Da Rotherham United gjorde comeback i Championship forrige sesong, hadde de faktisk en av de bedre Puma-draktene jeg har sett i engelsk fotball de siste sesongene. Den var fin i kragen og hadde rene hvite armer. Derfor var jeg spent på hva man kunne forvente av Yorkshire-klubben denne sesongen.
New-Rotherham-Kit-2015-16

Vurdering: Rotherham skuffer dessverre stort på draktfronten denne sesongen. Til tross for en forholdsvis ren drakt, har de klart å gjøre den fryktelig kjedelig. Kragen er helt ok, men gir litt følelsen av at den ser ut som en vanlig treningsdrakt. De tofargede armene er alt annet enn pene, og minner om standard billigdrakter som små miniputt-lag pleier å bruke. Sponsorlogoens farge passer fint til drakten, og ødelegger derfor ikke for mye. Likevel er totalinntrykket av årets Rotherham-drakt veldig skuffende.

Visste du at – Rotherham har alltid hatt røde drakter, men fra 2000 til 2002 brukte de faktisk hvite drakter med røde detaljer.

Terningkast: 2

Ønsker du å kjøpe denne drakten? Sjekk Rotherhams offisielle supporterbutikk her.

Hvilket terningkast ville du gitt Rotherhams nye hjemmedrakt?

View Results

Loading ... Loading ...

About The Author

Leave a Reply