Selv om Nottingham Forest har slitt på banen de siste sesongene og sjeldent klarer lever opp til forventningene fra Forest-fansen, har de som regel alltid levert på draktfronten. Denne sesongen har Nottingham Forest 150 års jubileum, og i den anledning klemmer de til med en nydelig jubileumsdrakt.

Forest15-1

Vurdering: Dette feltet kunne nesten bare vært blankt. Det beste man kan gjøre med årets Forest-drakt er å se og nyte. Man har valgt å gå for gullfarge på drakten på grunn av jubileumet, og selv om enkelte Forest-supportere er uenige om det valget, synes jeg det ser meget bra ut. Detaljene på armene og kraven er spesielle, men ser likevel bra ut. Dette her er rett og slett en fantastisk fotballdrakt.

Visste du at – Da Nottingham Forest startet opp hadde de ikke egne drakter. Spillerne møtte opp i de klærne de hadde til rådighet, og så skilte man lagene ved hjelp av hatter eller skjert i en spesiell farge. Forest hadde hatter som var røde, og siden den gang har de hatt røde drakter.

Terningkast: 6

Ønsker du å kjøpe denne drakten? Sjekk Nottingham Forests offisielle supporterbutikk her.

Hvilket terningkast ville du gitt Nottingham Forests nye hjemmedrakt?

View Results

Loading ... Loading ...

About The Author

Leave a Reply