Jeg må innrømme at jeg var veldig svak for hjemmedrakten til Queens Park Rangers forrige sesong. Deres valg om å gå for tynne striper var meget smart, og derfor var jeg spent på hva Nike kom til å finne på når de skulle lage QPR-drakt for andre år på rad. QPR har nemlig vært offer for mange fæle drakter under tiden med Lotto og Le Coq Sportife som draktleverandører.

Vurdering: QPR ser ut til å ha truffet noenlunde blink igjen med Nike som draktleverandør. Drakten er ren og fin, samtidig som den bruker alle de tre fargene på en god måte. Kragen er kanskje litt kjedelig, men til gjengjeld funker den fint med rødfarge. De tynne røde stripene på drakten krydrer drakten, selv om jeg som nevnt likte bedre de tynne stripene fra forrige sesong. Denne drakten er for meg en klar 5er på terningen, men dessverre er det en ting som trekker ned. Det kommer ikke til syne på bildet, men ryggen på drakten er alt annet enn pen. Det er nemlig bare striper på den nedre delen av drakten på baksiden, ettersom tallene og bokstavene skal synes bedre. Jeg er veldig glad for at de har gjort det sånn når jeg skal se QPR-kamp, men rent draktmessig funker det ikke. Queens-Park-Rangers-15-16-Kits (4)

Visste du at – I fra 1892 til 1925 hadde Queens Park Rangers grønne og hvite horisontale striper på drakten.

Terningkast: 4

Ønsker du å kjøpe denne drakten? Sjekk QPRs offisielle supporterbutikk her.

Hvilket terningkast ville du gitt QPRs nye hjemmedrakt?

View Results

Loading ... Loading ...

About The Author

Leave a Reply