Ingen jul uten talentkåring. Som vanlig vil julekalenderen være en kåring av de 24 største talentene i Championship. Eirik Aase (@eirikaase) vil presentere en ny spiller for hver dag frem til julaften. For å være en del av vurderingen må spilleren være født i 1995 eller senere. Spilleren må samtidig være eid av en av klubbene som spiller i Championship. Det vil si at lånespillere som for eksempel Tammy Abraham og Ryan Kent ikke er med i kåringen. Unntaket er dersom spilleren som er på lån, kommer fra en annen klubb i Championship. Kåringen fra forrige sesong kan du se her.

18.plass:
Navn:
 Kalvin Phillips
Alder: 21 år (02.12.1995)
Posisjon: Midtbanespiller
Klubb: Leeds United
Kamper/Mål i årets Championship: 18/1

Mange la nok merke til Kalvin Phillips allerede i vår da han scoret i sin hjemmedebut for Leeds United, mens de som har Leeds-blod i årene nok har hørt om han i mange år. Den unge midtbanespilleren fikk sine første kamper på førstelaget på tampen av forrige sesong, og har denne høsten fått sitt store gjennombrudd i Leeds-drakten.

Phillips er født og oppvokst i Leeds, og ble hentet til klubbens ungdomsavdeling tilbake i 2010 fra Wortley Juniors. Etter flere sesonger på diverse ungdomslag er han nå på førstelaget, og der gjør han sine saker bra. Han har blitt kåret til månedens unge spiller i høst, og har imponert de fleste med sine gode prestasjoner og presise dødballer. Phillips har samtidig en meget effektiv skuddfot som kan skremme vettet av de fleste målvakter.

Phillips var bare åtte år gammel da Leeds United rykket ned fra Premier League, og besøkte Elland Road for første gang året etterpå. Den gangen ble han helt satt ut av stemningen på stadion, og begynte da å drømme om at det en dag kunne være han som skulle være ute på banen. Nå har han allerede oppnådd den drømmen, og hans neste punkt på listen blir å lede The Peacocks opp til Premier League.

About The Author

Leave a Reply