Svart og hvitt er en enkel og fin kombinasjon når det kommer til fotballdrakter. Likevel har Fulhams draktdesignere i mange år hatt litt for stort fokus på å krydre opp drakten på forskjellige måter. Spesielt på begynnelsen av 2000-tallet. De siste sesongene har draktene vært av den renere sorten, og årets drakt er intet unntak.

fulhamshirt

Vurdering: Hadde det ikke vært for den røde streken midt over drakten hadde dette vært en fantastisk fotballdrakt. Enkel og grei krave, som verken trekker opp eller ned i denne vurderingen, mens det ikke er noen unødvendige detaljer ellers på drakten. Med en svart sponsorlogo kunne jeg gitt denne drakten enn femmer. Med lyseblå sponsorlogo og den røde streken på drakten havner jeg likevel ned på en firer. Noe som kanskje er litt strengt, ettersom dette er en godkjent drakt fra The Cottagers.

Visste du at – Fra 1970 til 1973 brukte Fulham helrøde strømper.

Terningkast: 4

Ønsker du å kjøpe denne drakten? Sjekk Fulhams offisielle supporterbutikk her.

Hvilket terningkast ville du gitt Fulhams nye drakt?

View Results

Loading ... Loading ...

About The Author

Leave a Reply