Noe av det mest spennende jeg visste om da jeg var liten var å gå inn på side 295 på TV2 sine tekst-tv sider. Der fant man noe som heter “Clowns”, som leverte massevis av rykter om de forskjellige Premier League-klubbene. Setningene var korte, men likevel veldig interessante. “Ryktebørsen” er Championships svar på “Clowns”, og her vil du finne ferske rykter fra din favorittklubb gjennom hele sommeren.

Oversikt over sommerens overganger finner du her.

 

___________________________________________________________________________

Blackburn Rovers: Tidligere Fulham-spiss Hugo Rodallega har blitt linket til Lancashire-klubben.

Brentford: Wigan ser ut til å sikre seg Brentford-spissen Will Grigg.  

Bristol City: Steve Cotterill har fått beskjed fra Sheffield Wednesday om at Tom Lees ikke er til salgs. 

Burnley: Sean Dyche skal ha sett ut erkerivalens midtstopper Grant Hanley som mulig erstatter dersom Jason Shackell skulle bli solgt. 

Fulham: Kostas Mitroglou skal være på vei til Sporting Lisboa på lån. Fulham får rundt 1 million euro for avtalen. 

Huddersfield Town: The Terriers ønsker å hente Manchester City-spissen Jordi Hiwula. 

Hull City: Besiktas har kastet seg inn i kampen om Hull-spiss Dame N`Doye. De skal være villige til å gi 3 millioner pund for spissen. 

Ipswich Town: Mick McCarthy skal ha omtalt et lånetilbud på Daryl Murphy fra Middlesbrough som latterlig, og håper han klarer beholde sin toppscorer til neste sesong. 

Leeds United: Billy Sharp skal være svært nær en overgang til Sheffield United, men Sharp som vil måtte gå ned i lønn dersom han skifter klubb, ønsker at Leeds skal gi han en ekstra sum penger for å forlate klubben. 

Middlesbrough: Boro håper de kan sikre seg Christian Stuani og Stewart Downing for rundt 7,5 millioner pund denne uken.  

Queens Park Rangers: QPR kommer til å motta rundt 10 millioner pund for overgangen til Raheem Sterling. Det spørs om ikke det vil hjelpe klubben til å beholde Charlie Austin i sommer. 

Sheffield Wednesday: Uglene viser ambisjoner på overgangsmarkedet, og nå er det Norwich-spiss Gary Hooper som skal være øverst på ønskelisten.

About The Author

Leave a Reply