Bristol City hadde en av de flotteste draktene på balløya forrige sesong, og derfor hadde jeg store forventninger foran deres comeback i Championship. Det er forholdsvis ukjente Bristol Sports som lager draktene.

bristol-city-2015-2016-home-kit-81

Vurdering: Bristol City leverer nok en gang en fin drakt, men årets utgave er svakere enn fjorårets. Den flotte hvite kragen fra i fjor er byttet ut med en tofarget krage. Sponsorlogoen er litt stor, men fargen passer fint til drakten. Det som ødelegger mye av inntrykket av denne drakten er at den rett og slett ser litt billig ut.

Visste du at – Forrige gang Bristol City var i Championship prøvde de seg med sorte farger på hjemmedrakten for første gang i klubbens historie. Det endte med nedrykk, og siden den gang har de bare hatt røde og hvite farger.

Terningkast: 4

Ønsker du å kjøpe denne drakten? Sjekk Bristol Citys offisielle supporterbutikk her.

Hvilket terningkast ville du gitt Bristol Citys nye hjemmedrakt?

View Results

Loading ... Loading ...

About The Author

Leave a Reply