Helt siden 2004 har Reading hatt Puma som leverandør av drakter. Årets sesong er intet unntak.

readingshirt

Vurdering: Egentlig ikke så mye å si om Readings drakt. Den er enkel uten unødvendige detaljer. Stripene har en passelig størrelse og dekker hele fremsiden av drakten. Kraven er kjedelig, men ikke stygg. Jevnt over er dette en drakt som hører hjemme midt på treet, og jeg hadde gitt den en firer hadde det ikke vært for den fryktelige sponsorlogoen. For andre år på rad skal den ekle Carabao-logoen ødelegge for en ellers fin Reading-drakt.

Visste du at – I 1983/84 hadde Reading vertikale lyseblå striper på drakten.

Terningkast: 3

Ønsker du å kjøpe denne drakten? Sjekk Readings offisielle supporterbutikk her.

Hvilket terningkast vil du gi den nye Reading-drakten?

View Results

Loading ... Loading ...

About The Author

Leave a Reply