Reisetips til verdens tøffeste liga – Championship

Nå som sesongen er godt i gang og tabellen begynner å ta form kan vi se korrekturene av hvilke lag som vil kjempe i toppen og hvem som vil slite i bunn. Uansett er kjærligheten til laget like stort og vi Nordmenn setter oss på flyet den korte veien over Nordsjøen for å oppleve laget vi som kjært elsker på nært hold. Vi har satt sammen en liten liste med tips slik at det skal være enklere å planlegge og finne frem i jungelen med informasjon.

  1. Reisen

Når terminlisten er satt, og du har bestemt deg for hvilken helg du reiser kan det være lurt å bestille fly i god tid. Alle de største flyplassene i Norge har direkte fly til London, og noen tilbyr også fly til Manchester og Newcastle. Når du først har ankommet England er tog et veldig effektiv transportmiddel. Reiser du alene eller sammen med andre anbefaler vi at du bestillertogbilletter tidlig, i tillegg kan du kjøpe gruppereise som gjør at prisen blir en del lavere. Om du skal reise over en lengre periode kan et Railcard være en måte å spare noen ekstra pund.

 

  1. Billetter

Det kommer ofte spørsmål om hvordan skaffe kampbilletter. Det finnes en mengde fotballtur operatører som tilbyr ulike pakker ofte med hotell. Av erfaring er det en del dyrere enn å fikse dette selv. Derfor anbefaler vi at du kjøper billetten direkte fra klubben og du slipper mellomledd. Register deg, betal og hent billettene ved stadion på kampdagen. Viktig å merke seg hvor lenge før kampstart du må hente billetten. Når det er en toppkamp er det viktig å være ute i god tid, og følge med på hjemmesiden for å se når billettene blir tilgjengelig.

 

  1. Kampdagen

For oss alle er kampdagen den viktigste gjennom hele oppholdet, det er nå du skal få se heltene dine springe ut på det grønne gresset og kjempe og verdifulle poeng. Hva som skjer før og etter kampen er viktig for mange, noen foretrekker å ta seg en pint på en av de mange pubene rundt stadion mens andre liker å ta det rolig å holde nervene under kontroll på andre måter. Er man førstegangsreisende eller en gjenganger er det alltid kjekt med inspirasjon til hva en kan gjøre. Skal du til London for å se et av de fem lagene som holder til her kan My Real London være en fin inspirasjonskilde ellers kan du besøke den Norske fotballbloggen footballgroundguide som er en fin samling av tips til alle lagene i de to øverste divisjonene. Du finner garantert noe som passer for deg.

 

Har du andre tips til oss eller lurer på noe mer er det bare til å ta kontakt!

 

God tur og lykke til med resten av sesongen.

 

 Linker til billetter:

AFC Bournemouth
Birmingham City
Blackburn Rovers
Blackpool
Bolton Wanderers
Brentford
Brighton & Hove Albion
Cardiff City
Charlton Athletic
Derby County
Fulham
Huddersfield Town
Ipswich Town
Leeds United
Middlesbrough
Millwall
Norwich City
Nottingham Forest
Reading
Rotherham United
Sheffield Wednesday
Watford
Wigan Athletic
Wolverhampton Wanderers