Med Middlesbrough vet man aldri hva man kan forvente. Ikke fordi de har mindre pene drakter, men fordi draktdesignerne ser ut til å få frie tøyler hver sesong. Forrige sesong hadde man en bred hvit stripe som gikk på tvers nedover drakten. Før det var øvre halvdel av drakten hvit. Det varierer veldig med andre ord, og det har det gjort helt siden starten av 80-tallet.
middlesbrough_3305380k

Vurdering: Årets Boro-drakt er et fint skue. De tynne hvite stripene gir drakten et retro-preg. Sponsorlogoen går fint overens med resten av drakten. Detaljene i kragen og på armene er litt spesielle, men de funker for meg. Her synes jeg Boro kan være godt fornøyd.

Visste du at – Det var den engelske VM-helten Jack Charlton som for første gang innførte den hvite horisontale stripen på Boros drakt, som de flere ganger har brukt etterpå.

Terningkast: 5

Ønsker du å kjøpe denne drakten? Sjekk Middlesbroughs offisielle supporterbutikk her.

Hvilket terningkast ville du gitt Middlesbroughs drakt?

View Results

Loading ... Loading ...

About The Author

Leave a Reply