Huddersfield Towns fargekombinasjoner, flotte logo og fine striper gjør at de har alle forutsetninger for å kunne få en flott fotballdrakt. Likevel har Huddersfield hatt mange rare drakter de siste årene. Det bedret seg heldigvis da Umbro kom inn i bildet i 2011, men da man gikk over til Puma var man tilbake til gamle synder. Forrige sesongs drakt var ikke noe vakkert skue, og dessverre fortsetter det denne sesongen også.
Huddersfield-Town-Home-Shirt-2015-16

Vurdering: Hva draktleverandøren har tenkt på her forstår jeg ikke. Dersom man hadde bare latt de forskjellige stripene være for seg selv uten andre detaljer kunne det vært bra, men de sorte detaljene og den fryktelige sponsorlogoen ødelegger drakten fullstendig. For å gjøre det hele enda verre har man plassert enda en sponsorlogo øverst på ryggen. Dette er en av sesongens styggeste drakter i Championship.

Visste du at – Flere ganger på 60- og 70-tallet spilte Huddersfield med helblå drakter.

Terningkast: 2

Ønsker du å kjøpe denne drakten? Sjekk Huddersfieldss offisielle supporterbutikk her.

Hvilket terningkast ville du gitt Huddersfields nye hjemmedrakt?

View Results

Loading ... Loading ...

About The Author

Leave a Reply