Klubbinfo
Lagnavn: Fulham Football Club
Kallenavn: The Cottagers
Stiftet: 1879
Hjemmebane: Craven Cottage (25,700)
Eier: Shahid Kahn
Hovedtrener: Slavisa Jokanovic
Tabellplassering i fjor: 6. plass
Tabelltips forrige sesong: 14. plass
Årets spiller forrige sesong: Tom Cairney

Vurdert av: Eirik Aase

Hadde flottest og mest underholdene fotball vært avgjørende for hvem som skulle rykke opp fra Championship, ville nok mest sannsynlig Fulham spilt Premier League-fotball til høsten. Gjennom hele forrige sesong trollbandt hvittrøyene tilskuerne med herlig angrepsfotball. Hovedtrener Slavisa Jokanovic har jobbet inn et system som spillerne kjenner godt til og som er behagelig på øyet. Helt siden han ankom klubben midtveis i 2015/16 sesongen har han hatt et stort fokus på det taktiske, noe som gjør at han har klart å få det beste ut av sine offensive spillere.

Denne jobben har ikke vært enkel for den serbiske hovedtreneren, men heldigvis har Fulham-ledelsen vært tålmodige. De aksepterte at Fulham ikke valset over all motstand like etter Jokanovic ankom klubben, og denne tålmodigheten var også til stede da hvittrøyene bare vant to av tolv kamper i en svak periode tidlig i fjor høst. I motsetning til tidligere hovedtrenere på Craven Cottage har det hele tiden vært enkelt å se et mønster i det som skjer på banen, og da er det lettere å ha tro på at mannen ved sidelinjen faktisk har noe spennende på gang.

Etter en trøblete høst fikk Fulham virkelig fart på sakene forrige sesong. De ble bedre og bedre for hver kamp som gikk, og mot slutten av sesongen fremstod de som en av de tøffeste utfordrerne i kampen om play-off. Den dårlige starten førte til at de andre lagene hadde et forsprang på Fulham, men det skulle vise seg å gå likevel. Fra starten av desember og frem til sesongslutt var det ingen lag i Championship som plukket flere poeng enn Slavisa Jokanovic & Co. De endte til slutt opp med en sjetteplass på tabellen, og ble i forkant av play-off sett på som den store favoritten til å rykke opp.

Fulham valset blant annet over Huddersfield Town så grundig både på hjemme- og bortebane forrige sesong, at enkelte spekulerte i om Huddersfield ville tape med vilje på tampen av sesongen for å unngå et møte med Fulham i play-off semifinalen. Det sier litt om hvor sterke Fulham har vært det siste halvåret. I play-off skulle det likevel ikke gå veien. Etter to jevne kamper røk Fulham ut i semifinalen mot Reading. Derfor måtte de raskt rette fokuset mot en ny tøff sesong i Championship.

I sommer har man klart å sikre nye kontrakter for viktige spillere som stjerneskuddet Ryan Sessegnon og nøkkelspilleren Tom Cairney, mens man med unntak av Scott Malone ikke har solgt noen av betydning. Dette gjør at Fulham går inn i den nye sesongen fulle av selvtillit, selv om det ulmer litt utenfor banen. Hovedtrener Slavisa Jokanovic skal være fryktelig irritert over at klubbens innkjøpspolitikk styres av dataanalytikere, uten at han selv får ha det siste ordet. Dette har han hintet om i forskjellige intervju, og derfor er mange Fulham-supportere redde for at deres dyktige trener skal forlate klubben i løpet av sommeren.

Trener 

Da Slavisa Jokanovic ble ansatt som ny Fulham-sjef midtveis i sesongen 2015/16 hadde jeg stor tro på at det var en sjelden, men god avgjørelse av Fulham-ledelsen. Serberen gjorde seg kjent for oss som følger Championship da han ledet Watford til opprykk til Premier League våren 2015. Før den tid hadde Jokanovic hatt opphold som hovedtrener for lag i Bulgaria, Spania, Serbia og Thailand. Som spiller er det nok noen som kjenner han fra hans tid i Chelsea fra 2000 til 2002, men bortsett fra det oppholdt han seg i Spania og Serbia. Han var også en viktig mann på Jugoslavias landslag på 90-tallet.

Som hovedtrener kjennetegnes Jokanovic av sin avslappende holdning, samtidig som han fremstår som en karismatisk type. Han er aktiv på sosiale medier, samtidig som det virker som om han er populær blant spillerne. Som hovedtrener har han ledet Partizan Beograd til seier på øverste nivå i to sesonger, og i disse sesongene vant de også cupen. Under sitt opphold i Thailand ble han ligamester med Muangthong United. En jobb som han for øvrig overtok etter Robbie Fowler. Nå har Jokanovic vært i klubben siden desember 2015. Bare fem managere i Championship har vært lenger i sin nåværende jobb enn det Jokanovic har vært. Det sier litt om hvor tøff denne ligaen er, men foreløpig har serberen klart seg godt.

Spillestil

Slavisa Jokanovic er klar på at han ikke har som mål å være like innovativ som Pep Guardiola. Likevel er han en mann som ikke er redd for å gjøre taktiske endringer ut fra hva motstanden har å tilby, og som har vekslet en del mellom flere formasjoner både i Watford og Fulham. I Watford fikk han The Hornets til å fremstå som et solid kollektiv som var spesielt gode bakover på banen. Dette er noe han har slitt en del med på Craven Cottage. Fulham har sett litt porøse ut bakover til tider, og mye av grunnen til det ligger i den høye risikoen de tar i sitt angrepsspill.

Forrige sesong fikk man se et Fulham-lag som nesten alltid gikk ut i en 4-2-3-1 formasjon. De har midtstoppere som er trygge med ballen i føttene, og som ofte starter angrepene gjennom rolig ballbehandling i bakre rekker. Begge backene får mye frihet til å dure på fremover og er viktige i Fulhams angrepsspill. Sentralt på midtbanen har man to dype spillere som er teknisk dyktige og som kan strø pasninger med god kontroll. Foran disse to finner vi tre spillere som gjør det de kan for å jobbe seg inn i boksen. Én av disse har vært Tom Cairney, og han er den viktigste mannen i Fulhams offensive spill. Han vender spill, trer gjennom og er livsfarlig når han plukker opp ballen i skuddposisjon.

Når Fulham angriper har de med seg mange spillere fremover. De pøser på mot motstanderen og spiller seg derfor frem til en del sjanser. På grunn av sine dyktige pasningsspillere sentralt på midtbanen pleier de styre nesten alle kamper de spiller, noe som gjør at de ofte ender opp med høy ballbesittelse. Effektiviteten foran mål er én av få ting man må sette et spørsmålstegn ved siden av ved Fulhams spillestil, og ofte savnet man en skikkelig spiss på topp forrige sesong. Litt lavere risiko bakover, kombinert med en skikkelig ryddegutt sentralt på midtbanen hadde heller ikke vært å forakte.

Keeperplass

I fjor sommer ble David Button hentet inn fra Brentford. Han er en spennende keeper som The Bees-fansen var leie seg for å miste. Han startet sesongen som førstevalg i Fulham-buret, og gjorde sine saker helt greit etter min mening. En del Fulham-supportere vil nok mene at han var svak, mens andre kanskje hadde et bedre inntrykk av han. Button har nemlig vært en spiller som har skapt en del diskusjon blant Fulham-fansen. Mot slutten av sesongen mistet han plassen til keeperkollega Marcus Bettinelli. Han voktet buret i innspurten, samt de to play-off kampene mot Reading.

Det virker nå som om Bettinelli ligger an til å bli førstevalg når sesongen sparkes i gang. Han kom til klubbens reservelag tilbake i 2011, noe som ikke var spesielt overraskende ettersom faren, Vic, var trener for målvaktene i klubbens akademi. I sesongen 2012/13 fikk han sin første erfaring med førstelagsspill da han gikk på lån til Dartford, og den opplevelsen ga mersmak. Han prøvde seg på nye låneopphold hos Accrington Stanley, før han overtok som førstevalg i mål på Craven Cottage sesongen 2014/15. Bettinelli har en modig spillestil og gode reflekser, men personlig har jeg faktisk mer sansen for Button. Til tross for en tøff debutsesong. Bak de to målvaktene har man slovakiske Marek Rodak fra klubbens eget akademi.

Forsvaret

Under fjorårets sesongoppkjøring var det en ung spiller som stjal de fleste overskriftene. Ryan Sessegnon hadde nylig blitt 16 år gammel, men fremstod likevel som en av de bedre Fulham-spillerne da han fikk spilletid. Jeg var veldig spent på om han kunne gjøre det samme på Championship-nivå når sesongen skulle sparkes i gang, og det gikk ikke lenge før jeg fikk svaret mitt. Sessegnon viste fort at han behersket spill på et såpass høyt nivå, og vartet til og med opp med et par scoringer i sin debutsesong på seniornivå. Han har fått sitt gjennombrudd og blir jaktet på av de største klubbene i England. Derfor var det mange som ble overrasket da han valgte å signere på en ny kontrakt med Fulham i sommer.

Selv om han imponerte forrige sesong, må man ikke glemme at han fortsatt har mye å lære. Defensivt må ha bli bedre én mot én. Fortsatt tar han litt for få sjanser i forsvar, noe som gjør at motstanderen kommer til en del innlegg på hans side. I tillegg må man ikke glemme at han fortsatt er ung og det  vil være normalt at han har litt varierende prestasjoner. Sessegnon kan også brukes fremover på banen, noe han blant annet gjorde med hell i en kamp borte mot Newcastle United. I sommer har Scott Malone forlatt klubben, men muligens kommer det en ny back inn før overgangsvinduet stenger. Hvis ikke vil man muligens kunne bruke Tim Ream ute på siden, ettersom han gjorde det med hell i sin tid hos Bolton Wanderers.

På motsatt back ser Ryan Fredericks ut som et klart førstevalg. Den tidligere Tottenham Hotspur-spilleren er en knallhard forsvarsspiller som ikke holder igjen i taklingene, men som kanskje mangler litt når det gjelder valg i siste tredjedel av banen. Forrige sesong ble han bedre på det området med fem målgivende pasninger, men han endte opp med å gjøre noen kostbare feil defensivt. Akkurat som forrige sesong vil Denis Odoi kunne bidra med konkurranse om plassen på høyrebacken. Han begeistret oss alle med en herlig teknisk detalj i sin Fulham-debut i fjor høst, men fikk en ellers tøff debutsesong på Craven Cottage.

Stopperplassen til Fulham er noe jeg har undret meg litt over i sommer. Da Tomas Kalas returnerte til Chelsea så det tynt ut i midtforsvaret, men heldigvis for Fulham-fansen returnerte samme mann til hvittrøyene denne sommeren. Kalas er rask, sterk og god spilleforståelse. Han leser spillet bra og er god med ballen i føttene. I mine øyne er den tsjekkiske landslagsspilleren blant ligaens beste spillere i sin posisjon. Likevel var han ikke den beste Fulham-stopperen tidligere i vår. Tim Ream avsluttet nemlig vårsesongen på fantastisk vis, og klarte endelig finne tilbake til det spillet han ofte leverte i Bolton-drakten. Hos The Trotters vant han prisen for årets spiller i to sesonger, men tiden i Fulham har vært vanskeligere. Nå håper Fulham-fansen at han skal fortsette det gode spillet fra i vår, og ikke finne tilbake til det mer klumsete spillet han leverte tidligere i sin Fulham-periode.

Dekningen på stopperplass må kunne sies å være bra. Både Ragnar Sigurdsson og Michael Madl fikk en del tillit i midtforsvaret forrige sesong. Madl kjennetegnes ved sin tøffe og robuste spillestil, og har etter hvert blitt en sterkere spiller i duellspillet. Dette slet han litt med like etter han kom til Fulham, men den tidligere Sturm Graz-stopperen ser ut som en bedre spiller nå. I fjor sommer ble den islandske landslagsspilleren Ragnar Sigurdsson hentet til klubben. Han huskes nok best for å ha scoret mot England da de ble slått ut av europamesterskapet i fjor. I Championship har han slitt mer, og og nå har han gått på lån til Rubin Kazan. I sommer har Marcel Djalo blitt hentet inn fra Lugo i spansk fotball. Det er en overgang som har blitt mye omdiskutert. Ifølge Sky Sports skal ikke hovedtrener Slavisa Jokanovic sett på den signeringen som nødvendig, men likevel ble Djalo hentet. Det blir interessant å se hva slags rolle han kommer til å få denne sesongen.

Midtbanen

Hvem er den beste spilleren i Championship? Det er vanskelig å vurdere, men hvilken spiller i Championship er viktigst for sin klubb, er en annen sak. Der vil i så fall Tom Cairney være høyt oppe på listen. Han er en av mine favorittspillere i Championship og viste forrige sesong hvor god han kan være. Han har en herlig ro med ballen og gode tekniske ferdigheter. Overblikket er det ingenting å utsette på, og det kombineres med en utsøkt pasningsfot. Jeg er ikke i tvil om at Cairney kunne gjort en jobb i Premier League, men samtidig må han jobbe litt mer med den defensive biten. Cairney kommer til sin rett når han kan spille i en 10er rolle, eller i en friere rolle ute på høyresiden. I Championship er han så god at man har råd til å frita han fra litt defensive oppgaver. Cairney scoret 13 mål og hadde ti målgivende pasninger forrige sesong. De fleste trodde nok at han ville bli solgt i sommer, men istedenfor signerte han på en ny kontrakt med klubben.

En annen spiller som var viktig på Fulhams midtbane forrige sesong var vår egen Stefan Johansen. Han kom til klubben fra Celtic og fikk det man trygt kan kalle for en marerittstart. I sin debut mot Birmingham City ble han byttet av etter bare en halvtime spill. Noen begynte å tvile allerede da på om Johansen kunne tilføre Fulhams midtbane noe, men det skulle han gjøre. Johansen ble bedre og bedre utover i sesongen, og endte til slutt opp som en av lagets aller beste spillere. Han jobber utrettelig i begge ender av banen, og lar blant annet Tom Cairney få en enklere jobb. Til tross for gode defensive bidrag, klarte Johansen score hele elleve mål i sin debutsesong. I tillegg klemte han til med åtte målgivende pasninger. I mine øyne var det bare Cairney som var bedre for Fulham forrige sesong enn Johansen.

Den siste mannen som frekventerte oftest sentralt på Fulhams midtbane er Kevin McDonald. Han er viktig i Fulhams spillestil på grunn av sine gode pasningsferdigheter og overblikk. Han sliter litt med hurtigheten, men det kom ikke så mye til syne i den rollen han har fått på Fulham-laget. McDonald blir liggende dypt i banen og fordeler ball. Han lar Cairney og Johansen ta de offensive løpene, mens han selv ligger bak og trekker i trådene. Denne sommeren har han fått konkurranse om plassen fra nysigneringen Ibrahima Cisse. Den belgiske 23-åringen kommer fra Standard Liege og kan være nøyaktig det Fulham trenger for å bli mer solide. Han er mer mobil og dekker mer rom enn McDonald, men spørsmålet er om han kan være like god i den offensive delen av spillet som det McDonald er.

Forrige sesong var Fulham sårbare dersom de skulle få skader på noen av sine sentrale midtbanespillere, men det gjelder ikke lenger for hvittrøyene. I sommer har nemlig Oliver Norwood også blitt hentet inn på lån fra Brighton & Hove Albion. Norwood er en spiller jeg lenge har hatt sansen for, og som jeg synes har fått for lite kred for sine prestasjoner i Championship. Norwood er dyktig med ballen i føttene og har en av ligaens beste pasningføtter. Han skaper svært mange sjanser for sine lag gjennom sitt gode overblikk, samtidig som han gjør en grei jobb defensivt. Norwood har for øvrig en av de mest presise innleggsføttene i ligaen, noe Fulham kan nyte på sine dødballer denne sesongen. Under sesongoppkjøringen har man fått sett litt av unggutten Matt O´Riley, men han skal få en tøff jobb med å få spilletid på denne midtbanen.

På vingene er det mye kvalitet hos Fulham. Sone Aluko ble hentet i fjor sommer fra Hull City, og tidvis imponerte han stort i Fulham-drakten. Den teknisk dyktige vingen har et herlig driv med ballen og er energisk i spillestilen. Han kan variere mellom å gjøre livet surt for en hver motstander, til å forsvinne litt fra kampene. Hadde Aluko vært mer jevn i prestasjonene, ville han spilt i Premier League. Det ble åtte mål og ti målgivende pasninger for Aluko i sin debutsesong på Craven Cottage. Kanskje kan han komme med enda større bidrag denne sesongen. Lucas Piazon var på lån fra Chelsea forrige sesong, men har i likhet med Tomas Kalas fått forlenget sitt opphold med én sesong. Han fikk en del kamper på vingen forrige sesong, men er en spiller som liker å trekker innover i banen. Han er teknisk dyktig, men jeg satt hele tiden med følelsen av at han har mer å by på enn det han klarte å vise forrige sesong.

Neeskens Kebano kom til engelsk fotball fra Genk i Belgia i fjor sommer. Han fikk sin debutsesong delvis ødelagt av skader og spill for DR Kongo i afrikamesterskapet, men klarte likevel vise mange av sine gode kvaliteter. Han er en spillertype som passer bra inn i den fotballen som Slavisa Jokanovic foretrekker. Han er flink til å skape sjanser i siste tredjedel av banen, samtidig som har en god evne til å posisjonere seg riktig i boksen. Kebano er oppkalt etter den tidligere nederlandske spilleren Johan Neeskens. Floyd Ayite ble også hentet i fjor sommer. Han kom fra Bastia i fransk fotball, men fikk det ikke helt til i sin debutsesong. Det høres kanskje rart ut å si etter ni scoringer og syv målgivende, men samtidig sier det litt om hvor god han faktisk kan bli denne sesongen. Forstå meg rett, Ayite viste at han var god, men at han fortsatt har mye å gå på. Han er teknisk dyktig og veldig rask. Av den grunn ble togoleseren blant annet brukt litt på topp forrige sesong.

Angrepet

Det blir interessant å se hva Fulham gjør på topp denne sesongen. I mine øyne er dette The Cottagers akilleshæl foran sesongstart. Forrige sesong hadde de Chris Martin på lån, men hans tull utenfor banen ødela sesongen for hans del. Han ville hjem til Derby County, men Fulham ville beholde han ut sesongen. Slik blir det bråk av, og ikke overraskende var ikke Martin den samme spilleren etter denne krangelen midtveis i sesongen. Før den tid imponerte han på topp. Hans kvaliteter både i oppbygningen av angrepsspillet, men også til å true bakrommet, gjør meg sikker på at Fulham trenger en slik spisstype for å lykkes. Det ser ut som om Sone Aluko og Floyd Ayite kommer til å bli brukt litt på topp, men i mine øyne vil de gjøre en bedre jobb ute på vingen.

Kanskje kan nysigneringen Aboubakar Kamara utgjøre en forskjell på topp. Han kom til klubben like før sesongstart fra den franske klubben Amiens. Han startet sin karriere i Monaco, før han etter et opphold i belgisk fotball endte opp på nest øverste nivå i Frankrike. Forrige sesong var han med på å rykke opp til Ligue 1 med Amiens. Han er rask, sterk og et konstant uromoment for forsvarsspillerne. Det ble 11 mål for Kamara i Ligue 2 forrige sesong, men spørsmålet er om han kan ta med seg de gode prestasjonene til Championship. Kamara kan også bekle en rolle ute på vingen, men Fulham-sjef Slavisa Jokanovic håper nok at han vil kunne etablere seg som et sikkert kort på topp.

Nok en gang er Cauley Woodrow klar for å gripe fatt i en ny sesong på Craven Cottage. Woodrow ble hentet til Fulham i 2011 og har siden den gang vært spådd en spennende fremtid på Craven Cottage. Han fikk en del sjanser på førstelaget i Premier League mot slutten av sesongen som endte med nedrykk, og derfor var man spent på om han ville gripe sjansen når klubben skulle spille Championship-fotball. Så langt har han slitt med nivået i Fulham-drakten, men et oppløftende opphold hos Burton Albion i vår gjør meg spent på om han endelig kan få det til på Craven Cottage. Spissen er fortsatt bare 22 år gammel og kan fortsatt bli bedre.

Overganger

Mange Fulham-supportere har vært  frustrerte i sommer over manglende signeringer. Når det ikke dukker opp nye ansikt før sent på sommeren, er det lett å glemme at man kanskje har gjort sommerens viktigste signeringer i Championship ved å beholde Tom Cairney og Ryan Sessesgnon. Gjennom sommerens overgangsvindu har man hentet inn spillere som skaper større bredde og konkurranse sentralt på midtbanen, mens man har fått på plass en viktig brikke ved å forlenge lånet til Tomas Kalas. Det eneste som mangler i sommerens overgangsvindu er en dyktig spiss, men kanskje kan Aboubakar Kamara være nettopp den spissen. Ut har man bare mistet Scott Malone av betydning, selv om jeg hadde stor tro på at Lasse Vigen Christensen skulle bli en god spiller for Fulham.

Overgangsoversikt:

Inn:
Marcelo Djalo (Lugo), Ibrahima Cisse (Standard), Aboubakar Kamara (Amiens), Tomas Kalas (Lån fra Chelsea), Oliver Norwood (Lån fra Brighton), Lucas Piazon (Lån fra Chelsea).

Ut:
Richard Stearman (Sheff Utd), Scott Malone (Huddersfield), Jozabed Sanchez (Celta Vigo), Ryan Tunnicliffe (Millwall), Jack Grimmer (Coventry), Jesse Joronen (Horsens), Cameron Burgess (Scunthorpe United, Lasse Vigen Christensen (Brøndby), Ragnar Sigurdsson (Lån til Rubin Kazan).

Treningskamper
5.juli: Piast Gliwice – Fulham 0-1 (Kebano)
8.juli: FC Zlin – Fulham 2-2 (Aluko, De la Torre)
15.juli: Fulham – Chelsea 2-8 (Selvmål, Johansen)
20.juli: West Ham – Fulham 2-1 (Sessegnon)
22.juli: Darmstadt – Fulham 2-2 (Fredericks, Selvmål)
29.juli: Fulham – Wolfsburg 0-3

Styrker/Svakheter

Pluss:
+ Har en sterk tropp med god dekning i de fleste posisjoner.
+ Slavisa Jokanovic. Dyktig trener som får laget til spille en god og underholdene fotball.
+ Har kanskje ligaens beste offensive spiller i Tom Cairney.   

Minus:
– Gnisninger mellom Slavisa Jokanovic og klubbens ledelse.
– Spissplass. Hvis ikke Aboubakar Kamara blir en hit, vil man se tynne ut på topp.
– Keeperplassen. Er Marcus Bettinelli og David Button gode nok til å stå i et mål som kjemper helt i toppen av Championship? Jeg er ikke sikker.       

Vurdering:

Å tippe Fulham på tabelltopp er muligens et vågelig valg. Jeg tror nok alle er sikre på at de kommer til å være med i toppen av tabellen, men mye skal klaffe for at de havner helt øverst. Likevel har jeg troen på at dette Fulham-laget kan bli stående på toppen av pallen når pokalen skal deles ut i mai.

Forrige sesong imponerte de med fantastisk angrepsfotball, og flere managere og supportere av andre Championship-klubber har uttalt at Fulham var det beste laget de møtte forrige sesong. De spiller en fotball som gjør at de klarer kontrollere kampene, både på hjemme- og bortebane. Hele laget bidrar i angrepsspillet, samtidig som Slavisa Jokanovic har en herlig evne til å finne roller hvor spillerne kan få ut sitt beste.

Fulham hadde litt startproblemer i fjor høst, men når man først fikk ting til å klaffe, var det ingen som var bedre. Fra starten av desember og frem til sesongslutt var det ingen lag i Championship som plukket flere poeng enn The Cottagers. Til tross for denne fantastiske formen synes jeg de burde prestert enda bedre med tanke på hvor lite effektive de var foran mål.

Det store problemet for Fulham forrige sesong var deres forsvarsspill. Basert på sommerens treningskamper virker det ikke som om de har klart å fikse det, men man skal selvsagt ikke legge for mye vekt på treningskampene. Forrige sesong ble det 57 baklengsmål, og det er vanskelig å havne øverst på tabellen dersom de slipper inn like mange mål denne sesongen.

Jeg har likevel troen på at Fulham kan lukke igjen bakover denne sesongen. Med tanke på hvor jevnt det ser ut til å bli mellom topplagene i Championship det neste året, blir jeg ikke overrasket om hvittrøyene sniker til seg førsteplassen. Det eneste som jeg frykter med tanke på Fulhams opprykksmuligheter er det turbulente forholdet mellom Slavisa Jokanovic og ledelsen. Han er kritisk til måten klubben henter og selger spillere, noe som gjør meg redd for at han plutselig kan finne på å forlate klubben utover i sesongen.

Forhåpentligvis for Fulham vil ikke det bli noe problem, slik at de kan feire opprykk til Premier League på slutten av sesongen.

Tabelltips: 1. plass

About The Author

Leave a Reply