Bolton Wanderers har ikke skjemt bort sine supportere med flotte drakter i nyere tid. De har blant annet hatt draktleverandører som Reebok og Macron, og det skjer dessverre alt for ofte at de to leverer dårlige drakter. Til tross for min skepsis til Macron, skal de likevel ha for at de leverte noen deilige drakter til Bolton forrige sesong. Derfor var jeg veldig spent på hva de kom til å koke sammen denne sesongen.

Bolton15-1

Vurdering: Dessverre et skuffende skue fra The Trotters. Drakten kunne vært fin dersom man hadde kuttet ut de merkelige detaljene rundt halsen, samt den store røde sponsorlogoen. Generelt er jeg veldig skeptisk til asymmetriske detaljer på fotballdrakter, og i dette tilfellet fungerer det ikke i det hele tatt.

Visste du at – I disse Tour de France-tider kan det være verdt å nevne at Bolton Wanderers spilte med en hvit trøye med røde flekker på tilbake i 1884.

Terningkast: 2

Ønsker du å kjøpe denne drakten? Sjekk Bolton Wanderers offisielle supporterbutikk her.

Hvilket terningkast ville du gitt denne drakten?

View Results

Loading ... Loading ...

About The Author

Leave a Reply