Ingen jul uten talentkåring. Som vanlig vil julekalenderen være en kåring av de 24 største talentene i Championship. Eirik Aase vil presentere en ny spiller for hver dag frem til julaften. For å være en del av vurderingen må spilleren være født i 1994 eller senere. Spilleren må samtidig være eid av en av klubbene som spiller i Championship. Det vil si at lånespillere som for eksempel Tom Lawrence og Josh Murphy ikke er med i kåringen. Unntaket er dersom spilleren som er på lån, kommer fra en annen klubb i Championship. Kåringen fra forrige sesong kan du se her.

22.plass:
Navn:
 Jordan Graham
Alder: 20 år (05.03.1995)
Posisjon: Ving
Klubb: Wolverhampton Wanderers
Kamper/Mål i årets Championship: 2/0

Mange som har spilt Football Manager vil nok kjenne igjen navnet Jordan Graham, men i virkeligheten har steget opp til seniornivå blitt ganske utfordrende for den tidligere Aston Villa-spilleren. Unggutten gikk gradene i akademiet til Villa fra 2002, men ble aldri funnet god nok for å få prøve seg på førstelaget. Etter et par utlån havnet han etter hvert hos Wolverhampton Wanderers forrige sesong. I januar ble han hentet permanent til Molineux, men fortsatt venter han på sitt gjennombrudd på førstelaget.

Graham er derfor et ukjent blad for de aller fleste, men for de som har fått sjansen til å se han i aksjon, er det liten tvil om at det er noe spennende med denne vingen. Han har haugevis av landskamper på diverse ungdomslandslag, mens han ofte varter opp med imponerende prestasjoner på reserve- og ungdomslag. Før sommeren imponerte han stort på en turnering i Tyskland, og nå har han endelig fått sjansen på førstelaget. Begge de to siste kampene til Wolves har vært med Graham i startoppstillingen.

Kanskje vil Graham ta enda større steg i siste halvdel av årets sesong.

About The Author

Leave a Reply