fått et surt baklengsmål fem minutter på overtid mot nettopp Ipswich Town forrige runde. Det var sesongens første hjemmetap for Charlton, og nå begynner det å se litt mørkt ut for rødtrøyene. Tabellposisjonen er dog ikke særlig svak, noe en 10.plass med 28 poeng sier en del om, men formen skaper bekymring. Bare to seire på de ni siste kampene er alt annet enn opprykksform, og med tanke på hvor jevn denne ligaen er, kan man fort havne et langt stykke ned på tabellen dersom man ikke klarer snu dårlig form til god form. På bortebane har The Addicks 2-5-2 denne sesongen, hvor Reading og Norwich City er lagene som har blitt slått. Seieren mot Reading var i forrige bortekamp, og manager Bob Peeters håper nok på lignende prestasjoner på lørdag. Skulle de vinne her, vil de nemlig ikke bare passere lørdagens motstander, men også ha muligheten til å komme seg helt opp på kvalifiseringsplass.

Charltons siste kamper:
Charlton – Ipswich 0-1
Charlton – Millwall 0-0
Reading – Charlton 0-1 (Vetokele)
Leeds – Charlton 2-2 (Gudmundsson x2)
Charlton – Wednesday 1-1 (Vetokele)

Vurdering: Det er aldri kjekt å tippe mot Charlton, ettersom de er svært vanskelige å spille mot. Jeg vil ikke bli overrasket dersom London-klubben får med seg minst ett poeng her, men jeg ender likevel opp med å gå for hjemmeseier. Mye på grunn av deres fantastiske kamp mot Wolves for to runder siden.

Tips: H

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Reading – Bolton Wanderers
Kampstart:
 16.00
Skader og Suspensjoner: Vertene mangler Anton Ferdinand, Jamie Mackie og Pavel Pogrebnyak. Adam Bogdan og Kevin McNaughton er sannsynligvis ute hos gjestene, mens Eidur Gudjohnsen kan gjøre comeback.

Med seks tap på de åtte siste kampene, var det en stor opptur for Reading-fansen å se sine kjære krigere ta med tre poeng hjem fra Norfolk forrige helg. To scoringer fra den unge midtstopperen Jake Cooper var nok til å vinne, og de to scoringene så ganske like ut. Med seier på Carrow Road ligger de nå på en 14.plass med 24 poeng. Opp til kvalifiseringsplass er det syv poeng, mens det er seks poeng ned til nedrykk. Foreløpig er Reading middelhavsfarer, men det er såpass kort avstand til både toppen og bunnen, slik at resultatene gjennom juleprogrammet vil fortelle oss mer om hva vi kan forvente av Reading ut sesongen. De har ambisjoner om å være med i toppen, men med skader og eierbytte i sommer, havnet Reading i bakleksa fra sesongstart av. Nå har skadeproblemene roet seg, og dermed er bordet dekket for Nigel Adkins som nå må bevise at han er den rette mannen til å lede Reading. Hjemme på Madejski Stadium har de 5-1-3 denne sesongen. I to av de tre siste hjemmekampene har de vunnet 3-0 mot Blackpool og Rotherham United, mens de i forrige hjemmekamp gikk på en smell mot Charlton Athletic. Nå får vi se om Reading klarer bygge videre på seieren fra forrige runde, for det er noe de har slitt med denne sesongen.

Readings siste kamper:
Norwich – Reading 1-2 (Cooper x2)
Cardiff – Reading 2-1 (Hector)
Reading – Charlton 0-1
Reading – Rotherham United 3-0 (Cox x2, Mackie)
Blackburn – Reading 3-1 (Murray)

Neil Lennon har gjort en fantastisk jobb med Bolton Wanderers siden han tok over som sjef på Macron Stadium, og har solide 5-1-2 på sine åtte kamper som Bolton-sjef. Forrige serierunde tok de en solid 1-0 seier hjemme mot Huddersfield Town, og er dermed oppe i fire kamper på rad uten tap. Av disse fire kampene har hele tre av dem endt med seier, og veien opp til toppen blir kortere for hver runde som går. Nå ligger de på en 18.plass med 21 poeng, og opp til kvalifiseringsplass er det ti poeng. Ned til nedrykk er det bare tre poeng, men det er ikke noe som Bolton-fansen ønsker å fokusere på nå. Med tanke på formen til Bolton nå, kan det bli spennende å se hvor gode de kan bli utover våren når Lennon har fått lov til å leke seg på overgangsmarkedet. Allerede nå har han begynt å rekruttere spillere, og i skrivende stund er det bare snakk om kort tid før Eidur Gudjohnsen blir klar for klubben igjen. Samtidig nevnte Lennon at det er mulig at Emile Heskey også blir signert snart. Et av de store problemene  for Bolton denne sesongen er den dårlige bortestatistikken. Etter ni bortekamper har de forferdelige 1-1-7, og er dermed ligaens dårligste bortelag. Forrige bortekamp endte med uavgjort borte mot tabelljumbo Blackpool, og de må prestere bedre her, enn de gjorde i den kampen, dersom de ønsker å ta poeng.

Boltons siste kamper:
Bolton – Huddersfield 1-0 (Davies)
Blackpool – Bolton 1-1 (Lee Chung Yong)
Bolton – Wigan 3-1 (Clayton, C.Davies, Lee Chung Yong)
Bolton – Cardiff 3-0 (Feeney x2, Mills)
Norwich – Bolton 2-1 (Chung-Yong)

Vurdering: Reading er vanskelig å bli klok på, men er et bra lag. Her møter de et formsterkt Bolton. Bortestatistikken taler mot gjestene, men jeg tror likevel de fortsetter sin rekke med kamper på rad uten tap. Uavgjort.

Tips: U

______________________________________________________________________________________________________________

Wolverhampton Wanderers – AFC Bournemouth
Kampstart: 
16.00
Skader og Suspensjoner:   Nouha Dicko, Scott Golbourne og Ethan Ebanks-Landell er ute hos vertene. Hos gjestene er Tokelo Rantie ute, mens Callum Wilson er usikker. 

Hva er det som skjer med forsvarsspillet til Wolverhampton Wanderers? Laget som så mest solide ut av samtlige lag i starten av sesongen, har nå plutselig begynt å forsvare seg som et lilleputt-lag. På det tre siste kampene har de sluppet inn hele tolv(!) mål, og ikke maktet å score et eneste selv. Det er helt utrolig, og noe jeg ikke trodde kom til å skje, men spørsmålet er om de kan klare å komme seg ut av denne vonde perioden før luken til toppen er for stor. For øyeblikket ligger de på en 12.plass med 27 poeng, og veien til toppen er fortsatt ikke spesielt lang. Det skiller fire poeng opp til kvalifiseringsplass, og syv poeng opp til direkte opprykk. Hjemme på Molineux har de 5-2-2 denne sesongen, og de startet faktisk sesongen med fire seire på de fire første hjemmekampene. Den siste tiden har det derimot blitt litt tøffere, og bare en av de fem siste på eget gress har endt med seier. Nå er det på tide å bedre hjemmestatistikken, og samtidig stoppe den vonde tapsrekken som nå er oppe i fire tap.

Wolves siste kamper:
Brentford – Wolves 4-0
Wolves – Forest 0-3
Derby – Wolves 5-0
Ipswich – Wolves 2-1 (Henry)
Wolves – Birmingham 0-0

Eddie Howe og hans AFC Bournemouth kunne ha vært serieleder i Championship nå, hadde det ikke vært for et øyeblikks idioti av Brentford-spiller Junior Stanislas. På stillingen 2-1 til Bournemouth over Millwall i forrige serierunde, kom Stanislas og lagkamerat Brett Pitman alene med Millwall-keeper David Forde. Pitman førte ballen, og skulle bare spille ballen til side slik at Stanislas ville få åpent mål. Dessverre for Bournemouth klarte ikke Stanislas holde seg på riktig side av Pitman, slik at han gikk i offside. For å gjøre vondt verre, gikk Millwall frem og utlignet til 2-2 like etterpå, og dermed falt The Cherries ned fra førsteplass på tabellen. Dette var Bournemouths tredje uavgjorte kamp på rad, og nå er det på tide å vinne kamper igjen. Bournemouth har nå hele ni kamper på rad uten tap, og samtidig gleder man seg til klubbens første kvartfinale i ligacupen mot Liverpool senere denne måneden. På bortebane har Bournemouth 4-3-2 denne sesongen, og på de fire siste kampene på fremmed gress har de solide 3-1-0. Ser vi på kampprogrammet til Bournemouth ut desember, ser man at de har overkommelige hjemmekamper mot Cardiff City og Fulham, og greie bortekamper mot Blackpool og Millwall. Det vil med andre ord være stor sannsynlighet for at Bournemouth kan feire nyttår på tabelltopp dersom de får med seg et bra resultat fra lørdagens kamp. Nå ligger de på en 3.plass med 33 poeng, og har bare to poeng opp til serieleder Derby.

Cherries siste kamper:
Bournemouth – Millwall 2-2 (Pitman, Cook)
Bournemouth – Ipswich 2-2 (Kermorgant, Ritchie)
Middlesbrough – Bournemouth 0-0
Sheff Wed – Bournemouth 0-2 (Surman, Fraser)
Bournemouth – Brighton 3-2 (Pugh, Kermorgant, Selvmål)

Vurdering: Wolves er rett og slett håpløse for tiden. Spørsmålet er når tid det vil snu. Her møter de et meget bra Bournemouth-lag, og det blir ikke enkelt for svake ulver. Jeg tror gjestene tar med seg poeng hjem, og magefølelsen sier borteseier.

Tips: B

About The Author

Leave a Reply