Ingen jul uten talentkåring. Som vanlig vil julekalenderen være en kåring av de 24 største talentene i Championship. Eirik Aase vil presentere en ny spiller for hver dag frem til julaften. For å være en del av vurderingen må spilleren være født i 1994 eller senere. Spilleren må samtidig være eid av en av klubbene som spiller i Championship. Det vil si at lånespillere som for eksempel Tom Lawrence og Josh Murphy ikke er med i kåringen. Unntaket er dersom spilleren som er på lån, kommer fra en annen klubb i Championship. Kåringen fra forrige sesong kan du se her.

23.plass:
Navn:
 Tyler Walker
Alder: 19 år (17.11.1996)
Posisjon: Spiss
Klubb: Nottingham Forest
Kamper/Mål i årets Championship: 11/0

Spisskrise og skadeproblemer er selvsagt noe herk, men for Tyler Walker har de tøffe tidene hos Nottingham Forest vært kjærkomment. Den unge spissen fikk sitt gjennombrudd på førstelaget sent på vårsesongen i år, og har denne høsten fått mye spilletid for rødtrøyene. Det har blitt 11 kamper så langt denne høsten, men det må nevnes at flere av kampene har vært som innbytter.

Forest-spissen er sønn av Des Walker, som mange husker fra blant annet Nottingham Forest og Sheffield Wednesday. Han har fått mye lovord fra både medspillere og trenere hos skogvokterne, selv om han fortsatt sliter litt med å få vist det frem på banen.

Det er ikke bare på klubblag Tyler Walker har vist seg frem det siste året. Han har også spilt en viktig rolle for Englands U20-landslag. Der fikk han sin debut mot Tsjekkia tidligere i høst, og han scoret like så greit to mål i den kampen. Walker har fortsatt en vei å gå før han kan sammenligne seg med sin far, men det er liten tvil om at han er en spiller man bør se opp for i årene som kommer.

About The Author

Leave a Reply