Burnley er en av flere klubber i England som spiller i burgunderfargede drakter. De har havnet i skyggen av Aston Villa og West Ham i den fargeklubben, men fikk i hvert fall vist seg frem i Premier League forrige sesong. Burnley går nå inn i sin sjette sesong med Puma som draktleverandør, og forrige sesong leverte de en meget bra drakt. Klarer de følge opp med en ny fulltreffer denne sesongen?  arfield-full-length113-2492905

Vurdering: Jeg må innrømme at jeg ikke er spesielt imponert over det Burnley skal ha på seg denne sesongen. Drakten er ren og grei, men ser fryktelig kjedelig ut. Kragen er helt ok, men ikke noe mer. Jeg er likevel glad for at de Puma har holdt seg unna håpløse detaljer som de har prøvd seg med i tidligere sesonger. Det som ødelegger skikkelig for årets Burnley-drakt er uansett sponsorlogoen midt på drakten. Det spørs om folket på kontoret på Turf Moor visste hva de sa ja til når Oak Furnitureland skulle bli draktsponsor. Resultatet ble i hvert fall en enorm logo med et grønt blad på, og det trekker veldig på terningkastet.

Visste du at – Burnley har ikke alltid hatt burgunderfargede drakter. Fra 1900 til 1910 hadde de grønnfargede drakter.

Terningkast: 2

Ønsker du å kjøpe denne drakten? Sjekk Burnleys offisielle supporterbutikk her.

Hvilket terningkast ville du gitt Burnleys nye hjemmedrakt?

View Results

Loading ... Loading ...

About The Author

Leave a Reply