Er du en av de som bobler over av spenning hver gang favorittlaget ditt skal presentere sine nye hjemmedrakter? Da kan du trøste deg med at du ikke er alene. Selv om laget ditt alltid har hvite eller røde drakter, er det likevel alltid interessant å se hva slags detaljer og draktsponsor klubben har gått for denne gangen. I den anledning har vil jeg presentere de nye draktene til samtlige lag i årets Championship, og samtidig prøve å kåre den vakreste.

Jeg kommer til å presentere en ny drakt for hver dag fremover, og det vil skje i tilfeldig rekkefølge. Jeg kommer til å trille terningen på samtlige drakter, der terningkast 6 er det beste man kan oppnå. Samtidig er det viktig å understreke at dette er min personlige mening, og at jeg derfor har stor forståelse dersom noen er uenig i karakteren som blir gitt.

Vurdert av: Eirik Aase

 

Draktkåring 2015/16
– Trykk inn på laget under for å se drakt og vurdering. 

Terningkast 6:
Charlton Athletic
Nottingham Forest
Leeds United

Terningkast 5:
Brentford
Ipswich Town
Middlesbrough

Terningkast 4:
Bristol City
Cardiff City
Birmingham City
Brighton & Hove Albion
Preston North End
Queens Park Rangers
Wolverhampton Wanderers
Fulham

Terningkast 3:
Hull City
Blackburn Rovers
Reading
Derby County
Sheffield Wednesday

Terningkast 2:
Bolton Wanderers
MK Dons
Burnley
Huddersfield Town
Rotherham United

Terningkast 1:

About The Author

Leave a Reply