Ingen jul uten talentkåring. Som vanlig vil julekalenderen være en kåring av de 24 største talentene i Championship. Eirik Aase vil presentere en ny spiller for hver dag frem til julaften. For å være en del av vurderingen må spilleren være født i 1994 eller senere. Spilleren må samtidig være eid av en av klubbene som spiller i Championship. Det vil si at lånespillere som for eksempel Tom Lawrence og Josh Murphy ikke er med i kåringen. Unntaket er dersom spilleren som er på lån, kommer fra en annen klubb i Championship. Kåringen fra forrige sesong kan du se her.

19.plass:
Navn:
 Aaron Tshibola
Alder: 20 år (02.01.1995)
Posisjon: Sentral midtbanespiller
Klubb: Reading
Kamper/Mål i årets Championship: 12/0

Selv om 20 år gamle Aaron Tshibola har et klingende navn, er han nok likevel et relativt uskrevet blad for de fleste. Readings midtbanespiller stjeler ikke mange overskrifter, men de som har sett han i aksjon har nok lagt merke til hans gode ferdigheter og store potensial. Tshibola har vært i Reading siden han var 13 år, og har gått gradene opp gjennom akademiet. I august i fjor fikk han sin førstelagsdebut for The Royals, før han senere i sesongen gikk på lån til Hartlepool United.

I Hartlepool gjorde han sakene sine svært bra, noe som har ført til at han har fått mye tillit på Readings førstelag denne sesongen. Han har bekledd flere posisjoner på midtbanen, men det er først og fremst sentralt på midtbanen han trives best. Hans utrettelige spillestil gjør han raskt til en spiller man liker å ha på laget sitt, men i mine øyne bør han jobbe litt mer med sine offensive ferdigheter.

Dersom han klarer det, skal man ikke se bort fra at Tshibola blir den neste store spilleren som kommer fra Readings imponerende akademi.

About The Author

Leave a Reply