Brentford er godt kjent for sine røde og hvite drakter, selv om deres kallenavn (The Bees) skulle tilsi at de hadde hatt noen andre draktfarger. Det som skiller Brentfords drakter fra flere andre som har samme draktfarge og mønster, er at de bruker en del svart i drakten. Årets hjemmedrakt er intet unntak. Matchbook-Brentford-Kit-2015-16

Vurdering: For femte år på rad kjører Brentford på med rød/hvit drakt med svarte sokker og kortebukser. Årets drakt har litt tynnere striper enn fjorårets drakt, og jeg må innrømme at jeg liker det. Den sorte kragen er meget fin, mens sponsorlogoen passer fint overens med resten av drakten. De svarte detaljene helt nede på siden virker litt unødvendige, men de svarte stripene på armene fungerer bra. En mer enn godkjent drakt av London-klubben.

Visste du at – I fra 1903 til 1920 var draktfargene til Brentford gull og blå. I 1960 gikk de tilbake til disse fargene i et håp om at det ville bringe lykke. Det var ikke noe smart valg, ettersom Brentford endte opp med å rykke ned den sesongen.

Terningkast: 5

Ønsker du å kjøpe denne drakten? Sjekk Brentfords offisielle supporterbutikk her.

Hvilket terningkast ville du gitt Brentfords nye hjemmedrakt?

View Results

Loading ... Loading ...

About The Author

Leave a Reply