Ingen jul uten talentkåring. Som vanlig vil julekalenderen være en kåring av de 24 største talentene i Championship. Eirik Aase vil presentere en ny spiller for hver dag frem til julaften. For å være en del av vurderingen må spilleren være født i 1994 eller senere. Spilleren må samtidig være eid av en av klubbene som spiller i Championship. Det vil si at lånespillere som for eksempel Tom Lawrence og Josh Murphy ikke er med i kåringen. Unntaket er dersom spilleren som er på lån, kommer fra en annen klubb i Championship. Kåringen fra forrige sesong kan du se her.

14.plass:
Navn: Solly March
Alder: 21 år (20.07.1994)
Posisjon: Ving
Klubb: Brighton & Hove Albion
Kamper/Mål i årets Championship: 15/3

Brighton & Hove Albion har vært sesongens store overraskelse i toppen av tabellen, og foreløpig ser det ikke ut som om de skal møte noen vegg med det første. Selv om det har vært gøy å se Brighton i aksjon denne høsten, har man den siste tiden fått sett ekstra mye bra fra et spennende talent som man lenge har ventet på at skal ta det siste steget opp. Talentet jeg snakker om er selvsagt Solly March, og i de siste ukene har han endelig vist seg frem igjen fra sin beste side.

Talentet har alltid vært der, men dessverre har skader ødelagt alt for ofte for den spennende vingen. Denne høsten har heldigvis skadene holdt seg unna (bank i bordet), og da har ikke overraskende March levert varene. Den hurtige kantspilleren er flink med ballen i føttene og uredd samme hvem han spiller mot. Han liker å utfordre én mot én, og er derfor en spiller man raskt blir glad i. For å gjøre det hele enda bedre jobber han også knallhardt når han er ute på banen.

March ble hentet fra den lille klubben Lewes FC da han var 17 år gammel, og har siden den gang vært hos Brighton & Hove Albion. Han var linket til flere storklubber på det tidspunktet, men valgte å gå til en klubb hvor han kunne være nær familien. Det er et valg Brighton-fansen kan være veldig fornøyd med, og jeg er sikker på at de vil få mye å glede seg over sammen med March de neste sesongene.

About The Author

Leave a Reply