Ingen jul uten talentkåring. Som vanlig vil julekalenderen være en kåring av de 24 største talentene i Championship. Eirik Aase vil presentere en ny spiller for hver dag frem til julaften. For å være en del av vurderingen må spilleren være født i 1994 eller senere. Spilleren må samtidig være eid av en av klubbene som spiller i Championship. Det vil si at lånespillere som for eksempel Tom Lawrence og Josh Murphy ikke er med i kåringen. Unntaket er dersom spilleren som er på lån, kommer fra en annen klubb i Championship. Kåringen fra forrige sesong kan du se her.

8.plass:
Navn: Edward James Bishop
Alder: 19 år (15.07.1996)
Posisjon: Midtbanespiller
Klubb: Ipswich Town
Kamper/Mål i årets Championship: 0/0

Teddy Bishop er den eneste spilleren i årets talentkåring som ikke har spilt et eneste minutt med Championship-fotball. Ikke fordi han ikke er god nok, men fordi skader har ødelagt årets sesong. Bishop startet begge semifinalene mot Norwich City i play-offen i vår, men siden den gang har det ikke blitt et minutt med offisiell seniorfotball på den dyktige midtbanespilleren.

Bishop har vært i Ipswich helt siden han spilte for U8-laget til traktorguttene, og fikk sitt gjennombrudd på førstelaget forrige sesong. Han debuterte i august i fjor, og ble raskt en viktig del av Ipswich-troppen. Bishop spilte totalt 33 kamper i Championship forrige sesong, og sto for en scoring og fire målgivende pasninger.

Det som kjennetegner Bishop som spiller er hans forkjærlighet for ballen, samt sine herlige ferdigheter når han først får ballen i føttene. Han liker å være tilgjengelig hele tiden, og har hele tiden blikket rettet mot spillere på løp fremover på banen. Man kan gjerne se på han som en slags playmaker, og prestasjonene forrige sesong førte til at han ble tatt ut på Englands U19-landslag. Der fikk han dessverre ikke debutert på grunn av skade, men landskamper vil det nok bli etter hvert.

Bishop er nemlig en fantastisk midtbanespiller, og det er ikke for uten grunn at flere av Englands beste klubber har stilt inn siktet på Ipswich-fansens unge juvel.

About The Author

Leave a Reply