Hjemmedraktene til Cardiff City er noe som har blitt heftig omdiskutert de siste årene. Eier Vincent Tan skiftet draktfargen fra rødt til blått for tre år siden, til mange supporteres store forargelse. Faktisk ble noen så irriterte og sinte at de valgte å boikotte klubben. Forrige sesong valgte Tan å skifte tilbake til blå drakter igjen midtveis ut i sesongen. Ikke fordi han angret noe særlig, men fordi han merket en stor nedgang i tilskuertall og draktkjøp. Om det var økonomiske grunner som lå bak valget om å gå tilbake til blå drakter bryr nok ikke fansen seg særlig om. Det viktigste for fansen er nemlig at laget i deres hjerter spiller sine hjemmekamper i blå drakter.

HOME-SHIRT-SS-1

Vurdering: Årets Cardiff-drakt er en litt spesiell utgave. Man har nemlig valgt å få for en litt mørkere blåfarge enn vanlig. Jeg synes både fargen og de horisontale stripene fungerer bra, og sponsormerket passer fint inn på drakten. Kragen er ikke stygg, men fremstår som litt kjedelig. Det som trekker mest ned på årets Cardiff-drakt er at den minner litt om en treningsdrakt, og det gjør at den ikke når høyere opp enn en firer på terningen.

Visste du at – Dette er første gang i klubbens historie at Adidas skal lage Cardiffs drakter.

Terningkast: 4

Ønsker du å kjøpe denne drakten? Sjekk Cardiff Citys offisielle supporterbutikk her.

Hva synes du om Cardiffs nye hjemmedrakt?

View Results

Loading ... Loading ...

About The Author

Leave a Reply