Will Grigg har vært i fyr og flamme hele sommeren, men hvordan står det til med drakten han skal bruke den kommende sesongen? Wigan skiftet fra Mifit til Kappa i forkant av forrige sesong, og får draktene levert av Kappa denne sesongen også.

wigandrakt

Vurdering: Kappa leverer noen herlige drakter denne sesongen, og Wigans drakt er intet unntak. I motsetning til flere lag i blant annet Premier League, har de klart å lage stripene normale på Wigans drakt. De røde detaljene på armene og kraven fungerer fint, samtidig som fargene passer fint sammen med sponsorlogoen på drakten. For meg er denne drakten veldig nær en femmer, men jeg synes sponsorlogen tar litt for mye plass. Dette gjør at jeg havner ned på firetallet ved dette tilfellet.

Visste du at – Wigan Athletic hadde JJB som hovedsponsor fra 1993 til 2009.

Terningkast: 4

Ønsker du å kjøpe denne drakten? Sjekk Wigan Athletics offisielle supporterbutikk her.

Hvilket terningkast ville du gitt Wigans nye drakt?

View Results

Loading ... Loading ...

About The Author

Leave a Reply