Etter flere sesonger med det som i mine øyne var relativt fæle Mitre-drakter, fikk Ipswich Town endelig Adidas som draktleverandør i fjor. Det resulterte i en meget pen hjemmedrakt forrige sesong, og derfor var jeg veldig spent på å se om de kunne klemme til med en ny flott drakt denne sesongen..ITFC-Home-Kit-15-16

Vurdering: Jeg kan ikke si noe annet enn at de som har designet drakten til Ipswich har gjort en bra jobb denne sesongen også. Drakten er ren og fin, og kragen er nydelig. De tynne hvite stripene på drakten gir litt ekstra krydder, og det eneste jeg kan trekke for på denne drakten er den meget store sponsorlogoen.

Visste du at – Frem til 1934 spilte Ipswich i stripete drakter, slik som Sheffield Wednesday og Brighton gjør nå.

Terningkast: 5

Ønsker du å kjøpe denne drakten? Sjekk Ipswichs offisielle supporterbutikk her.

Hvilket terningkast ville du gitt Ipswich Towns nye hjemmedrakt?

View Results

Loading ... Loading ...

About The Author

Leave a Reply