Ingen jul uten talentkåring. Som vanlig vil julekalenderen være en kåring av de 24 største talentene i Championship.Eirik Aase vil presentere en ny spiller for hver dag frem til julaften. For å være en del av vurderingen må spilleren være født i 1993 eller senere. Spilleren må samtidig være eid av en av klubbene som spiller i Championship. Det vil si at lånespillere som for eksempel Jack Butland og Diego Poyet ikke er med i kåringen. Unntaket er dersom spilleren som er på lån, kommer fra en annen klubb i Championship. Kåringen fra forrige sesong kan du se her.

16.plass:
Navn:
 Edward James Bishop
Alder: 18 år (15.07.96)
Posisjon: Sentral Midtbanespiller
Klubb: Ipswich Town
Kamper/Mål denne sesongen: 13/1

Det var nok ikke mange som hadde hørt om Teddy Bishop foran denne sesongen. så fremt du ikke er Ipswich-supporterer. Bishop debuterte nemlig på førstelaget først nå i høst, og før det har han bare spilt aldersbestemt fotball for traktorguttene. Han er født i universitetsbyen Cambridge, men har spilt for Ipswich Town helt siden han var syv år gammel. Han har aldri vært på utlån til diverse klubber, og har derfor bare akslet den pene blåe drakten til Ipswich i sin fotballkarriere. Da Ipswich røk ut mot Crawley Town i ligacupens første runde, fikk Bishop sine første minutter på seniornivå. Et par uker senere overrasket Mick McCarthy med å la Bishop ligadebutere fra start mot selveste Derby County. Kampen endte uavgjort, og allerede i den kampen kunne man se at han ikke hadde noen problemer med nivået. Allerede i den påfølgende kampen hadde han en målgivende pasning da Ipswich slo Millwall 2-0, og etterpå det har han vært involvert i de fleste kampene til Ipswich. På de fire siste kampene han har spilt har han tre målgivende pasninger og en scoring. To av de målgivende pasningene kom i 2-0 seieren mot Blackpool i starten av november, mens scoringen kom i 2-2 kampen borte mot AFC Bournemouth. Med sin herlige ro med ballen, skulle man tro at Bishop var nærmere tretti år gammel, og måten han bare vandrer forbi spillere med ballen i føttene er herlig å se på.

Det er liten tvil om at Ipswich nå har fått opp et herlig engelsk talent, og med Premier League-klubber som sirkler rundt som sultne ørner, er det godt å se at Bishop tidligere i høst skrev under på en ny kontrakt med klubben. Fremtiden hans er nemlig meget spennende.

About The Author

Leave a Reply