Blackburn Rovers leverte en av de mest pinlige lanseringsvideoene noensinne i forbindelse med draktklanseringen i fjor sommer, men stuntet førte til rekordsalg av drakter. På fjorårets drakt hadde Rovers en lyseblå farge på drakten sin, men denne sesongen har man gått tilbake til den vanlige blåfargen. Fortsatt er det Nike som leverer draktene for Rovers. blackburn-rovers-15-16-home-kit (1)

Vurdering: Etter noen fantastiske drakter har Rovers tatt et lite skritt tilbake denne sommeren. Det blir rett og slett for mye rot på årets drakt. Den sorte sponsorlogoen på midten av drakten gir et dårlig førsteinntrykk og ville vært mye penere i en rød farge. Forskjellig farge på skuldrene sammenlignet med resten av drakten synes jeg heller ikke var spesielt pent. De røde stripene langs siden fungerer egentlig fint, men hadde som sagt vært bedre dersom sponsorlogoen hadde vært i samme farge. Pluss for flott krage.

Visste du at – Athletic Bilbao spilte med Blackburn-inspirerte drakter frem til 1909. Da de skulle kjøpe nye drakter, klarte ikke den unge studenten Juan Elorduy finne 25 nye Blackburn-drakter, og endte da opp med å kjøpe like drakter som Southampton eller Sunderland.

Terningkast: 3

Ønsker du å kjøpe denne drakten? Sjekk Blackburn Rovers offisielle supporterbutikk her.

Hvilket terningkast ville du gitt Blackburn Rovers nye hjemmedrakt?

View Results

Loading ... Loading ...

About The Author

Leave a Reply