Reading har med sine hvite og blåe horisontale striper ikke hatt mulighet til å variere veldig mye på draktene for hver sesong som går. Det her endt opp med å ødelegge mye for de som har fått i oppdrag med å lage draktene for The Royals. De siste årene har det vært Puma som har fått den oppgaven, og de har alt for ofte forsøkt seg med unødvendige detaljer, som for eksempel i 2012 da de plutselig klemte til med et rødt felt på den ene skulderen. CI-aHD_WgAAAdQd

Vurdering: Reading blir ikke vinner på draktfronten denne sesongen, og har fått levert en relativt kjedelig drakt fra sin draktleverandør Puma. I mine øyne er det tre ting som trekker ned på årets Reading-drakt. Det første er kragen, som strengt tatt kunne vært verre, men som fremstår som litt for simpel. Det andre er armene som jeg synes hadde tatt seg bedre ut dersom de var ensfargede. Den tredje tingen er den fryktelige sponsorlogoen som ødelegger hele totalinntrykket. Carabao er for øvrig et thailandsk firma som spesialiserer seg på energidrikker. Det som trekker opp på årets drakt er at man har unngått unødvendige detaljer, noe som gir et litt renere inntrykk.

Visste du at – Reading har ikke alltid hatt horisontale striper. Fra 1891 til 1938 hadde nemlig Readings drakter vertikale striper.

Terningkast: 3

Ønsker du å kjøpe denne drakten? Sjekk Readings offisielle supporterbutikk her.

Hvilket terningkast ville du gitt Readings nye hjemmedrakt?

View Results

Loading ... Loading ...

About The Author

Leave a Reply