Ingen jul uten talentkåring. Som vanlig vil julekalenderen være en kåring av de 24 største talentene i Championship. Eirik Aase vil presentere en ny spiller for hver dag frem til julaften. For å være en del av vurderingen må spilleren være født i 1994 eller senere. Spilleren må samtidig være eid av en av klubbene som spiller i Championship. Det vil si at lånespillere som for eksempel Tom Lawrence og Josh Murphy ikke er med i kåringen. Unntaket er dersom spilleren som er på lån, kommer fra en annen klubb i Championship. Kåringen fra forrige sesong kan du se her.

11.plass:
Navn: Ben Osborn
Alder: 21 år (15.08.1994)
Posisjon: Midtbanespiller
Klubb: Nottingham Forest
Kamper/Mål i årets Championship: 10/0

Det har kommet mange gode talenter fra Nottingham Forest opp gjennom årene, og man er alltid spent på hvem den neste store spilleren fra skogvokterne kommer til å bli. I nyere sesonger har man fått opp blant annet Jamaal Lascelles og Karl Darlow. Likevel venter man på den neste skikkelig storspilleren, og kanskje kan det bli Ben Osborn.

Den Derby-fødte gutten har vært i klubben siden han var ni år gammel, og forrige sesong etablerte han seg som en viktig førstelagsspiller hos rødtrøyene. Totalt ble det 37 kamper på midtbanespilleren, hvor 27 av kampene var fra start. Han huskes nok best for det utrolige seiersmålet på overtid mot erkerival Derby County i januar.

Denne sesongen har skader vært med på å sette en demper på moroa, samtidig som Forest ikke har prestert særlig bra. Osborn har en god venstrefot og er rolig med ballen i føttene. Han kan spille de fleste steder på midtbanen, og i yngre år ble han brukt mye på venstrebacken.

Det blir spennende å følge Osborn videre i karrieren.

About The Author

Leave a Reply