Med drakter fra Joma og Admiral de siste årene, var det ikke alltid lett å vite hva man fikk når Charlton skulle presentere sine nye drakter. Det har heldigvis endret seg etter at Charlton gikk over til Nike som draktleverandør. De tre siste sesongene har man fått pene drakter, og fjorårets drakt imponerte meg stort.

Charlton-Home-Shirt-15-16

Vurdering: Fjorårets drakt var bra, men den har man definitivt klart å toppe denne sesongen. Årets Charlton-drakt er et prakteksempel innen fotballdrakter. Fantastisk krage. Fine detaljer med den hvite stripen på enden av armene. Resten av drakten er ren og pen, mens sponsorlogoen fungerer fint på drakten. Dette er i mine øyne den flotteste drakten i Championship denne sesongen. Se og nyt, folkens!

Visste du at – Forrige sesong hadde Charlton røde kortebukser. Det var første gang siden sesongen 1969/70.

Terningkast: 6

Ønsker du å kjøpe denne drakten? Sjekk Charltons offisielle supporterbutikk her.

Hvilket terningkast ville du gitt Charltons nye drakt?

View Results

Loading ... Loading ...

About The Author

Leave a Reply