Rundens kåringer

Rundens spiller: Chris Berra
– Forsvarsspillerne til Ipswich svikter sjeldent foran mål. På tirsdag scoret midtstopper Chris Berra to ganger de da spilte uavgjort borte mot Birmingham City.

Rundens skuffelse: Reading
– Åpnet sesongen med to flotte kamper til tross for store skadeproblemer. Da de først fikk favorittstempel i kampen mot Huddersfield Town på tirsdag, tapte de 2-1 mot det managerløse laget. De klarte bare få to avslutninger på mål.

Rundens overraskelse: Charlton Athletic
– At The Addicks skulle slå Derby County var ikke noen gedigen bombe, men det faktum at de med seieren over The Rams nå har syv poeng etter tre kamper var det nok ikke mange som hadde regnet med. Spesielt imponerende var gårsdagens seier med tanke på at reservekeeper Nick Pope måtte vokte buret ettersom Stephen Henderson var skadet.

Rundens scoring: Tom Cairney
– Det var ikke en gang spilt ett minutt da Marcus Olsson sendte ballen frem til Rudy Gestede. Den høyreiste spissen headet ballen ned til Tom Cairney, og hva han gjorde etterpå med sitt første touch på ballen kan du se her. 

Rundens nordmann: Alexander Tettey
– For andre runde på rad stikker Alexander Tettey av med prisen for rundens nordmann. Han var i en helt egen klasse da Norwich City slo Blackburn Rovers, og var flere ganger nære på en ny scoring, spesielt da han traff stolpen med en avslutning. Mot slutten ble han kåret til banens beste av en lokal jury, og på Twitter kunne man lese kjærlighetserklæringer til Tettey fra Canaries-fansen.

Høydepunkter:

Bournemouth v Nottingham Forest 1-2

Birmingham City v Ipswich Town 2-2

Blackpool v Brentford 1-2

Bolton Wanderers v Middlesbrough 1-2

Cardiff City v Wigan Athletic 1-0

Charlton Athletic v Derby County 3-2

Leeds United v Brighton 1-2

Norwich City v Blackburn Rovers 3-1

Reading v Huddersfield Town 1-2

Rotherham United v Watford 0-2

Sheffield Wednesday v Millwall 1-1

Fulham – Wolverhampton Wanderers 0-1

About The Author

One Response

  1. Stephen George

    Berra med to mål…såg høgdepunkta frå den kampen og etter det andre målet byrjar ein å lure på om Berra var flytta fram som spiss (?) 😛

Leave a Reply