For første gang i klubbens historie skal MK Dons spille i Championship. Siden klubben ble MK Dons i 2004 har de hatt mange forskjellige draktleverandører. Nike, ISC, Sondico,Vandanel, Surridge og A-Line er noen av de som har blitt brukt de siste årene. Foran denne sesongen har de gått over til Errea, og det er en leverandør som sjeldent leverer fine drakter. New-MK-Dons-Kit-2015-16

Vurdering: MK Dons har ikke levert flotte drakter til fansen på mange år, og årets drakt er intet unntak. Designet er i og for seg fint, men det blir litt for mange detaljer for min smak. Både under armene, klubblogoen og i kragen. Selve kragen er helt ok, men ikke mye mer. Draktsponsoren er forferdelig, og enkelte MK Dons supportere har spøkt med at de skulle ønsket at de kunne kjøpt ut Suzuki av sponsoravtalen, slik at de hadde sluppet å ha logoen på drakten. Denne drakten falt ikke i smak hos meg.

Visste du at – MK Dons har hatt syv forskjellige draktleverandører i løpet av elleve sesonger.

Terningkast: 2

Ønsker du å kjøpe denne drakten? Sjekk MK Dons offisielle supporterbutikk her.

Hvilket terningkast ville du gitt MK Dons nye hjemmedrakt?

View Results

Loading ... Loading ...

About The Author

Leave a Reply