Preston North End er kjente for sine fine hvite drakter, men alt for ofte har draktleverandøren klart å ødelegge de med unødvendige og håpløse detaljer. De verste eksemplene fant man på 90-tallet da man prøvde å spre en fæl gulfarge rundt forbi på drakten. De tre siste sesongene har man derimot klart å levere fine og rene design, og felles for samtlige av disse draktene er at de har hatt Nike som draktleverandør.
PNE-Home-Shirt-2015-16

Vurdering: Preston har i år gått for en helhvit drakt uten noen spesielle detaljer. Dette gjør drakten ren og fin, men også litt kjedelig. Det hadde for eksempel vært litt finere om man hadde lagt til en fin krage. Det er kanskje litt vanskelig å se på bildet, men man har også sjakkmønster på drakten fra klubblogoen og ned. For meg blir det en ganske unødvendig detalj. Drakten får trekk for sponsorlogoen som ikke passer helt inn på grunn av den røde fargen, men jeg tviler på at Virgin hadde gått med på å ha logoen i noen annen farge enn rød. Alt i alt er det en fin drakt fra Preston, men den når ikke helt opp.

Visste du at – Preston har i år stripede sokker. Første gang klubben brukte stripede sokker var tilbake i 1933.

Terningkast: 4

Ønsker du å kjøpe denne drakten? Sjekk Prestons offisielle supporterbutikk her.

Hvilket terningkast ville du gitt Prestons nye hjemmedrakt?

View Results

Loading ... Loading ...

About The Author

Leave a Reply