Etter lang ventetid slapp endelig Fulham sin nye hjemmedrakt. Fulham-fansen måtte vente helt til dagen før sesongåpningen for å få kunne kjøpe sin nye drakt. Det sies at dersom man venter på noe godt, venter man ikke forgjeves. Det store spørsmålet er om Fulham-fansen har ventet på noe godt denne sommeren.694-403

Vurdering: Årets Fulham-drakt er helt grei. Drakten er stilren og pen, men det er to ting som trekker ned. Det første er sponsorlogoen som dessverre er i en annen farge enn svart og hvitt, mens de to svarte detaljene nede på drakten ikke faller i smak hos meg. Kragen er flott, og resten av drakten klarer seg bra. Over middels fra The Cottagers.

Visste du at – Fra 1970 til 1973 brukte Fulham røde strømper.

Terningkast: 4

Ønsker du å kjøpe denne drakten? Sjekk Fulhams offisielle supporterbutikk her.

Hvilket terningkast ville du gitt Fulhams nye hjemmedrakt?

View Results

Loading ... Loading ...

About The Author

Leave a Reply