CJ5AXkbUkAAYkiY.jpg-large

Vurdert av: Eirik Aase

 

Birmingham City klemmer til med jubileumsdrakter. Det er nå 140 år siden klubben ble stiftet, og det skal selvsagt feires med stil. Man har valgt å gjøre drakten helt lik som den som ble brukt da klubben startet opp i 1875, både i stil og farger. I den hvite stripen har man skrevet inn navnene til supportere som har kjøpt det som klubben kaller “Woven In History”-pakken.

Vurdering: Den nye drakten til Birmingham er over middels bra. Jeg liker når klubber går tilbake i historien for å finne inspirasjon, og det at man kopierer klubbens første drakt er artig. Jubileumslogoen er pen, men det som trekker ned er de fæle Carbrini-merkene på armene, samt den store sponsorlogoen til Ezegroup som ødelegger mye av totalinntrykket. Artig med navn i den hvite stripen, men jeg hadde likt det bedre dersom man hadde brukt denne plassen til å ha navn på tidligere klubblegender. Det er tross alt en jubileumsdrakt.

Visste du at – Fra 1983 til 1986 hadde Birmingham City røde sokker til draktene sine.

Terningkast: 4

Ønsker du å kjøpe denne drakten? Sjekk Birmingham Citys offisielle supporterbutikk her.

Resten av kåringen kan du følge her..

Hvilket terningkast ville du gitt Birmingham Citys nye hjemmedrakt?

View Results

Loading ... Loading ...

About The Author

Leave a Reply