Leeds United har ikke akkurat vært bortskjemt med vakre drakter de siste årene. Det har nærmest virket som om både Admiral og Macron har hatt en intern konkurranse i hvem som klarer å kaste på flest meningsløse detaljer på draktene til Leeds. Samtidig har det sjeldent blitt gjort en innsats for å få sponsorlogoen til å se fin ut på draktene. Hvem kan glemme den grufulle Bet24 fra sesongen 2006/07, eller den ikke så mye bedre Red Kite-logoen den påfølgende sesongen. Heldigvis trenger man ikke fokusere på det denne sesongen. Leeds har nemlig skiftet draktleverandør til Kappa, og de har som vanlig levert varene.

Leeds-United-15-16-Kit (2)

Vurdering: Det er vel ikke mulig å gjøre en drakt mye bedre enn dette? Stilig og ren, og fri fra en stygg sponsorlogo som ville stjelt hele oppmerksomheten. Unødvendige detaljer har blitt fjernet, bortsett fra Kappa-logoene på armene, men i mine øyne fungerer de greit. Kragen er kanskje ikke alles kopp med te, men jeg liker den godt. Jeg finner ingen grunn til å trekke noe på denne drakten, og dermed er toppkarakter et faktum.

Visste du at –  Tilbake i 1919 ville styreformann i Huddersfield Town, J Hilton Crowther, slå sammen Leeds United og Huddersfield Town. Både styret og supporterne til Huddersfield gikk i mot hans forslag, og endte opp med å kjøpe Crowther ut av klubben. Crowther kjøpte deretter opp Leeds United og i sin nye klubb valgte han å kopiere draktene til Huddersfield Town. Derfor brukte Leeds blå og hvite stripede drakter fra 1920 til 1934.

Terningkast: 6

Ønsker du å kjøpe denne drakten? Sjekk Leeds Uniteds offisielle supporterbutikk her.

Hvilket terningkast ville du gitt Leeds Uniteds nye hjemmedrakt?

View Results

Loading ... Loading ...

About The Author

Leave a Reply