Ingen jul uten talentkåring. Som vanlig vil julekalenderen være en kåring av de 24 største talentene i Championship. Eirik Aase vil presentere en ny spiller for hver dag frem til julaften. For å være en del av vurderingen må spilleren være født i 1994 eller senere. Spilleren må samtidig være eid av en av klubbene som spiller i Championship. Det vil si at lånespillere som for eksempel Tom Lawrence og Josh Murphy ikke er med i kåringen. Unntaket er dersom spilleren som er på lån, kommer fra en annen klubb i Championship. Kåringen fra forrige sesong kan du se her.

20.plass:
Navn:
 Cauley Woodrow
Alder: 21 år (02.12.1994)
Posisjon: Angrepsspiller
Klubb: Fulham
Kamper/Mål i årets Championship: 6/2

Mange kjenner nok til Fulham-spiller Cauley Woodrow, men fortsatt venter man på at han skal få sitt endelige gjennombrudd på seniornivå. Den 21 år gamle angrepsspilleren ble tatt inn i varmen på førstelaget på våren da Fulham rykket ned fra Premier League, og forrige sesong fikk han sin første fulle sesong som førstelagsspiller. Den sesongen kan oppsummeres som blanda drops, både for Woodrow selv, men ikke minst for klubbens del. Resultatene var alt annet enn imponerende, og da var det også vanskelig for Woodrow å gjøre det bra.

Totalt ble det bare tre scoringer for Woodrow i Championship forrige sesong, og det må sies å være meget skuffende, til tross for at han ofte ble brukt som innbytter. Denne sesongen har det blitt enda tøffere å få muligheten på laget, ettersom et annet stort talent i klubben har blomstret for fullt.

Selv om det for øyeblikket ser litt tungt ut for Woodrow, er det liten tvil om at det er noe spesielt med denne gutten. Hans evne til time løpene fremover på banen, kombinert med hans styrke og energiske spillestil, gjør han til en herlig spiller å se i aksjon. Jeg blir derfor ikke overrasket dersom han tar store steg i de kommende sesongene.

About The Author

Leave a Reply