Det er begrenset hva man kan gjøre med en helhvit drakt, men de som har designet draktene til Derby de siste årene har gjort forskjellige eksperiment – med varierende hell. De siste sesongene har man fått levert alt fra pene og Kappa-drakter, til enkle og kjedelige Adidas-drakter. Nå er Umbro inne i sin andre sesong som leverandør for Derby, og resultater ser dere her.
insert-homekit2129-2490906

Vurdering: Derby kjører på med en enkel hvit drakt uten for mange svarte detaljer. Kragen er litt spesiell, men jeg synes det fungerer sånn passe. Armene ser bra ut, mens logoen er nydelig på drakten. Nytt av året er rutete mønster på drakten, som jeg ærlig talt ikke er spesielt fornøyd med. Den trekker likevel ikke så mye ned som sponsorlogoen gjør. Det må nok ha vært ganske mye penger involvert for å få Derby til å gå med på å løpe rundt med en stor rød firkant på drakten hvor det står “Just Eat”.

Visste du at – For første gang siden 1998/99 skal Derby County spille med sorte sokker denne sesongen.

Terningkast: 3

Ønsker du å kjøpe denne drakten? Sjekk Derbys offisielle supporterbutikk her.

Hvilket terningkast ville du gitt Derby Countys nye hjemmedrakt?

View Results

Loading ... Loading ...

About The Author

Leave a Reply