Dersom man ser et fotballag med samme draktfarge som Wolverhampton Wanderers, tenker man som regel umiddelbart på ulvenes hjemmedrakter. De har en helt spesiell draktfarge, og selv om det ikke er min favorittfarge, synes jeg likevel at den funker bra på fotballdrakter. De siste sesongene har Wolves hatt Puma, Burrda og Le Coq Sportife som draktleverandører, og det har sjeldent resultert i pene drakter. Ofte har man alt for mange detaljer, men slik er det ikke denne sesongen.
Wolves-15-16-Home-Kit (1)

Vurdering: Årets Wolves-drakt er en ren og frisk drakt. Man har ikke noen unødvendige detaljer, selv om det svarte partiet på armene kan diskuteres. Sponsorlogoen er tynn og i samme farger som drakten, og ødelegger derfor ikke for mye. Kragen er ok, men kanskje litt kjedelig. Det som dog trekker en del ned for meg på årets Wolves-drakt er at den virker litt simpel ut, samtidig som den minner om en vanlig treningsdrakt.

Visste du at – I årene før og etter første verdenskrig hadde Wolves svarte stiper på drakten. Da så drakten ut som slik Hull sine drakter ser ut nå.

Terningkast: 4

Ønsker du å kjøpe denne drakten? Sjekk Wolves offisielle supporterbutikk her.

Hvilket terningkast ville du gitt Wolves nye hjemmedrakt?

View Results

Loading ... Loading ...

About The Author

Leave a Reply