Vurdert av: Eirik Aase

Brighton-Home-Shirt-14-15

Brighton & Hove Albion går mot strømmen denne sesongen. I motsetning til de aller fleste lag på profesjonelt nivå har de valgt å fortsette med den samme hjemmedrakten i andre sesong på rad. På en måte et lurt valg ettersom en drakt koster mye penger, og da kan det være greit for supporterne at drakten de kjøper faktisk kan føles som ny i mer enn ett år. På en annen måte litt dumt for alle draktelskere som elsker nye drakter.

Vurdering: Drakten til Brighton & Hove Albion er egentlig et ganske fint skue. Man har de samme fargene på drakten som i klubblogoen, og det fungerer bra. Den er ren og ikke full av unødvendige detaljer. Det eneste som trekker ned på drakten er sponsorlogoen som tar mye oppmerksomhet midt på drakten med sin hvite firkant, men heldigvis er logoen i samme farger som drakten. Kragen får også litt trekk ettersom den fremstår som litt kjedelig.

Visste du at – I 1970/71 og 1974/75 hadde Brighton & Hove Albion helhvite drakter.

Terningkast: 4

Ønsker du å kjøpe denne drakten? Sjekk Brightons offisielle supporterbutikk her.

Hvilket terningkast ville du gitt Brighton & Hove Albions hjemmedrakt?

View Results

Loading ... Loading ...

About The Author

Leave a Reply