En ny sesong betyr nye opp og nedturer. Tre lag skal opp en divisjon, mens tre lag må ta den tunge veien ned til League One. Sjeldent har Championship hatt så mange jevngode lag som de har denne sesongen. Her finner du våre tabelltips for 2012/13-sesongen. 

Her finner dere våre tabelltips for den kommende sesongen. Dette er vår vurdering, og vi er svært interesserte i å høre hvis dere er enige eller uenige med våre tips. Trykk inn på lagene for å lese våre spådommer.

1. Cardiff City
2. Bolton Wanderers
————-
3. Birmingham City
4. Wolverhampton
5. Middlesbrough
6. Leicester City
————-
7. Leeds United
8. Blackpool
9. Blackburn Rovers
10. Huddersfield
11. Sheffield Wednesday
12. Burnley
13. Brighton
14. Ipswich Town
15. Charlton
16. Nottingham Forest
17. Hull City
18. Watford
19. Derby County
20. Crystal Palace
21. Millwall
————-
22. Barnsley
23. Bristol City
24. Peterborough

About The Author

Leave a Reply