Hull City har hatt noen grufulle drakter gjennom historien. Hvem kan vel glemme de fryktelige tigerdraktene på begynnelsen av 90-tallet? Dette året har man gått for en enkel og stilren drakt uten alt for mange fiksfakserier. Personlig liker jeg best Hull-draktene hvor de har like store vertikale striper, slik som de hadde de første 30 årene i klubbens historie. Når de først har valgt å gå for tynne svarte striper slik som de hadde i nedrykkssesongen 2009/10, synes jeg de har klart å gjøre det på en helt grei måte.

10490500-large

Vurdering: En helt ok drakt uten unødvendig rot. Flamingoland er ikke spesielt kult som draktsponsor, men plusspoeng for at fargen på sponsoren passer bra til resten av drakten. Kragen med V-hals fungerer fint.

Visste du at – Hull Citys drakt i 1992/93 sesongen blir svært ofte nevnt i kåringer over verdens styggeste fotballdrakter. Se og bedøm selv her.

Terningkast: 3

Ønsker du å kjøpe denne drakten? Sjekk Hull Citys offisielle supporterbutikk her.

Hvilket terningkast ville du gitt Hull Citys nye drakt?

View Results

Loading ... Loading ...

About The Author

Leave a Reply