4. plass: Ipswich Town
August 6, 2015Gjesteblogg: Det nye Blackpool?
August 6, 2015Klubbinfo
Lagnavn: Brentford Football Club
Kallenavn: The Bees
Stiftet: 1889
Hjemmebane: Griffin Park (12,300)
Eier: Matthew Benham
Tabellplassering i fjor: 5. plass
Tabelltips forrige sesong: 21. plass
Årets spiller forrige sesong: Alex Pritchard
Vurdert av: Eirik Aase
Det mest interessante laget i hele Championship befinner seg tjue minutter i bil øst for Heathrow flyplass. De spiller sine hjemmekamper på den lille og uimotståelig vakre Griffin Park, og er et av få lag som har bier i klubblogoen. Det er likevel verken biene eller stadion som gjør Brentford interessante denne sesongen, det er derimot deres meget spesielle måte å drive klubben på. De har nemlig planer om å rykke opp til Premier League ved hjelp av statistikk.
Valget om å fokusere enda mer på statistikk denne sesongen ga oss en av de mest overraskende avgjørelsene i Championship forrige sesong. Mark Warburton ledet nyopprykkede Brentford helt til play-off, men fikk likevel beskjed i februar om at han ikke fikk fortsette etter sesongslutt. Dette fordi Warburton ikke var enig i eier Matthew Benhams måte å lede klubben videre på. Benham er en livslang Brentford-supporter som har tjent seg rik på salg av statistikk og tips til gamblere, og denne fascinasjonen for en matematisk tilnærming til fotballen var noe Warburton ikke var enig i.
Det er mange andre enn Warburton som er kritisk til Benhams strategi, men de som tviler på Benham trenger ikke rette søkelyset lenger enn til Danmark. I fjor kjøpte Benham den danske toppklubben FC Midtjylland, og der har man allerede tatt i bruk de metodene Benham nå skal innføre i Brentford også. Et av hovedprinsippene er at man ikke vurderer kamper på resultat, og man vurderer ikke hovedtreneren på tabellplassering. I stedet for benytter man seg av såkalte KPI (Key Performance Indicators) som sier mer om hvordan laget faktisk presterer. Vinner man for eksempel 1-0 kan man likevel være skuffet over prestasjonen, dersom statistikken tilsier at de var heldige som fikk med seg seieren. På samme måte vil man kunne være fornøyd med å tape en kamp 0-1 dersom statistikken tilsier at de i de aller fleste tilfeller ville ha vunnet den kampen dersom de hadde prestert slik som de gjorde i den kampen.
Fokuset er med andre ord rettet langt frem i tid. Selv om man til tider har uflaks og går på et par smeller, vil man ifølge Benhams tankegang være sikret suksess dersom man oppnår høy score på KPI over tid. I Midtjylland har man fokusert på å komme til flest mulig avslutninger innenfor sekstenmeteren, samtidig som man har jobbet ekstra mye med dødballer. Så langt denne sesongen har Midtjylland nesten scoret ett mål i snitt per kamp på dødballer, og det har Brentford også store planer om å klare denne sesongen. De har nemlig hentet inn Gianni Vio fra AC Milan, og hans eneste jobb er å gjøre Brentford best mulig på dødballer.
På overgangsfronten vil Brentford også ha en helt spesiell tilnærming, som er lik den tilnærmingen som du kanskje har sett i den amerikanske baseball-filmen ”Moneyball”. Når Brentford skal hente inn spillere bruker de en database med spillere fra hele verden og flere nivå i forskjellige land. Skal de for eksempel hente inn en midtbanespiller som er flink til å komme til avslutninger, finner de frem til den typen spillere ut fra statistikker i databasen. Deretter vurderer de om spilleren er verdt å hente med tanke på nivåforskjell og pris. Dersom alle faktorer klaffer, kan de hente inn spilleren med god samvittighet. På denne måten slipper man også å lete etter spillere i det overprisede engelske markedet.
Noe av det som kanskje er mest nytenkende av Benham & Co er at trenerne vil få tekstmeldinger i pausen eller underveis i kampen om ting som må endres basert på statistikk fra kampen. Trenerne vil også få beskjed om hvilke spillere som gjør det bra eller ikke, og hvilke feil spillerne gjør som de må forbedre i neste omgang. For å være sikre på at alt dette kommer til å fungere som det skal, har Benham hentet Rasmus Ankersen til London i sommer. Den 31 år gamle dansken var styreformann i Midtjylland forrige sesong, og hans jobb er å oppnå samme suksess på balløya denne sesongen.
Det blir utrolig interessant å se om dette prosjektet kan bli en suksess. Det har alle forutsetninger for å gjøre det, og det er en berikelse for hele fotballen at det finnes klubber og personer som tørr å gå egne veier. Dersom de skulle lykkes og Brentford hadde tatt turen opp til Premier League, vil ikke bare Benham være sikret over én milliard i klubbkassen, han vil også kunne revolusjonere fotballen på samme måte som Billy Beane gjorde med baseballen i USA.
Keeper
Mellom stengene hos Brentford finner vi David Button. Han er en veldig interessant mann, spesielt med tanke på hans karriere så langt. Til tross for at han bare er 26 år gammel, har han allerede vært i fjorten forskjellige klubber på seniornivå. Han startet sin fotballkarriere i hjemklubben Stevenage, men allerede da han var 16 år gammel forlot han trygge omgivelser for å bli en del av akademiet til Tottenham Hotspur. Button fikk aldri spilletid i Premier League for Tottenham, men fikk et innhopp i en ligacup-kamp mot Doncaster Rovers tilbake i 2009. Grunnen til at Button har vært innom såpass mange klubber som han har vært, er fordi han hele tiden reiste til klubber på kortvarige lån. I fra 2008 og frem til 2012 var han på lån hos elleve forskjellige klubber, men det var strengt tatt bare to låneopphold som virkelig ga mye kamptrening for Button.
Det første var Shrewsbury Town i 2009/10-sesongen. Der ble han hentet i november 2009 og senere ble låneoppholdet forlenget ut sesongen. Han spilte 26 kamper i League Two for Shrewsbury og holdt nullen i ni av kampene. I den påfølgende sesongen var det Plymouth Argyle som ønsket å ta sjansen på Button som sisteskanse. De spilte da i League One, og Button ble hentet på et sesonglangt lån allerede i august. Det ble ikke en like bra opplevelse, selv om han fikk en del kamper. Høstsesongen ble ødelagt av skader og vårsesongen av dårlig form. Etter å ha blitt vraket tidlig på nyåret, kjempet han tilbake keeperplassen på tampen av sesongen. Totalt fikk han tretti kamper for The Pilgrims i en sesong som endte med nedrykk.
I 2012 var låneoppholdene historie, for da kom Charlton Athletic på banen. De hentet han permanent og i første halvdel av sesongen i Championship var han reservekeeper bak Ben Hamer. Etter et par gode kamper på våren ble han en periode sett på som førstekeeper, men før sesongslutt mistet han plassen til Hamer igjen. For to år siden valgte han å skifte beite igjen da Brentford kom på banen. Takket være salg og skader på keeperplassen fikk Button starte sesongen som førstekeeper, og den plassen klarte han beholde gjennom hele sesongen som til slutt endte med opprykk. I Championship viste han seg frem som en av de beste målvaktene forrige sesong, selv om jeg ikke alltid er like imponert av hans feltarbeid. Dersom Button hever spillet sitt enda et par hakk fremover, ser jeg ikke bort fra at han plutselig kan snike seg til en plass i den engelske landslagstroppen. 21 år gamle Jack Bonham er mannen som vil bli sittende på benken denne sesongen. Han ble hentet fra Watford sommeren 2013, og må nok rette sitt fokus mot cupkamper de neste månedene.
Forsvar
På stopperplass har Brentford noen dyktige stoppere som jeg har stor sans for. Spesielt 24 år gamle Harlee Dean er en spiller jeg liker veldig godt, og som i mine øyne er en av de mest undervurderte stopperne i Championship. Første gangen jeg virkelig lot meg begeistre for han var da jeg så Brentford mot Portsmouth i slutten av 2012/13-sesongen. Den høyreiste stopperen var den gangen bare 21 år gammel, men spilte som om han skulle hatt rutinen til en 34-åring. Han vant absolutt alt i luften, og var behagelig og rolig med ballen i beina. De neste gangene jeg så han på TV-skjermen fortsatte han i samme spor, og det var kjekt å se at han ikke hadde noen problemer med å takle overgangen til det nest øverste nivået i engelsk fotball. James Tarkowski imponerte likevel mer enn Dean forrige sesong, og har i sommer blitt linket til flere klubber på balløya. Den 22 år gamle midtstopperen som ble hentet fra Oldham Athletic i januar i fjor, var en av de beste midtstopperne i Championship forrige sesong. Han er komfortabel med ballen i føttene, og er flink til å lese spillet. Jeg er overbevist om at Tarkowski har det som trengs for å nå langt som midtstopper.
I sommer har man forsterket med to nye stoppere, samtidig som Raphael Calvet fortsatt er i klubben. Sistnevnte måtte fokusere på reservelagsfotball, og kommer nok ikke til å bidra noe særlig for førstelaget denne sesongen heller. Nysigneringene Andreas Bjelland og Yoann Barbet kan derimot komme med større bidrag. Yoann Barbet ble hentet fra Chamois Niortais i sommer, og er en spiller som har dukket opp som en følge av Brentfords effektive speidermetoder. Andreas Bjelland ble hentet fra FC Twente og har blitt en viktig del av det danske landslaget. Det er likevel ingen automatikk i at Bjelland skulle spille for Danmark, ettersom han faktisk har norsk far og ifølge et intervju med BT både feiret jul i Norge, samtidig som han hadde en norsk landslagsdrakt med “Bjelland” på ryggen da han var yngre. Mange ble overrasket da Bjelland valgte å ta turen til Championship etter å ha levert bra prestasjoner i Eredivisie med Twente, og man skal ikke se bort fra at den 27 år gamle midtstopperen viser seg å være sommerens beste signering i Championship. Med såpass stor konkurranse om stopperplassene, vil det bli vanskelig for unggutten Jack O´Connell å få spilletid, men han kan muligens få prøve seg en del på backplass.
På høyreback var Moses Odubajo den viktigste spilleren forrige sesong. Han ble egentlig hentet inn som ving, men løftet spillet sitt til nye høyder da han ble omskolert til back. Der var han en av de beste i hele ligaen, men i skrivende stund ser han ut til å forsvinne fra klubben. Det åpner opp for Alan McCormack og Nico Yennaris. Alan McCormack ble hentet fra Swindon Town sommeren 2013, og ble kåret til årets spiller i den påfølgende sesongen som endte med opprykk. Mye av grunnen til det var hans tøffe og oppofrende spillestil. Denne sesongen vil han få tøff konkurranse på backen av 22 år gamle Nico Yennaris. Den tidligere Arsenal-spilleren kom til klubben januar 2014, og tilbrakte et par måneder på lån hos Wycombe Wanderers i vår. Der gjorde han sine saker bra, og han allsidighet med tanke på hvor han kan spille på banen var imponerende å se på.
På motsatt back er det én spiller som skiller seg ut. Jake Bidwell ble signert permanent av London-klubben sommeren 2013 etter to vellykkede låneopphold fra Everton. Han gikk gradene i Evertons fantastiske akademi, men da han var tretten år ga han seg hos Everton av en spesiell grunn. Han var nemlig målvakt på den tiden, og syntes ikke det var særlig motiverende. Ikke lenge etter returnerte han, men denne gangen som utespiller. Han imponerte stort uten hansker på hendene, og da han var 16 år gammel fikk han sin debut på førstelaget i en Europa League-kamp mot BATE Borisov. Han ble da den yngste spilleren i Evertons historie til å spille i Europa, og senere ble han også kåret til årets akademispiller i klubben. Midtveis i 2011/12-sesongen gikk han på lån til Brentford, og der gjorde han sakene sine såpass bra at han ble hentet tilbake på et sesonglangt lån den påfølgende sesongen. Etter enda en vellykket sesong på Griffin Park, ble Bidwell signert permanent. Nå har backen som har mange ungdomslandskamper for England imponert stort i to strake sesonger, og jeg blir ikke overrasket om han finner veien til Premier League etterhvert.
Midtbane
Forrige sesongs store stjerne, Alex Pritchard, har returnert til Tottenham Hotspur. Derfor er det store spørsmålet hvem som kan skinne i hans fravær. Jota kan helt klart være den spilleren, og han fikk vist seg frem på flott vis i sin debutsesong i engelsk fotball. Den 24 år gamle mitbanespilleren ble hentet fra Celta Vigo i fjor sommer og ble raskt en favoritt blant supporterne på Griffin Park. I sommer har han giftet seg med den spanske modellen Jessica Bueno, og kanskje vil han spille enda bedre nå som han er en gift mann. Hans gode tekniske ferdigheter og dribleraid er herlige å se på, men av og til var han litt for glad i å gå med ballen selv. Totalt ble det 11 scoringer for Jota i Championship forrige sesong, og jeg spår enda flere scoringer denne sesongen. En annen teknisk mann som har sine styrker offensivt er Alan Judge. Den tidligere Blackburn Rovers-spilleren har en herlig skuddfot og bra overblikk, og passer perfekt inn i Brentfords spillestil.
En av de store stjernene forrige sesong var Toumani Diagouraga. Den franske midtbanekrigeren ble hentet på lån til klubben fra Peterborough United i januar 2010, og har siden den gang spilt over 200 kamper for Brentford. Med sin tøffe jobbing og herlige driv var han umulig å gå glipp av på Brentfords midtbane, og til slutt var han involvert i de aller fleste kampene. Det gjorde livet surt for en spiller som Marcos Tebar. Spanjolen som ble hentet fra Almeria i fjor sommer fikk knapt spilletid forrige sesong, men håper at en ny hovedtrener skal sikre han mer spilletid denne sesongen. I januar ble Lewis Macleod hentet fra Rangers i Skottland, men dessverre ødela skader for den skotske U21-landslagsspilleren. Dersom han klarer holde seg frisk, vil han fremstå som en helt ny signering for Brentford denne sesongen.
Når det gjelder nye signeringer for Brentford, har de en del av dem på midtbanen. Ryan Williams ble hentet fra League Two-klubben Morecambe, etter at han ikke fikk fornyet kontrakten sin med The Shrimps. Det var derfor mange som ble overrasket da han plutselig ble hentet til Griffin Park. I London skal de ha sett noe i Williams som ingen i Morecambe klarte å se, og derfor har man valgt å ta sjansen på å hente han. Det må nevnes at Williams bare har fått en ettårskontrakt, og at de nok ikke er helt sikre på om han takler nivået i Championship. Josh McEachran har blitt hentet fra Chelsea, og de fleste vet hva han er kapabel til å finne på. Da han var i Middlesbrough i sesongen 2012/13 laget han livet surt for flere klubber, men de siste sesongene har man ikke fått høre så mye fra den kanten. Forrige sesong var han på lån hos den nederlandske klubben Vitesse, men der var han ikke spesielt imponerende. Hans tekniske ferdigheter og pasningsfot vil nok likevel passe godt inn hos Brentford, men dessverre pådro han seg en skade i sommer, og den kommer til å holde han ute i en del måneder.
Akaki Gogia ble hentet fra lavere divisjoner i Tyskland, etter at han storspilte for Hallescher FC forrige sesong. Selv om han spilte på nivå tre i tysk fotball, har han tidligere erfaring fra Bundesliga med Augsburg for et par sesonger siden. Han er rask, har gode tekniske ferdigheter og spiller med selvtillit. Dersom han takler nivået i Championship kan han bli en hit på Griffin Park. Konstantin Kerschbaumer kommer fra spill med Admira Wacker i øverste divisjon i Østerrike. 23-åringen har flere ungdomslandskamper for Østerrike, og i sommer har han imponert med sin supre arbeidskapasitet.
Med mange spillere inn dørene på Griffin Park, er det dessverre slik at noen må forlate klubben også. Sam Saunders har vært i Brentford siden 2009, men forrige sesong ble det lite spilletid og et låneopphold på midtbanespilleren som tidligere har jobbet som elektriker på London Underground. Jeg tviler på at Saunders vil få mer spilletid denne sesongen. Stuart Dallas er en herlig ving med en habil skuddfot, men han ble hentet for en stor sum av Leeds United. Jonathan Douglas ble omtalt av Uwe Rösler som hans beste kjøp i Brentford, men han har nå forlatt klubben til fordel for Ipswich Town.
Angrep
I fjor sommer var det en del som mente at Brentford gamblet da de hentet Andre Gray fra Conference. Gray hadde scoret tretti mål da The Hatters rykket opp til Football League igjen i fjor, og stakk av med toppscorertittelen i Conference Premier sammen med Millwall-spissen Lee Gregory. Gray startet karrieren i akademiet til Wolverhampton Wanderers, men forlot klubben til fordel for Shrewsbury Town da han var 13 år gammel. I Shrewsbury fikk han et par innhopp i League Two, men fikk aldri en kamp fra start i Football League. I 2010 gikk turen til Hinckley United som på den tiden spilte i Conference North. Han gjorde sine saker bra med The Knitters, og to sesonger senere ble han hentet til Luton Town etter å ha imponert i en kamp mot de. I løpet av de to neste årene scoret han 52 mål på 97 ligakamper for The Hatters, og den gode formen fortsatte i Championship. Gray scoret 17 mål i sin debutsesong og har ikke overraskende blitt linket til flere andre klubber i sommer. Spesielt Hull City har vist stor interesse, og kanskje må Brentford-fansen klare seg uten Gray denne sesongen.
Det trenger ikke være fullstendig krise. Brentford vil garantert hente inn en spiller for å erstatte Gray, samtidig som man allerede har gjort noen interessante signeringer i sommer. Den danske spissen Lasse Vibe er én av de, og han kan fort komme til å bøtte inn mål i Championship. Dansken ble hentet fra IFK Göteborg, hvor han ble toppscorer i 2014 med 23 mål på 26 kamper. Etter den imponerende sesongen ble han etterhvert et fast innslag i den danske landslagstroppen, og nå skal han spille sammen med Andreas Bjelland i Brentford. Med sin utrettelige arbeidsinnsats og forholdsvis greie hurtighet, vil Vibe kunne true motstandernes målvakter enten han starter på vingen eller på spissplass. Philipp Hofmann kom også til klubben i sommer, og har et hav av ungdomslandskamper for Tyskland de siste årene. Det 22 år gamle fyrtårnet gir mye juling på topp, men har ikke vist seg som spesielt målfarlig på seniornivå. Forrige sesong scoret han seks mål for Kaiserslautern i 2.Bundesliga, men man skal likevel ikke undervurdere jobben han gjør på topp.
Scott Hogan kom til Brentford i fjor sommer, men skader førte til at han bare fikk 16 minutter spilletid i sin debutsesong med de røde og hvite. Hogan var blant de beste spillerne i League Two da han bøttet inn mål for Rochdale i sesongen 2013/14, og forhåpentligvis får vi se mer av Hogan denne sesongen. Jeg tviler på at vi vil se mye av 19 år gamle Montell Moore denne sesongen, men unggutten er i hvert fall i troppen. I vår var han på lån hos Brentfords danske søsterklubb FC Midtjylland, og muligens plukket han opp noen nye triks i Danmark.
Trener
Det var mange som ble sjokkerte da det ble bekreftet at Mark Warburton måtte finne seg ny jobb etter sesongslutt. Etter sjokket hadde lagt seg, startet spekulasjonene rundt hvem som skulle ta over denne tøffe jobben. Flere managere ble nevnt, men ingen ble overrasket da det var en ukjent mann som ble trukket opp av hatten. Marinus Dijkhuizen var det nok ikke mange som kjente til fra før av, men nå skal han altså lede Brentford til Premier League.
Den nederlandske treneren er nesten to meter høy, og kommer nok til å skalle i taket på en del innbytterbenker denne sesongen. 43-åringen hadde en lang spillerkarriere, men hans eneste meritter som spiller var opprykk til øverste nivå i nederlandsk fotball med henholdsvis Cambuur og Excelsior. Etter han la skoene på hyllen startet han sin trenerkarriere i VV Montfoort, og der ble det umiddelbar suksess. Etter to strake opprykk fra femte nivå til tredje nivå på den nederlandske fotballpyramiden, og et opphold hos den lille klubben VV De Meern, ble han i januar 2014 ansatt som ny sjef for Rotterdam-klubben Excelsior. Det var tilfeldigvis klubben han selv fikk sitt gjennombrudd som fotballspiller, og det skulle vise seg å være klubben han virkelig gjorde seg kjent som fotballtrener også.
Dijkhuizen overtok for tidligere toppspisss Jon Dahl Tomasson, og takket være en offensiv holdning ledet han Excelsior til opprykk bare noen måneder senere. På øverste nivå fikk de det mye tøffere, men takket være en defensiv spillestil klarte de skrape sammen nok poeng til å holde seg. De havnet til slutt på en 15. plass med fire poeng ned til kvalifiseringsplass. Nå skal Dijkhuizen lede et lag hvor han ikke kan ha et like defensivt fokus, og hvor spillerne han har tilgjengelig er best når de får ha ballen i føttene. Det blir interessant å se hvordan han takler det, men nettopp hans positive innstilling til å forsøke ut nye teknikker og strategier som for eksempel bruk av statistikk, er en av hovedfaktorene til at han ble foretrukket til denne jobben.
Overganger
Brentford har vært aktive i sommer, og flere av signeringene er av det ukjente slaget. Spillere som Akaki Gogia, Ryan Williams og Konstantin Kerschbaumer hadde nok ikke hevet mange øyenbryn i andre klubber, men takket være måten Brentford finner spillere på, er jeg overbevist om at de har alle forutsetninger for å lykkes. Man har allerede sett i FC Midtjylland at metoden med bruk av statistikk funger når det kommer til å hente spillere, og nettopp derfor kan en spiller som ikke blir funnet god nok i League Two, plutselig ende opp med å gjøre en god jobb i Championship. De danske landslagsspillerne Lasse Vibe og Andreas Bjelland kunne nok gjort en god jobb for samtlige lag på dette nivået, mens Yoan Barbet og Josh McEachran er gode tilvekster til laget. Brentford ser klart styrket ut etter sommerens overganger.
Overgangsoversikt:
Inn:
Akaki Gogia (Hallescher)
Andreas Bielland (FC Twente)
Ryan Williams (Morecambe)
Yoann Barbet (Niort)
Konstantin Kerschbaumer (Admira Wacker)
Josh McEachran (Chelsea)
Lasse Vibe (IFK Göteborg)
Phillip Hofman (Kaiserslautern)
Ut:
Richard Lee (Lagt opp)
Kevin O`Connor (Lagt opp)
Emmanuel Oyeleke (Exeter)
Nick Proschwitz (Paderborn)
Alfie Mawson (Barnsley)
Tommy Smith (Kontrakt utløpt)
Will Grigg (Wigan Athletic)
Treningskamper
14.juli: Farense – Brentford 0-3 (Udumaga, Gray, Douglas)
19.juli: Boreham Wood – Brentford 0-3 (Gray x2, Jota)
25.juli: Brentford – Stoke City 2-0 (Gogia, Dallas)
28.juli: Luton Town – Brentford 2-1 (Hoffman)
1.august: Norwich City – Brentford 2-1 (Gray)
Styrker/Svakheter
Pluss:
+ Spennende filosofi med bruk av statistikk. Har allerede sett at det fungerer etter testing med FC Midtjylland.
+ Flere teknisk briljante spillere fremover på banen.
+ God dekning i alle posisjoner.
Minus:
– På papiret ser ikke Brentfords tropp like sterk ut som den noen av konkurrentene i toppen av tabellen har til rådighet.
– Forrige sesong ville alt annet enn nedrykk være godt nok. Denne sesongen er det forventet at man skal kjempe i toppen av tabellen. Forventningene kan vise seg å være Brentfords verste fiende denne sesongen.
– Alex Pritchard var en av Championships aller beste spillere forrige sesong. Han blir ikke enkel å erstatte.
Vurdering:
Det er mange som er skeptiske til Brentfords lek med tall og statistikker, men jeg har troen på at eier Matt Benham har satt i gang noe stort i engelsk fotball. Spillerne har virket positive i sommer, og de har selv troen på at de er med på en aldri så liten revolusjon. Hovedtrener Marinus Dijkhuizen har en rekke tekniske spillere til rådighet, og forrige sesong viste de at de kan spille ut hvem som helst. Mark Warburton gjorde en fantastisk jobb med Brentford, men dersom Dijkhuizen klarer forbedre den defensive delen, kan det bli en historisk sesong på Griffin Park. Jeg tror de nye spillerne som har kommet inn i sommer vil gi viktige bidrag, og jeg blir overrasket om London-klubben ikke er med i toppen av tabellen denne sesongen. Faktisk tror jeg Brentford kan sikre seg direkte opprykk dersom alt klaffer, men jeg holder de hakket bak Middlesbrough og Derby County i årets tabelltips.
Tabelltips: 3. plass