De siste sesongene har Sheffield Wednesday hatt Puma, Lotto og Sonnico som draktleverandører. For de som har lest mine vurderinger fra tidligere i sommer, er det ikke mine favoritter når det kommer til drakter. Det har ført til at jeg sjeldent har blitt veldig imponert av uglenes drakter, bortsett fra sesongen 2011/12. Dette er andre året Sonnico lager draktene til Wednesday, og her er resultatet. 37855050_l

Vurdering: Jeg var ikke imponert av drakten forrige sesong, og jeg er heller ikke spesielt begeistret denne sesongen. For det første virker det som om logoene har blitt plassert for langt ute til sidene, mens sponsorlogoen ikke er spesielt fint. Heldigvis er den i samme fargene som drakten, hvis ikke hadde det vært krise. Kragen er bra, men jeg synes ikke den blå stripen ned fra kragen var særlig pen. Årets drakt blir litt mye på en gang for min smak.

Visste du at – I første sesongen etter andre verdenskrig spilte Wednesday med horisontale striper.

Terningkast: 3

Ønsker du å kjøpe denne drakten? Sjekk Sheffield Wednesdays offisielle supporterbutikk her.

Hvilket terningkast ville du gitt Sheff Weds nye hjemmedrakt?

View Results

Loading ... Loading ...

About The Author

Leave a Reply