Ingen jul uten talentkåring. Som vanlig vil julekalenderen være en kåring av de 24 største talentene i Championship.Eirik Aase vil presentere en ny spiller for hver dag frem til julaften. For å være en del av vurderingen må spilleren være født i 1993 eller senere. Spilleren må samtidig være eid av en av klubbene som spiller i Championship. Det vil si at lånespillere som for eksempel Jack Butland og Diego Poyet ikke er med i kåringen. Unntaket er dersom spilleren som er på lån, kommer fra en annen klubb i Championship. Kåringen fra forrige sesong kan du se her.

18.plass:
Navn:
 Jordan Paul Cousins
Alder: 20 år (06.03.94)
Posisjon: Midtbanespiller
Klubb: Charlton Athletic
Kamper/Mål denne sesongen: 20/1

Jordan Cousins er nok ikke den spilleren som er best kjent blant norske fotballelskere, men det kan fort forandre seg. Den talentfulle midtbanespilleren har allerede blitt linket til flere Premier League-klubber, og det er hele tiden representater fra større klubber på plass på The Valley for å se Cousins spille. 20-åringen har kommet opp fra Charltons herlige akademi, og har vært i klubben helt siden U13-nivå. Forrige sesong fikk han først sin debut i ligacupens første runde, før han utover høsten fikk sitt gjennombrudd på førstelaget. Totalt spilte han nesten samtlige kamper for The Addicks forrige sesong, noe som er ganske utrolig med tanke på hvor tøft kampprogrammet er på dette nivået. To scoringer ble det også på unggutten, og det ene var av den deilige sorten.  Etter sesongslutt ble Cousins kåret til årets unge spiller, og denne sesongen har han vært en viktig bidragsyter for et Charlton-lag som har overprestert fra start av.

Cousins er en meget allsidig spiller, og har i sin tid i klubben fått spilletid overalt i både forsvarsrekken og på midtbanen. Denne sesongen er det først og fremst på vingen han har fått vise seg frem på. Han er god med ballen i beina, og selv om han langt fra er blant de høyeste i ligaen, er han likevel en meget habil hodespiller. Dersom Cousins klarer fortsette den fine utviklingen slik som han gjør nå, vil det ikke overraske meg om han kan være det neste store akademiproduktet fra Charlton siden Jonjo Shelvey.

About The Author

Leave a Reply